27 Ekim 2009 14:46
Düzenle
Sil
|
Msn in acılmama yada acılıp kapanma sorununun yasanma nedeni işletim sistemlerinin güncellenmemesinden dolayıdır cogu kullanıcı kopya XP yada vista kullandıgı için bu sorunu yaşamaktalar ama çözüm olarak msn 8,5 kurunuz şimdilik sıkıntı yok ama ilerde ne olur bilemeyiz tabi. |
konserwatif
|
|
|
27 Ekim 2009 16:17
Düzenle
Sil
|
sabah açtım aam şuan açamyorum msn ne yapablirim |
zermin
|
27 Ekim 2009 17:18
Düzenle
Sil
|
Editörün dediği gibi msn 8.5 versiyonu kusursuz çalışmakta.. http://rapidshare.com/files/289578545/MSN_8_5_ve_Gerekli_Dosyalar.rar |
cilginturk71
|
27 Ekim 2009 21:12
Düzenle
Sil
|
zaten onu kullanyorum ve hala açılmıyo |
zermin
|
27 Ekim 2009 21:15
Düzenle
Sil
|
İnternet Explorer ayarlarını sıfırlamayı deneyin.. araçlar-int.seç-gelişmiş-sıfırla-yeniden başlat msn explorer altyapısını kullanır çünkü.. |
cilginturk71
|
30 Ekim 2009 22:49
Düzenle
Sil
|
merhaba arkadaşlar... bir sorum olacak msnle ilgili. normalde video ya da fotoğraf çekerken kamera da bir problem yok. msnde kamerayı açtığımda çok az bir zaman sonra kamera kapanıyor ve düşüyorum. bu neden kaynaklanıyor acaba? bilen varsa, cevaplarsa çok sevinirim... |
efsaneee
|
31 Ekim 2009 00:52
Düzenle
Sil
|
düştüğün için kamera kapanıyor. internet hattı yada modeminle alakalı. |
mavibulut35
|
1 Kasım 2009 00:22
Düzenle
Sil
|
normalde düşmüyorum, kamerayı açtıktan sonra düşüyorum. internetle ya da modemle ilgili bir sorunum yok başka zamanlarda. bir problem var ama neden kaynaklandığını bir türlü anlayamadım. yardımcı olursanız sevinirim... |
efsaneee
|
1 Kasım 2009 01:17
Düzenle
Sil
|
Merhaba; benim msn 2-3 gündür açılmıyor, daha öncede 2 kez bu tür durumla karşılaşmıştım, denemediğim yöntem kalmamıştı son çare siplitter i değiştirdim açılmıştı, aynı sorunu şimdi tekrar yaşıyorum ve msn yine açılmıyor, siplitteri de değiştirdim ama yine açılmıyor, denemem gereken başka yöntem varmı? |
K u z e y
|
1 Kasım 2009 01:49
Düzenle
Sil
|
antivirüs tarayıcından olabilir onu durdur bidaha dene. yada sil tamamen sonra ccleaner proğramı ile temizlik yap sonra tekrar yükle msn eski proğramı yüklersen daha memnun kalırsın yenisi bom bok |
#MatematikciOZKAN06#
|
1 Kasım 2009 17:15
Düzenle
Sil
|
yine olmadı ben en iyisi bir siplitter daha alayım belki düzelir... |
K u z e y
|
2 Kasım 2009 13:34
Düzenle
Sil
|
sorun siplitter de imiş, değiştirdim msn e girebiliyorum ama internete girebilirken neden msn ye giremedim anlamış değilim... |
K u z e y
|