Editörler : Pangaea
26 Ağustos 2010 08:57

kangalın neresi.....


e_sivas
Aday Memur
26 Ağustos 2010 10:35

sivas küçük ama temiz bi yerdir. ev fiyatlarıı her keseye uygun şekilde çok çeşitlidir.söylenildiği kadar yüksek değil kiralar. ulaşım açısından da sıkıntı çekmezsiniz. her geçen gün kendisini değiştirmeye çalışan bir şehir. sivaslıyım ve seviyorum memleketimi. ama soğukk kışın erzurumla yarışan bi soğuğu vardırr.


fotosen_tez
Aday Memur
26 Ağustos 2010 10:57

sivas merkezde olsa okullar gözüm kapalı yazcam ama ilçeleri bilmiyorum hiç..yıldızeli iyidir diyorsunuz..peki zara nasıldır arkadaşlar? uzak mı merkeze?gelişmişlik açısından nasıl bir yerdir?


tavarih
Genel Müdür
26 Ağustos 2010 11:03

Gelişmişlik açısından iyi değildir Zara ama merkeze uzak değildir fazla. Tahminim 1,5 saat sürmez Zara - Sivas arası.


SezerKESKİN
Yasaklı
26 Ağustos 2010 11:30

ARKADAŞLAR SİVAS YAZACAKLAR !!! SİVAS MERKEZ HARİCİNDE ŞU İLÇELERDEN GAYRISINI TAVSİYE ETMEM BİR SİVASLI OLARAK !

ŞARKIŞLA (en iyi tercihiniz olur sivasa 1 kayseriye 1,5 saat ev sorunu yaşamazsınız yaşayan olursa ulaşsın atanınca bana yardımcı olurum her ne kadar tokatta görev yapsam da gerekirse atlar gelirim ulaşımda sıkıntı çekmezsiniz. köylerden yazacak olanlar özele mesaj atsın )

GEMEREK (küçük ama sorunsuz bir ilçedir... kayseriye sivastan daha yakındır... kiralık ev konusunda sıkıntı yaşamazsınız ulaşım sorunu yoktur...)

ALTINYAYLA ( İlçede ablam görev yapmıştı kendisi hemşire ben sevmedim açıkcası büyük köy desek yanlış olmaz... ama zorda kalınırsa merkezi yazılabilir )

SUŞEHRİ ( Yol güzeganlarında kurulu ilçedir... gelişmiş ikinci ilçedir... güzel bi ilçedir ulaşımsorunu yoktur...)

YILDIZELİ (Tokata giderken her zaman içinden geçtiğim bir ilçe... Sivasa 50 km. Yol üzerinde kurulu ulaşım sıkıntısı olmayan ufak şirin bir ilçe... )

ZARA , HAFİK , GÖLOVA , KANGAL(köpek almaya gidin sadece) ,İMRANLI AKINCILAR KOYULHİSAR AÇIKCASI PUANINIZ DAHA İYİ YERLERE YETECEK DURUMDAYSA YAZMANIZI TAVSİYE ETMEM...

İiyi tercihler...


fotosen_tez
Aday Memur
26 Ağustos 2010 11:36

çok teşekkürler hocam cok güzel bilgiler vermişsinz..


SezerKESKİN
Yasaklı
26 Ağustos 2010 11:38

rica ederim hocam..


asumanata
Kapalı
26 Ağustos 2010 11:55

Divriği nasıl bir yer peki?Tercihlerim arasında var da.


SezerKESKİN
Yasaklı
26 Ağustos 2010 11:58

Hocam açıkcası gitmedim ve bilgim yok... netten araştırın isterseniz... tabi yaşayan birini bulmak daha sağlıklı bilgi edinmek demek...


nihalarpat
Memur
26 Ağustos 2010 12:35

sezer hocam özelden size mesaj atılmıyor,burdan sorayım. ben kocaelindeyim mat öğr yim. şarkısla da ev kiralar nasıl,sosyal yaşam nasıl,evler kaloriferli mi,çok önemli benim için. öyle karasızım ki :(


SezerKESKİN
Yasaklı
26 Ağustos 2010 12:40

Atılması lazım ama olsun burdan da sorun hocam ... Nihal hocam Şarkışla da istediğiniz fiyata ev bulursunuz .. Şarkışlada inanışmaz konut yapımı var :) Villa tipi evlerde mevcut dublex triplex... Belkent sitesinde istemediğinz kadar ev bulursunuz .. tokilerde bulursunuz mevlana evlerinde bulursunuz bunun gibi bir çok site var... ev kiraları 250-400 arasında.... 300 e güzel bi kaloriferli daire kiralarsınız... Şimdi görev yaptıgınız yerden beklentileriniz önemli nihalhocam... mesela ne ararsınız ne istersiniz görev yapacağınız yerde..?


nihalarpat
Memur
26 Ağustos 2010 12:46

hocam sosyallik de araım,hani sıkıldığımızda cafeye gidip dostlarla sohbet etmek,alışveriş yaparken istediğimi bulmak gibi. cok şımarıkça gelmesin sadece isteklerim tabi


SezerKESKİN
Yasaklı
26 Ağustos 2010 12:51

Yok hocam ne demek neden şımarıklık gibi gelsin... hocam büyükmarketler var bayağı.. ama giyim anlamında şahsen ben sivas ve kayseriye gitmeyi tercih ederim... Kafe konusuna gelince pek yok öyle gidecek yer.. Ama öğretmenevi yeni yapıldı açlışı bu ay yapıldı gayet güzel olmuş oraya gidebilirsiniz öğretmen arkadaşlarla...


nihalarpat
Memur
26 Ağustos 2010 12:55

anladım hocam,üniversite falan olsaydı cafeler de olurdu tabi. yalnız kalmaktan sıkılmaktan çok korkuyorum açıkçası. ne yaparım tek başıma ailemden o kadar uzakta diyorum ama puanım da çok kritik 26yı da işaretlemedim. üşenmeden yazdığınız için çok teşekkür ederim.


*lena*
Aday Memur
27 Ağustos 2010 21:51

nihalhocam bende sarkıslayı ısaretledım. benım de durumum krıtık umarım atanırız hocam.


niketya58
Aday Memur
29 Ağustos 2010 16:28

tercihler bitmiş ama yazayım. ilçeler arasında gürünü tek gecerim. soguk degil kışlar ılık gecer. bütün meyve sebzeler yetişir ucuzdur ev kral ev 200 lira. ayrıca 5 katlı ögretmen evi var.ilçede egtime cok öenm verilir. 2008 de egitim projelerinde en ii ilçe seçildi. umarım yazan ve atananlar pisman olmaz.


tavarih
Genel Müdür
11 Kasım 2010 23:08

Benim de sevdiğim bir memlekettir Sivas. Güzel zamanım geçmiştir. Sivaslıları da severim. Zaten üç şehirin benim için özel anlamı vardır. Konya, Kayseri, Sivas.

Her üçü de benim için ayrıdır yerleri.

Sivas ile ilgili zaten genelde arkadaşlar güzel yorumlar yapmışlar. Sadece bir dost selamı vermek istedim. Bir de şu adreste güzel bir tarafsız yorum yapılmış hiç bilmeyenler için ;

http://www.sivas.ws/k184-sivas-nasil-bir-yerdir-.html

Bu tarz yazılar sanıyorum ilk izlenimi sağlar.


ucanturk58
Genel Müdür
11 Kasım 2010 23:14

Vay benim memleketim. Arkadaşlar Sivas ve ilçeleri ile ilgili ne öğrenmek istiyorsanız bana sorabilirsiniz.

Ben fırsat buldukça Sivas hakkında sizi bilgilendiririm. Sormak istediğiniz tüm soruları sorarsınız , ben de sizleri aydınlatmaya çalışırım.

Ha eğer dersenizki ilk önce Sivas'ı tanıyım diye. Sanıyorum sivascity.com diye bir site vardı. Ordan bazı bilgileri öğrenebilirsiniz.

Aklınıza takılan her soruyu sorun. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Birçok ilçe hakkında da bilgi sahibiyim.


TuRKDaR
Genel Müdür
11 Kasım 2010 23:32

hocam kışı soguk, ve baska baska sebeplerden dolayı tavsiye etmem...kayseriye 2.5-3 saat gibi..


ELT_matmazel
Daire Başkanı
11 Kasım 2010 23:40

beklentileriniz nedir önce onu belirlemeli

"rahat, huzurlu, sakin yaşamsa" tam size göre..

yok kardeşim eğlence merkezleri, barlar vsler istiyorsanız istanbul dışına çıkmayın..ankaranın eğlence mekanları bile berbatken...

izmirli tanıdğım vardı..düşünün izmirli hemde...fanatiktir izmirliller ama kendisi sivas aşığı oldu..

öğrenciyi düşünür sivas..1 tane dürümü karın doyurur..:))

Toplam 182 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi