Editörler : "eskiyara"Pangaea

sözleşmatrix
Daire Başkanı
21 Eylül 2010 21:29

neden kimse elini taşın altına koymuyor bir hafta içinde yaklaşık 170'e yakın numarayı aradım henüz adamakıllı cevap veren biri olmadı oyalandım ama en azından tarafımı belli ettim,sizde tarafınızı belli edin,zira tarafı belli olmayan tek mahluk koyundur,ee bizlerde koyun olmadığımıza göre lütfen biraz destekte sizden gelsin lütfen yaaa...


sözleşmatrix
Daire Başkanı
22 Eylül 2010 00:28

update...


figer*123
Kapalı
22 Eylül 2010 15:28

Arkadaşlar,

Herkes taşın altına elini koyması gerekiyor. Herkes kenara çekilip, birilerinin birşey yapmasını bekler ise bu iş yatar. abuk sabuk başlıklar açacağınıza gelin destek olun. Başbakan ile görüşecek gruba delin. Şuan daha önce bir sürü methotlar denendi gerek başarılı olundu yada olunmadı. Ama aklıma gelen ve daha önce denenmemiş 2 konu var, bunu daha öncede sizlerle paylaştım ve yine paylaşıyorum lütfen cevap yazarken destek vereceğinizi, katılıp katılamayacağınızı ve hangi başlıkta yer alacağınızı bildirebilirseniz sevinirim.

1- Başbakan ile yüzyüze görüşmek.

Bu başlık altında destek verecekler, özelime mail atın, özellikle ankarada ikamet edenler ankara içinde ikamet ettiklerini belirtir iseler sevinirim.

2- Ankara, istanbul ve İzmir grubunu oluşturmak. Gruplar halinde televizyon kanallarının yer aldığı bina önlerine gidip birer saatlik kısa eylemler yapmak.(her hafta bir tv olsa bile yeter) Bu gurup içinde destek vereceklerde özelime mail atıp hangi ilde olduklarını belirtir iseler plan yapacak olduğumuzda ona göre karar verelim.

Başlığı açalı kaç gün oldu ama daha arpa boyu yol alamadık.

Umarım herkes elini vicdanına koyar destek olur, öbür türlü 20-30 kişi ile bizden bir halt olmaz, çünkü milletin derdini çözmek zorunda değiliz. Eğer gelinecek ise Türkiyenin en ücra köşesinden bile gelinmesi lazım, olmazsa daha çok eşlerimizden, çocuklarımızdan ayrı kalırız

Toplam 23 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi