Memurlar.Net - Forum
Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavları
Editörler : yargısız_infaz  juriste  

0
Ümit Kaymak'ın cevabı
   8 Nisan 2009 22:03   Düzenle   Sil

Daha önce forum bölümünde açıklandığı üzere, aynı gün siteye üye olduğu tespit edilen ve aynı IP'den bağlanan üç üyelik adı, Ümit Kaymak hocaya mesnetsiz iftiralarda bulunduğu için, üyelikten atılmıştır.

Ümit Kaymak'ın, memurlar.net'e iletmiş olduğu ihtarname aşağıda yer almaktadır

simurganka
   8 Nisan 2009 22:29   Düzenle   Sil

işte bu.

maceste
   8 Nisan 2009 23:41   Düzenle   Sil

:)) bunu yazanların adreslerinin tespitinden sonra dava acıp kımlıklerını yayınlarsınız inşallah...

felixm
   9 Nisan 2009 00:01   Düzenle   Sil

Umit Kaymak hocamiz kendi seviyesine yakisan yaniti verdi.

posetcay
   9 Nisan 2009 08:34   Düzenle   Sil

iyi hoşta tc kimlik nosunu niye kapamadınız.

sine_gua_non
   9 Nisan 2009 09:42   Düzenle   Sil

Ümit hoca bu alemin kralıdır. Ona iftira atanlardan allah sorsun.

bülent_bilir
   9 Nisan 2009 10:26   Düzenle   Sil

Ümit Hocayı çekemeyenlerin iftirası bu..Başarısının kıskançlığı. Ama bu olaylar Ümit hocaya zarar vermez herkes zaten Ümit hocamızın kalitesini başarısını biliyor yüzlerce belki binlerce insanın mesleğine kavuşmasına eserleriyle dersleriyle vesile değerli bir hocamızdır Ümit hoca..

juriste
   10 Nisan 2009 12:07   Düzenle   Sil

ümit hoca cok kaliteli biridir.bir numara olunca kıskanılmakda normal.

neşeligünler
   10 Nisan 2009 19:45   Düzenle   Sil

Ümit hocayı geçen sene kursunda tanıdım yörünge akademide.Eğer tanımamış olsaydım kendisini o üyenin yazdıklarını okur geçerdim ama kendisini tanıdığım için resmen o hacanın hakkına girdiğini düşünüyorum.

Ama o üyenin yazmış oldukları ümit hocayı küçültmez aksine yüceltir.

Zaten başarısı da yazmış olduğu kitaplardan belli...

çarşı.06
   10 Nisan 2009 19:54   Düzenle   Sil

dersane kitap ws bu piyasa öle bi hal almışki insanlar öğrencilre gençlere nasıl faydalı olabilirz düşüncesi yerine kimi nasıl karalayıp kendimize çıkar sağlarız düşüncesinin peşine düşmüş tanıyan arkadaşlar zaten bilir tanımayanlara söylüyorum ümit hoca eşine zor rastlanır bi insandır hem hocalık hemde insanlık yönünden.o yüzden heryerde onu seven sayan sayısız insan vardır ondan ders alanların hemen hemn hepsi bi sonrakilere şiddetle tawsiye ederler themis hakkında zaten söyleyecek söz yok kalitesi malum bu karalama çalışmasının da bu yüzden olduğu gün gibi aşikardır

*monetarist*
   11 Nisan 2009 20:35   Düzenle   Sil

insanlar başkalarını karalayarak ne elde ederler? nasıl bir zevk alırlar anlamıyorum. bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum sözünü nasılda unutuyoruz. themisin bir çok hukukçunun vazgeçilmez eseri olduğunu hepimiz biliyoruz ve kullanıyoruz. bir çok kişi ümit hocadan ders aldı ve alıyor da...

bir iki kişinin işine gelmemesi hocanın kötü olduğu anlamına gelmez. çirkin iftiralarda kimseye bir şey kazandırmaz. kötü söz sahibini küçültür.........

h-u-k-u-k
   13 Nisan 2009 17:17   Düzenle   Sil

Ümit hocam senin üzerimdeki emeklerin yadsınamaz hakkında mesnetsiz iddiada bulunanları şiddetle kınıyorum.

lawyer-67
   17 Nisan 2009 13:01   Düzenle   Sil

ÜMİT HOCA BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ BİR HOCAMDIR.İDDİALARI OKUDUM VE GÜLDÜM. CEZAEVİNDEYMİŞ..ASKERLİĞİN ADINI CEZAEVİ YAPMIŞLAR. GERÇİ ASKERLİK DE ZOR CEZAEVİ GİBİ... ÜMİT HOCAM SEN ÇOK İYİ VE ÇOK BİLGİLİ BİRİSİN, BU TÜR OLAYLARA SAKIN ÜZÜLME BİLAKİS KISKANILMAK GÜZEL ... HER BAŞARILI İNSANI KISKANIRLAR...

İNFAZCI06
   17 Nisan 2009 15:49   Düzenle   Sil

İftira atanların amacı Ümit hocayı karalamaktı ama planları ters tepti Ümit hocanın kalitesinin ve sevenlerinin ne kadar fazla oldugunu gösteren reklamı oldu:):)

juriste
1

Bu konu 2,452 defa okundu.

İletişim | Reklam
@2009 Memurlar.Net.