Editörler : E.Kayı Han

yusuf132
Memur
18 Eylül 2024 15:02

13 yılda kurum değişebildiniz mi bari

delocan, 10 ay önce
neden adam yerine koyulmuyoruz. neden bir isteğimiz yerine getirilmiyor.
19 Eylül 2024 12:40

vallahi çok denedim fırsat varken sözleşmeliydim bu Adaletsiz kurumda sonra malum yaş gecti gidemedik ama yakın çevremi bu boş kurumdan uzak tutuyorum
yusuf132, 7 ay önce

13 yılda kurum değişebildiniz mi bari

19 Eylül 2024 12:43

Bu ülkede bu kurum çalışılacak son kurum bile değildir personel haksız hukuksuz şartlar ile çalışıyor bu durum kimsenin umurunda değil zaten 20 yıl boyunca Bekir adlı kişi bakanlık yaptı seçime girdiği yer bile kayıp etti onun girdiği yerden hayır gelmez

yusuf132
Memur
19 Eylül 2024 13:40

hayırlısı bakalım

Murathan Deniz, 7 ay önce
vallahi çok denedim fırsat varken sözleşmeliydim bu Adaletsiz kurumda sonra malum yaş gecti gidemedik ama yakın çevremi bu boş kurumdan uzak tutuyorum

Adliyeci
Şef
20 Eylül 2024 08:33

Dün bilgi işlemciden duydum, bundan sonra bilgisayar şifreleri Adalet.... olmayacakmış :)) Bir ara sosyal medyada çıkmıştı, Adalet sadece adliyelerdeki bilgisayarların giriş şifresi olarak kullanılır diye :) Bakanlığın zoruna gitmiş olmalı ki artık adliyelerin bilgisayar şifresi olarak bile kullanılmayacakmış :) Tamamen yok oldu yani Adalet :)

20 Eylül 2024 09:12

düzelmez bu kurum personeline ihanet ediyor, kötü haklar bakanlığı

Başkkatip1907
Aday Memur
23 Eylül 2024 08:30

Allah herkese bu kurumdan kurtuluş kapısı açsın.

yusuf132
Memur
23 Eylül 2024 20:19

Amin

Başkkatip1907, 7 ay önce

Allah herkese bu kurumdan kurtuluş kapısı açsın.

katip1988
Daire Başkanı
23 Eylül 2024 21:42

26 dosyası olan adam disarda elini kolunu sallayarak adam öldürüyor buna çözüm bulsunlar şifre ile ugraşmaktansa

Adliyeci, 7 ay önce

Dün bilgi işlemciden duydum, bundan sonra bilgisayar şifreleri Adalet.... olmayacakmış :)) Bir ara sosyal medyada çıkmıştı, Adalet sadece adliyelerdeki bilgisayarların giriş şifresi olarak kullanılır diye :) Bakanlığın zoruna gitmiş olmalı ki artık adliyelerin bilgisayar şifresi olarak bile kullanılmayacakmış :) Tamamen yok oldu yani Adalet :)

ahmeterdal91
Memur
24 Eylül 2024 10:47

Her şeyde geriden geldiğimiz gibi bilgi güvenliği veya siber güvenlikte de geriden geldiğimiz aşikar. Başlarda bende Adalet kelimesi içeren şifreler kullandım fakat baktım bu konuda bir serbestlik var tamamen kendimce belirleediğim içinde hiçbir kişisel bilgi içermeyen şifreler kullanmaya başladım. Bir diğer konu bizim ülkemiz siber saldırılara karşı şu anda oldukça korumasız diye düşünüyorum. Herkes işin savunma sanayii kısmını düşünüyor ama siber güvenlikten gol yer miyiz diye düşünen veya bunu kendine dert eden de yok.

Adliyeci, 7 ay önce

30 Eylül 2024 16:24

Allah hepimizi personelini düşünmeyen böyle kişilerden kurtarsın .
17 Ekim 2024 09:11

güncel

piacio
Memur
17 Ekim 2024 10:18

Benim de düşündüğüm bir konu var. Bu kurumda amirler en basit bir hatada hemen dava açma yetkisini kullanıyor. Başka hiçbir kurumda kendi personeline bu kadar soruşturma açan veya açtıran amirler yok. Onlarda bir hata yapıldığı zaman, çoğu amir basit bir uyarıyla konuyu kapatıyor. Fakat bizde ellerinde dava açma yetkisi olduğu için, en küçük bir hatada dahi bu yetki kullanılıyor. Bu da memurda bir tedirginlik yaratıyor haliyle,

Toplam 53 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi