Editörler : crops35


Yasaklı
21 Ekim 2010 20:11

İl temsilcisi olayım mı? Ne dersiniz?

arkadslar sızlerden hıc bırsey saklamadım..evraklarımı ortaya koydum yanında mucadele ruhumu ve kazanımları ortaya koydum..

sızın goruslerınız benım ıcın onemlı..

telekomcular dernegı bulundugum ıl ıcın bana ıl temcılcılıgı teklıf ettıler..sonra daha sonrada baska bolumlerde yer alabılecegımı soyledıler....ne yapayım..????

1. dernekte gorev alırsam hadı arkadslar malıye bakanlıgına 40 ları ben kazandım..ısteklerımız bu dıyebılırız..

2. ben ankara ılınde olsam meclısı ayaga kaldırmıstım coktan..ılk ıse gırısımızde gecıcı ıscı dıye bıze almıslardı.sonra cıkıs sozlerı ıle o zamanaın bakanı ısmet sezgın ıncırlıovada ıdı..boyle boyle dedık. 1992 de..bakandemıskı ıkı kız geldı boyle boyle dıyoler bunu ınceleyın demıs.. ve o gun ıs akdımız suresı uzadı ve 16 yıl telekomda calıstım..ve devlet memeuru kaldık..yanı mucadele ruhum 1992 de basladı ve unı versıte sınavla rına gırdım ve kazandım..bu yıl ....

3.ısı sıkıya almak ve mucadelemızın resmıyete gırmesı acısından olaya ve sızler adına ne yapabılırım.. sız ne dersınız..sızlere sormadan bırsey yapmam..

4.sızlerın destegı onemlı..kararımda etken olacak..

5.sızler ne dusunuyorsunuz..ne yapayım..????


tuncay ülker
Şube Müdürü
21 Ekim 2010 21:05

değerli gozlem hanım binlerce insanlara yılmadan ve yorulmadan yol gösterdin ve göstermeye devam ediyorsun.Bir çok avukatları solladın geçtin sizi bir kez daha tebrik ediyorum.Telekomcular dernegı bulundugun il ıçın il temcılciligi teklifini kabul etmen gerekiyor.ÇÜNKÜ SEN YÜREĞİ TEMİZ VE BÜYÜK BİR SAVAŞCISIN sana yöneticilik yakışır.Telekomcular derneğinin size tekilf yapması sahsım adına çok sevindim.Çünkü burdanda şu anlam çıkartıyorum .Telekomcular derneği mücadelci insanlarla çalışmak istiyor ve mücadeleci insanlara görev ve yetki vermek istiyor..Telekomcular derneğinin Size böyle bir teklif yapması iyi bir adım olup iyi bir yaklaşım BURADAN TELEKOMCULAR DERNEGİNİ SAYGILARIMLA TEBRİK EDİYORUM.

Değerli gozlem hanım Allah daima yolunu açık etesi dileğiyle Selamlar


pimapen
Şef
21 Ekim 2010 22:55

syn gözlem hanım

il temsilciliği yanında lütfen yönetimdede görev alın

sizin mücadele ruhunuz herkesi ateşliyor.

şimdiden başarılar diliyorum


turktelecom
Aday Memur
22 Ekim 2010 00:55

Değerli ve Benim için Çok Kıymetli Can Arkadaşım Sevda KAYGISIZ'a.

Sen mücadelen ve karşılık beklemeksizin yürüttüğün kararlı davranışlarınla Memurlar.Net Forumu üzerinden başka kurumlara atanmış tüm eski Telekom personeline hem önder hemde umut ışığı oldun. Kimileri bazı site ve avukatların simsarlığını, bazı avukatlarda keselerini sırtımızdan doldurabilmek adına çoğu zaman buranın tadını ve Senin huzurunu kaçırmaya çalışsada Sen her bilgiyi paylaşara insanların zoru kendilerinin başarabileceğini haykırıp durdun. Elbetteki bir Efe torununa da böylesi davranışlar yakışırdı. Sana tüm eski Telekomcu arkadaşlar adına sonsuz şükran ve teşekürlerimi sunuyorum. Yılmadın ve başardın, Seni tebrik ederim. Şimdi sıra Avukat elinde oyuncak olmadan Senin gösterdiğin yolda yürüyecek diğer arkadaşlarda ve Sen buradan her bilgiyi ve evrağı onlar için zaten sundun ve hala yardıma devam ediyorsun. Tüm akadaşlara bol şans ve kazanımlar diliyorum ve istiyorum ki bu işin varacağı nokta 40 olarak adlandırılan paranın AİLE YARDIM'ı gibi ayrı bir baremde dikkate alınarak yıllık güncel halini alması ve dilerim bu da başarılır.

ŞİMDİ GELELİM Telekomcular Derneği AYDIN İl Temsilciliği işine ve Sana tavsiyeme;

Gözümde Sen Telekomcular Derneği AYDIN İl Temsilciliğine zaten çoktan layıktın ve keşke Senin gibi mücadeleci ve hak aramayı bilen birine AYDIN Milletvekilliği nasip olsa...

Ben Telekomcular Derneği Başkan Yardımcısı Fazlı KÖKSAL beyefendiyede ifade ettiğim bazı düşüncelerimi buradan tüm arkadaşlarımlada paylaşmak isterim. Derneklerin Partileri yada bazı partilere yakınlık ve bazı partilerede karşı tavırlı olmamaları gerekir insanların partisel zaafları olsa dahi. Şayet bizim derneğimiz iktidar partisi ve Türk Telekom ile didişmek yerine yakınlaşarak sorunların iktidar partisi ile çözümüne gerçek çabayı harcamış olsalardı şu an bizler Aile Yardımı konusundaki kazanımın benzerini önümüzde seçimlerinde olması göz önüne alındığında bu işi İktidarın Maliye Bakanlığına vereceği talimat ile çözüme kavuşturacağı müjdesini çoktan almış olabilirdik. Önemli olan 40 TL alabilmek değil bu 40 TL nin güncellenerek maaşlara yansımasını temin edebilmektir ve bu durum iktidarın Derneğe ve bizlere yakınlık duyması ile çok kolay çözümlenebilirdi ama malesef bunun tam tersi bir durum ile karşı karşıya bırakıldık bizleri temsil eden kişilerce.

ŞİMDİ SEN;

Şayet bu dernek içerisinde üst yönetimde yer alıp doğruya doğru, yanlışa ise yanlış diyebilecek bir şekilde, yani sahip olduğun kişilik baskı altında kalmadan yer alabileceksen bu bizler için en büyük kazanım ve memnuniyet olur. Ama yok birileri ismin üzerinden üye toplamak adına Seni reklam aracı olarak kullanmaya çalışıp üst yönetimlerde Sana ve fikirlerine sırtını dönecek ise işte bu sadece bir Efe torununa yapılan haksızlık ve Sana verecek huzursuzluk olarak kalır.

Bence Telekomcular Derneği AYDIN İl Temsilciliği görevini Seninle aynı şekilde buradan mücadele yürüten Cumhur ÖRMECİ (eskisehir_26)arkadaşımız üstlenmeli ve Sen Telekomcular Derneği AYDIN Onursal İl Temsilcisi olarak onunla hareket etmelisin ki burası ve diğer yerlerden çalışmalarına devam edebilip davalara devam edebilesin. Çünki asıl mücadele şimdi başlıyor ve zaman 40 ların ayrı baremde dikkate alınarak güncellenmesi gerektiğini anlatma zamanı. Zaman 2006 ile 2010 yılı arasında 40 TL ile 370 TL almanın eşitliğe aykırı olduğunu haykırma zamanı ve Sana daha çok ama çoook ihtiyacımız var.

Her kararını kararım gibi şimdiden kabul edip yanında ve destekçin olacağımı bilmeni isterim.

SEN EN ÜST MAKAMLARA HER ZAMAN LAYIK KİŞİLİKTE BİRİSİN.

Hakkında hayırlara vesile olması dileklerimle...

ERZİNCAN'dan Selam ve Saygılar.


78 karabuklu guven
Aday Memur
22 Ekim 2010 01:17

Gozlem hanım oncelıkle hayırlı geceler dılıyorum karabukte buyuk cogunluk telekoma 40 +40 ıcın dılekcelerını verdıler Insaallah bu temsılcılık gorevınızıde basarıyle yerıne getırırsınız sızı yurekten kutlar tebrık ederım bu mucadelecı ruhunuz azmınız sureklı olsun ALLAH cc nazardan saklasın sız gercekten coğu kısının yapamayacağı ıslerı basardınız sızınle aynı bakanlıkta olmak bızım ıcın onur verıcı sımdıden HAYIRLI OLSUN SIZI COK DAHA YUKSEK MAKAMLARDA GORMEK DILEĞİYLE


raslan03
Aday Memur
22 Ekim 2010 10:17

Çok değerli gözlem kardeşim eğer bu teklif sizin için hayırlı olacaksa allah(C.C)YAR VE YARDIMCIN OLSUN, yok hayırlı olmıyacaksa o zaman bir şey bahane olsun.yorumculara katılıyorum.her şey olabilir onun için biz size dua ediyoruz hayırlı olması için.mücadele zor bir iş sabır gerek.telekomcular derneğine bu nazik teklifleri için teşekkür ederim.sizi de bu konuda tebrik ederim başarllarınızın devamını dilerim.afyonkarahisarda telekoma açılan tüm davalar uyuşmazlık mah . gitti telekom bizi oyalıyor.yaklaşık 60 kişinin dosyası uyuşmazlık mah. şu anda.sabırla bekliyoruz. bunların içinde tekniker maaşları ile ilgili davalarda var.sizi tekrar tebrik ederim hayırlı olsun şimdiden.


eskisehir_26
Şube Müdürü
22 Ekim 2010 10:44

Selam gözlem hanım

Durmak yok yola devam...

Yolun açık olsun.


gozlem
Yasaklı
22 Ekim 2010 10:56

TÜM GÖRÜSLERİNİZ İÇN ÇOK TESEKKÜR EDİYORUM.. DEDİĞİM GİBİ SİZLERDEN HİÇ BİR SEY SAKLAMADIM..DÜSÜNCELERİM HEP AÇIKTI..BEN SİZLERE SAMİMİ DAVRANDIKÇA SİZLERDE BANA AYNI KARŞILIĞI VERDİNİZZ. ÇOK TESEKKÜR EDİYORUM,,BENİM HEDEFLERİM NELER..

1, 40 lar yanı ek ödeme alan arkadaslarımız 2006 40 alyosa 2010 yılında 370 lıra oda almalı,,2006 yılında baska kurumu geçen ili 2010 yılında geçen ücret adaletsizliği ortadan kalkmalı.

2,2004 yılındakı maasın baz alınıp devlet meurlarının zam ları ile az az ılerleyıp son devlet personele bildirim tarıhini kadar kı zam uygulamaları sadece telekomun kenri çıkardığı genelgedir,bunun iptalı gerekir.

3, telekomcular derneğinde yönetımde aktif olarak görev verecekler ise kabul edebılırım.il temsicisi olmak üye kezendırmaktır..

aktif çalısmak tüzEl çalısma ortamım sağlanırsa öyle evet derim..bilyosunuz ben memurlar net sayesinde sesimi duyurdum..

TÜRK TELEKOM A.Ş nin tabiri şu benim için.. TÜM TÜRKİYEYİ AYAĞA KALDIRDI. EVET TÜM TÜRKİYE ayağ AYAĞA KALDIRDIK.

ARTIK HERKES ORTAK HAREKET ETMELİ VE DAVALARINI AÇMALI..HAKKINI ARAMAYAN KİMSE KALMAMALI..

TURKTELECOM

RASLAN03

KARABUKLÜ GÜVEN

PIMAPEN NİCKLİ ARKADASLAR SİZE BU YAZIYI OKUYAN HERKESE ÇOK TESEKKÜR EDIYORUM..HEPİNİZ İYİKİ VARSINIZ...


gozlem
Yasaklı
22 Ekim 2010 10:58

eskisehir 26 saol arkadaşım..aynı ildeyiz ya desteğini beklıyorum..


gozlem
Yasaklı
22 Ekim 2010 11:09

YARIN YİNE NÖBET VAR..EVRAKLARI ATMAK İÇİN UYGUN BİR GÜN..TÜM ARKADASLARA EVRAK GÖDERECEĞİMM. YENİ EVRAKLARI ATACAĞIM..HERKESEE..


sicakyurek
Memur
22 Ekim 2010 11:27

Telekomcular derneğinin hangi başarı yada sonuca giden bir çalışmasını gördünüz..En azından ben bilmiyorum..Varsa onlarda devam etsinler..Gönülden dua eder destekleriz çünkü amacımız ortak ve aynı..Bizlerle birlikte buradan sanal ortamın sağladığı imkanlar bilikte yaşadığımız şehirlerdeki arkadaşlarla irtibata geçerek hep birlikte aile yardımınıda denge tazminatınıda bu noktalara bizler taşıdık getirdik dernek değil...En çok emeği geçende tabiki gözlem nikli arkadaşımız..Emeği geçen gönül birlikteliği ile bu davayı yürüten buradaki herkese gönülden müteşekkirim kendi adıma...

Ayrıca il temcilciliğinin bizlere gözlem hanıma mücadelemize katkısı ne faydası ne ben anlamış değilim...Zaten gözlem nikli arkadaşımızda bir faydsı olmayacağını belirtmiş ayrıca gündemimizde bu değil zaten..

Arkadaşlar yolumuz sabırlı ve uzun...Lütfen artık bırakalım o derneği bu derneği birlikteliğimize ve tüm arkadaşları dava açmaya yönlendiremeye devam..

Herkes kendi ilinde telekomdan ayrılan herkese dava dilekçe ve dava kararlarını ulaştırıp izah ederek dava açmasını temin etmek için zamanını harcasın..

Kimler ne kadar kişiye ulaştı ulaştırdı dava açmasını sağladı onu konuşalım burada ve haftaya detaylandıralım çalışmalarımızı..Başarı böyle gelir üyelikle temsilcilikle değil..


ahmet1688
Şube Müdürü
22 Ekim 2010 11:47

turktelekom arkadaşımın yorumuna katılıyorum .

Hepimizin bir dünya ve siyasi görüşü mutlaka var biz İFP liler ( Bu lafı sevmiyorum Bunun yerine güzel bir şey bulalım )

Mağduriyetimizin önlenmesi için mücadele ediyorsak bu sorunları çözecek kişilerle veya kurumlarla kavga etmeden veya böyle bir izlenim vermeden Mücadele yolunu seçmeliyiz .

İl Temsilciliği için Hayırlı uğurlu olsun diyor Başarılarınızın devamını diliyorum

Saygılarımla


78 karabuklu guven
Aday Memur
22 Ekim 2010 11:57

SİZE YÖNETİM YAKIŞIR AMA İL TEMSİLCİSİ OLMAK SİZİ ORADA GÖRME ANLAMINA GELECEĞİNDEN UYGUNDUR DİYE DÜŞÜNÜYORUZ SELAMLAR


sicakyurek
Memur
22 Ekim 2010 12:05

Hepimiz Türkiyedeki uygulanır şekliyle özelleştirmeye karşıyız..Ama görünen bir gerçek var ki Telekomcular Derneği haklıda olsa çoğu yorum ve analizlerinde ,belli bir siyasi görüşü temsil eder algılanıyor mevcut siyasiler ve hükümet tarafından algıladığım kadarı ile..Bu yüzden mevcut iktidar tepkili ve soğuk bizlere karşı özellikle de Maliye Bakanlığı..Ben de bu yüzden buradaki birlikteliğimizi fiili olarak devam ettirelim ve başarılı olabilmek adına daha dengeli bir tavırla STK lar ve siyasilerle diyalogda bulunarak haklarımızı alma konusunda mücadele edelim istiyorum..Bu sebeble turktelekom ve ahmet1688 nikli arkadaşımızın düşüncelerine bende katılıyorum..


gozlem
Yasaklı
22 Ekim 2010 12:35

ben bu konuda eklemek istediğim noktalar var..

1. dernek dendıği zaman hiç bir siyasi görüş olmadan mücadele adına ne varsa o olmalı..sadece üyelerin hakları düsünülmeli.

2. ben il temsilciği olayını su an çok sıcak bakmıyorum.. ben üye sayılarını artırmak amacı ve aracı olma düsüncesinde değilim.ha il temsilcisi olda yönetime yer verırlırse acaba derim..

3. ben direkt aktf olarak yönetimde söz sahibi olmak istiyorum.. arkadaslarımdam imza toplayarak imza kampanyalarını meclise,malıye bakanlığına ,siyasetcilere götürmek istiyorum.

4.yasaların değistirilmesi konusunda siyasetcılerden randevu alınarak mücadelemizin pesinde olmak istiyorum..

5. derneğimiz sevda kaygısızı üye yapmıstır deyip adımın bu sekilde kullanılmusını istemiyorum..ben çıkar gözeten hiçkimsenen yanında olmadım ,olmamda.

6.ben burada ve facebook 2 .tip mağdurlar (ıkramiyesiz kamuya gönderilenler )fahrı görev yapıyorum tüm arkadaslarıma belge ve bilgi verıyorum onları bir kenara da atamam.

7,sadece yönetimde görev vermelerı halınde,sizler adna calısmak adına ve tüzel kimlik kazanma adınıa .haklarımızı siyasetcilere ve bakanlıkları harekete geçirmek adnı çalısılcak ise ben varım..

üye sayısı çoğaltmak adına benı davet edıyorlar ise ben yokum..

kendimden taviz vermedım ve vermemde..benim sartlarım bunlarr..


nazif 02
Aday Memur
23 Ekim 2010 00:43

sevgili gölem hanım biz telekomculardan fikir almak istemisiniz ben kendim sahsen il yöneticiliği bana verseler bir anlamı olmadığını düşünüyorum size olan güvenimizden yöneticilik verilirse desteklerim ve üyede olurum cünkü bizlere iş yapacak sizin gibi aktif ve tuttuğunu koparan biri lazım burdan telekomcular derneği yöneticilerine sesleniyorum allah aşkına bu yöneticiler kimler ve ne yapmışlar biraz dürüşt olmak gerekirse icraat lazım bu sitede gözlem hanım ve 3.4 arkadasımız dısında bişeyler paylastığını görmedim ve gözlem hanımın hiç olmassa baskan yardımcılığını telekomcu kardeslerimden gözlem hanımın layık olduğunu düşünüyorum inanın pişman olmassınız.çümkü şimdi gölem hanım derneğe üye ol dese hemen terettüt etmeden üye olurum tüm arkadaslara basarılar diliyorum hakımızda hayırlısı neyse o olsun.


guney27
Aday Memur
23 Ekim 2010 01:08

iyi akşamlar.

Vakit her ne kadar geç olsa da,sevda hanıma göstermiş oldugu paylaşımlardan dolayı sonsuz tşk lerimi iletmek istiyorum...çok degerli telekomcu arkadaşlarımızın yazdıkları yazıları okuyunca da apayrı bir gurur duydum Telekomcu olmaktan dolayı...Sayın gözlem hanım rumuzlu arkadaşaımın varlıgı hepimize apayrı bir heyecan ve mücadele ruhu ile birlikte telekom camiasının ne kadar buyuk bir aile oldugunu göstermiş oldu...Tüm arkadaşlarımın sevda hanım hakkındaki ifadelerine katılmamak elde değil, bizler sevda hanımın herşeyin en güzeline layık oldugunu düşünüyoruz...

Sevda hanım telekomcular derneginden yapılan teklif onure edici bir davranış ama sizin ilkeleriniz ve prensibler dogrultusunda olursa..Bizlerde sizin öncülüğünüzde hareket etmekten şeref duyarız...bence burada dikkat edilmesi gereken Dernek yöneticilerinin size karşı tutumlarıdır...İl temsilciliğinden ziyade fikirlerinize ve tecrübelerinizden faydalanırken izlenecek olan politikalarda üyelerin menfaatlerine yönelik kararaların alınmasında sevda hanımında fikirlerini dikkate almaları ve beraber hareket etmeleridir diye düşünüyorum....Bunuda ancak yaşayınca görmek mümkündür...

Ben eski bir telekomcu olarak sevda hanımın liderliğini yaptıgı her platfromda ayne kaderi paylaşan kişilerin Sevda hanımın samimiyetlerinden en ufak bir şüphe duymayacakları inancındayım..

İl temsilciliğinin yanında sizin için sorun olmayacaksa yönetimde görev yapmanız temennisi ile...Birlik ve beraberlik içerisinde soyut kavramlar ile ilgili değilde somut kazanımların mücadelesini vermek üzere yola devam edelim...


ahengim
Aday Memur
23 Ekim 2010 12:01

Değerli arkadaşlar değerli gozlem hanımın telekomcular derneğini başkan yardımcılığında görev almasına bende katılıyorum. lütfen sizde desteklerinizi esirgemeyiniz... sayın gözlem hanım ben 2009 da geçtim teknisyenim....banada tüm evrekları ve yapılacak işlemleri mail atarsanız memnun olurum....


ahengim
Aday Memur
23 Ekim 2010 12:04

mail adresim [email protected] arada facebook da sizin adrese giremedim.açık açık anlatabilirmisiniz...sizin mailinizzz?


ozkan_k
Aday Memur
23 Ekim 2010 16:50

Öncelikle hakkınızı ararken elde ettiğiniz kazanımlarınızı sadece kendinize saklamayıp bizlerle paylaşıp ufkumuzu açtığınız için sonsuz teşekkürler, il temsilciliği göreviniz hayırlı olsun:)


gozlem
Yasaklı
23 Ekim 2010 17:30

selam ahengım.facebookta 2.Tip Mağdurlar (İkramiyesiz Kamuya Gönderilen) sitesi..benim mail adresim [email protected]

size evdrakları müsait olunca atacağım..nöbetim 6 da bitiyor..desteğıniz ve görüslerınız için tesekkür edıyorum..

Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi