16 Eylül 2009 14:44
Düzenle
Sil
|
neyse ben uğraşmaktan sıkıldım iyicene bana yardım edenlerde sıkıldı valla msn yi düzeltemedim öylece kaldı yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara özellikle akyıldıza çok teşekkürler neyse ben çıkıyorum yaaa bildirim alanından çalışıyor msn eeee oradan idere ederiz artık napalım |
brs_yagmur
|
16 Eylül 2009 14:45
Düzenle
Sil
|
önemli degil yardımcı olamadım gerçekten üzgünüm |
*akyıldız*
|
16 Eylül 2009 15:13
Düzenle
Sil
|
keşke bi şey yapablsek valalhi elimden bi şey gelse yapacğm ama |
tavuksuyuna çorba
|
16 Eylül 2009 17:29
Düzenle
Sil
|
ya ben wlm 9 u sizin buradaki önerinizi görmeden yapmıştım şimdi onu kaldırdım ama bu sefer eski sürümü yüklüyor kullanmak için tıkladığımda hata veriyor daraldım artık |
gerçekçiii
|
16 Eylül 2009 20:01
Düzenle
Sil
|
msn 9 u 6 aydan fazla kullanıyorum öteki sürümlerden gayet güzel |
@Ayberk@
|
16 Eylül 2009 20:20
Düzenle
Sil
|
Önce Your Uninstaller ile WLM programlarını kaldırıp pc yi yeniden başlatın uninstaller http://rapidshare.com/files/105723200/uninstaller.exe.html Sonra linkten indireceğiniz MSN 8.5 ve eğer isterseniz extra programları yükleyin http://rapidshare.com/files/142053604/MSN_Packed.rar |
cilginturk71
|
16 Eylül 2009 21:33
Düzenle
Sil
|
C: program files MSN messenger msnmsgr.exe---buna sağ tıkladıktan sonra "uyumluluk" çıkıyor. ordan arkadaşların dediği windows200 seçme işlemi vs yapılınca iş halloluyor... en azından benim problem ortadan kalktı. |
babalevrek
|
16 Eylül 2009 23:28
Düzenle
Sil
|
arkadaslar ne yaparsam yapıyım uyumuluk dıye bısey bulamadım :( |
demet_86
|
17 Eylül 2009 01:34
Düzenle
Sil
|
arkadaşlar bende yardım istiyorum mecburen yeni sürümü kaydettim ve kişi listemde hiç kimse gözükmüyo eski sürüme nasıl geçeceğiz? |
papatya23
|
17 Eylül 2009 05:18
Düzenle
Sil
|
düzeltme C: program files MSN messenger msnmsgr.exe---buna sağ tıkladıktan sonra "özellikler" seçilecek ve sonra "uyumluluk" çıkıyor |
babalevrek
|
17 Eylül 2009 11:38
Düzenle
Sil
|
babalevrek evet bende orada buldum orada uyumluluk var dedğiniz gibi hatta akyıldız arkadaşta orada bende windows 95-98 yazıyor felan demişti evet orada yazıyor windows 2000 de kendinden yazıyordu zaten windows 2000 i seçtim ve üsteki kutucuğu bu uyumluluk modunda çalıştyır diyorya orayıda onaylıyoruz tamam uygula tamam dedim ve pc yi açıp kapattım ama bende yine değişenn bişiy olmadı hayretler ettim valla herkesin bu yolla çözüldüde benim çözülmedi neyse yaaaa baya uğraştık uyumluluğun yerinide bulduk ama olmadı ben artık yeni sürümü kullanmaya devam edicem ne kadar eski sürüm daha iyi olsada yaaa varya bu microsoft durduk yerde canımızı sıktı yaaa sen yeni sürümü yüklerken insanlara sorsana istiyormöusun istemiyor musun zorla yüklettiler resmen yaaaa üstüne başka problemler sıkıntılar yok orda problem oluştu yok burda problem oluştu yaaaa zaten derdim başından aşkın bide iki gündür pc sıkıntısı yaşattılar yaaaa ne diyim ALLAH MİCROSOFTU BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN belalarını versin.neyse arkadaşlar yardımseverliğinize binlerce teşekkür bizim milletimiz duyarsız değildir zaten yardımseverdir. |
brs_yagmur
|
17 Eylül 2009 12:26
Düzenle
Sil
|
yeni sürümü kullanmaya devem edeceğim demişsin....ben hiç yenisini kurmadan o işlemi yaptım, yenisi kurulunca zaten bişeyler değişir ve o ayarın etkisi kalmayabilir. sen eğer yenisini kurmuşsan bu bahsettiğimiz uyumluluk kısmı işe yaramamış olabilir. bu tür yeni olaylarda acele etmemek lazım, ben dün uyumluk işini çözdüm ama biraz daha bekleseydim diye düşünüyorum, microsoft ne yapacaktı diye...şu anda eski sürümü kullanıyorum. |
babalevrek
|
17 Eylül 2009 14:00
Düzenle
Sil
|
evet aynen bu yeni sürüm kuruldu bile bir kısa yol sorunlu hala ama bildirim alanındaki simgeden çalışıyor allah tan evet benim bunu baştan kaldırıp silip yeni den eski sürümü yüklemem gerekecek odaaa çokkk uzun iş en iyisi daha fazla karışmadan pc ben bırakayım bu işi kalsın istemesemde mecbur kullanıcam napayım alışırım herhalde bu pc işide varya evde iyicene bir nalayan olmadımı insanın beynini patlatıyor yoruyor valla yaaa varya bilgisayar mühendisi biriylemi evlensem ne yapsam valla ama oda nerdeeeeeee. |
brs_yagmur
|
17 Eylül 2009 14:51
Düzenle
Sil
|
yükleyemeyen arkadaşlar geçici olarak ebuddy üzerinden kullanın msnnizi |
serseri12
|
17 Eylül 2009 16:17
Düzenle
Sil
|
merhaba Kişi listeniz kullanılabilir değil diye uyarı geliyor msn de neden olabilir arkadaşlar. |
ahmt01
|