Memurlar.Net - Forum
Beden Eğitimi Öğretmenleri
Editörler : vezir55  

0
spor yöneticiliği,antrenörlük ve rekreasyon bölümü mezunları mutlaka okuyun
   28 Ocak 2008 18:42   Düzenle   Sil

formasyonu olan ancak atanamayan spor yöneticiliği,antrenörlük ve rekreasyon bölümü mezunlarına tekrar öğretmen olma şansı doğuyor.Milli Eğitim Personel Genel Müdürü Remzi Kaya'nın açıklamaları www.spoyder.com adresinde.

blue2525
   28 Ocak 2008 21:44   Düzenle   Sil

2008 YILI GSGM YAPILACAK ATAMA SAYISI

GSGM Personel Daire Başkanlığının yaptığı açıklamaya göre, 2008 yılı itibariyle KPSS sonuçlarına göre Memur,Antrenör ve Spor Eğitim Uzmanı alımı ..........

Kategori : Güncel Olaylar

Yorum Sayısı : 7

Okunma : 796

Tarih : 31 Aralık 2007 23:06

Derneğimizin GSGM Personel Daire Başkanlığı ile yapmış olduğu görüşmeler sonucunda 2008 yılı itibariyle KPSS sonuçlarına göre Memur , Antrenör ve Spor Eğitim Uzmanı alımı için ayrılan kadro sayısının 500 kişi olduğunu öğrenildi. Personel Daire Başkanlığı, ayrılan bu 500 kişilik kadronun Maliye Bakanlığından istenildiğini ve önümüzdeki 1-2 ay içerisinde bakanlıktan cevap beklenildiği bildirdi. Maliye Bakanlığı'nın olumlu cevap vermesi halinde, belirtilen sayının 300'ünün Spor Yöneticiliği Bölümlerinden mezun Spor Eğitim Uzmanlarına ayırmayı düşündüklerini belirten Personel Daire Başkanlığı, bu sayının Spordan Sorumlu Devlet Bakanı MURAT BAŞESGİOĞLU tarafından azaltılabileceği veya arttırılabileceğini de dile getirdi.

Spor Yöneticileri Derneği, ilerleyen günlerde gelişmeleri yakından takip ederek gerekli bilgileri sizlere ulaştırmaya devam edecektir.

antrenör
1

Bu konu 3,098 defa okundu.

İletişim | Reklam
@2009 Memurlar.Net.