18 Kasım 2009 00:01
Düzenle
Sil
|
Bugünlerde OYAK ın 2012 ye kadar tüm malvarlığı ile satılıp gelirin üyelere dağıtılacağı konuşuluyor.Bu konu hakkında bilgisi olan varmı? |
tunasaki
|
|
|
18 Kasım 2009 00:55
Düzenle
Sil
|
.......BALON........ |
sensen2009
|
18 Kasım 2009 17:12
Düzenle
Sil
|
2014 de kadar bu olacak toplam biriken paranın 6 katı kadar para verilmesi hedefleniyor aynı sistem yunanistanda oldu ab ye giren ülkelerden olursak bu olocak yüzde yüz... |
uzm93
|
19 Kasım 2009 20:09
Düzenle
Sil
|
olmaz |
enes_hayrabolu
|
19 Kasım 2009 22:06
Düzenle
Sil
|
Öyle olursa sayın emekli general komutanlarımız nereye yönetim kurulu başkanı olurlar. Oyaktan konutu arabayı nasıl alırlar, o yüzden oyak falan satılmaz. |
kirte
|
20 Kasım 2009 20:51
Düzenle
Sil
|
Olsa çok iyi olur.Ama o zaman sevgili paşalarımızın akrabaları nerde çalışırlar.kendileri komutanlık heveslerini nerede söndürürler.Bence olmaz onada bir formül bulur başımızdaki zeki komutanlarımız. |
düzce67
|
24 Kasım 2009 18:43
Düzenle
Sil
|
dur sayalım; olur, olmaz, olur, olmaz, olur, olmaz, şey hmmm nerde kalmıştık? |
md022
|
24 Kasım 2009 21:18
Düzenle
Sil
|
Ateş olmayan yerden duman çıkarmak bu olsa gerek.Hayali bir konu.Kaldıki satılmaması daha faydalı.Daha ortada satış yok benim 90 milyar(90 bin ) olmuş 540 milyar(540 bin) tl.Ben köşeyi döndümde gençler ne olacak. Arkadaşlar böyle elde gerçek donesi olmayan konularda yapılan yorumlar işte böyle her yere gider.bence bırakın bu konuyuda işinize bakın. |
thk13
|
24 Kasım 2009 21:46
Düzenle
Sil
|
:))) Demekki bizde de durum aynı yada söylentiler aynı demek yerinde olur. Bizim Polis sandığı içinde Müdürlerin yakınları çalışıyor ve işin kaymağını müdürler yiyor deniliyor sizin OYAK içinde Paşalar başrolde. Bilmemki bu durumlar ne zaman düzelir. Hakkınızda hayırlısı olsun.Ne diyelim. |
KaRa HaN
|
25 Kasım 2009 13:40
Düzenle
Sil
|
Sevgili editörüm karahan malesef belirttiğiniz konu tamamen doğrudur.Birilerine ve yakınlarına iş kapısı olan bu kurum şiddetle özelleştirlmesi kapsamında ,Ekonomik ve yönetimsel anlamda işbilir kimselerin başa gelmesiyle bu sorun aşılacaktır sanıyorum.kurulduğu günden beri aidat kesilmesinde hiç bir ayrıcalık tanımayan bu kurum yönetim şemasına geçildğinde belirli bir kesimi yok saymaktadır.Buda demokrasi anlayışlarının bir göstergesidir.Bu gidişata biran evvel son verilmesi dileklerimle....Türkiye artık üçüncü bir dünya ülkesi değildir... |
Kinova
|
25 Kasım 2009 23:42
Düzenle
Sil
|
Kara Han editörüm doğru dersin.. Bir dur demek lazım,acilen...Ama nasıl:S |
AsiKraL41
|
26 Kasım 2009 23:19
Düzenle
Sil
|
Sanırım balondur ama değilse hepimize hayırlımı olsun hayırsız bilmem artık.. Teşekkürler |
green_earth
|
30 Kasım 2009 18:02
Düzenle
Sil
|
SATILACAGI KESİNLİKLE DOGRUDUR... |
tgmn_burak
|
1 Aralık 2009 23:06
Düzenle
Sil
|
Bugün başka yerler ve kişilerden de duydum arkadaşlar.Galiba oyaj satılacak ve 6 katı parada üyelere dağıtılacakmış.. mışş Teşekkürler.. |
green_earth
|
6 Aralık 2009 16:10
Düzenle
Sil
|
bir kısmı satılacak ve üyelere bu kar payları dağıtılacak. ama oyak ın çok işletmesi vardır. satılacak kısım devede kulaktır. tamamının satılması söz konusu olamaz,çünkü satılırsa generaller ve bunların yakınları ne yapacak, emekli olanın yeri hazır ya oyakta... |
kardelen1708
|
6 Aralık 2009 17:23
Düzenle
Sil
|
Bir balonda ben patlatayım; Malum olduğu üzere temad oyak üyelerinin %60 ının astsubay olmasına rağmen yönetimde astsubay olmamasından dolayı silsile yoluyla önce yurt içi sonra yurt dışındaki hukuki kurumlara başvurdu,yurt dışındaki mahkemeler temadın başvurusunu haklı gördü ve yakında karara bağlayacak,malum iç hiz kanunu ve ticaret kanunu aynı şeyler değil.Bunun sonucunda ortalıkta dolaşan balon şu;temadın davayı geri çekmesi durumunda astsubaylarında diğer memurlar gibi 1 / 4 üne inmesini sağlayacak kanunun çıkarılması.Benim görüşüm oyak ın yönetiminin profesyonellere devredilmesidir,ben kurumdan ayrılmayı düşünmüyorum kimse bu devirde her yıl birikimini % 20 artıramaz |
mehmet tanbur
|