Editörler : Lanet


Kapalı
29 Mayıs 2013 10:59

Mülakat konusunda ki düşünceleriniz...

Mülakat konusu artık gündemi iyice meşgul ediyor oldu, daha dün Görevde yükselme ve unvan değiştirme yönetmeliği tasarısını önümüze koydular. Sınavdan sonra mülakat yapılacağı da tasarının içerisinde yer alıyor, birçok kurum alım yapar iken mülakat yapmaktadır. Personel alımında torpil gereken yerler; http://www.memurlar.net/album/238/

şimdi uzmanlık alımlarında da mülakat getirildi mesela sağlık bakanlığında bundan sonra mülakat yapılacağı söyleniyor bu haberde http://www.memurlar.net/haber/377322/

yarın kurum içi uzmanlık yaparkende sözlü sınav yaparlarsa torpili olan uzman torpili olmayan horozman olur çıkar. anlayacağınız bundan sonra kadroları böyle dolduracaklar. Biz hak isterken olan haklarımızdanda yavaş yavaş uçuyor böyle giderse cıbıldak kalacağız:))

nizam53


hürm
Şef
30 Mayıs 2013 08:55

nizam bize uzmanlık geldide benim mi? haberim yok! anlamadım. kurum içi uzmanlık bir gelsin bakalım.


nizam53
Kapalı
30 Mayıs 2013 09:06

Gelsin inşaallah, Konu, mülakat bu amaçla açıldı mülakat konusundaki fikirler nelerdir yoksa benmi sadece karşıyım. Düşüncelerinizi almak için konuyu açmıştım. kurum içi uzmanlık olursada mülakat yaparlarsa hakeden kazanamaz haketmeyen senin oturacağın koltuğa oturur bunu anlatmaya çalışıyorum.Mülakata hayır diyen sayısı nedir bir öğrenelim istedik.

nizam53

hürm, 11 yıl önce

nizam bize uzmanlık geldide benim mi? haberim yok! anlamadım. kurum içi uzmanlık bir gelsin bakalım.


hürm
Şef
30 Mayıs 2013 09:13

mülakata kim evet der ki. çok büyük haksızlıktır, hak yemektir mülakat.

maliyede kurum içi uzmanlıklarda zaten mülakat yok, gelirsede bize böyle bir sistem gelir büyük ihtimal.

yine söylüyorum başlık saçma olmuş uzmanlık hele bir gelsin, bizim ülkede deve yolda dizilir.


nizam53
Kapalı
30 Mayıs 2013 09:27

Başlık saçma değil saçma olan mülakat, Gelir dairesi kurumiçi uzmanlığı yapıyor diye SGK damı öyle yapacak sanıyorsun. Ortada gelir idaresinin uzmanlık konusunda yaptırımı var SGK'nın var mı? yok sonradan ortaya çıkan madde yada maddeler arasında mülakatın olmayacağı nerden malum. Bu varsayım değil arkadaş bu tezdir. GYS yönetmeliğine ne maddesi eklendi Mülakat ne olacağını sanıyorsun ki göreceğiz bakalım zaten kurumiçi uzmanlığın SGK da olacağıda yok bu gidişle daha çook bekleriz.

nizam53


balanicuca
Aday Memur
30 Mayıs 2013 20:40

Neden sadece uzmanlık düşünülüyor:


balanicuca
Aday Memur
30 Mayıs 2013 20:41

pek tabi müfettişlik iç denetçilik ya da kontrolörlük olabilir.
skalamızı geniş tutalım arkadaşlar.


nizam53
Kapalı
31 Mayıs 2013 22:26

Geniş tutsak ne olacak bakıyorum nerdeyse tüm kurumlarda böyle istekler falan var bende destek olmak amacı ile birşeyler karalıyorum ancak görünen köy klavuz istemnez kimse hakkına sahip çıkmak istemiyor birşeyler yapalım diyoruz ortada kimse yok kendim yazıp duruyorum. Mülakat gelecek bundan sonra işimiz daha zor diyoruz nafile, Sendikalar ile derneklerle irtibata geçmeliyiz arkadaşlar bize yoksa kim yardım eder. Skalayı yüksek tutmma tutalımda kimle..

nizam53

balanicuca, 11 yıl önce

pek tabi müfettişlik iç denetçilik ya da kontrolörlük olabilir.
skalamızı geniş tutalım arkadaşlar.


jamilannister
Aday Memur
02 Aralık 2014 22:27

mülakat işi her yerde süreci tıkıyor.

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi