Editörler : crops35


Yasaklı
27 Ekim 2010 19:49

2. Tip arkadaşlar ikramiye için acele etmeyiniz

SELAM ARKADSLAR ..

2. TIP ARKADSLARIN IKRAMIYE DAVASINI BIR AVUKAT KAZANDI DIYE ACELE ETMEYINIZ..NEDENMI..ankarada gorust ugum bır avukat aklınıza gelen avukat degıl ...ılk bakısta kazanabılen bır dava gorunuyor dedı..406 sayılı kanun 3 fıkrası baglayıcı bu yuzden arkadslaerın vebalını alamak ıstemem ve ben bu davayı bakmam dedı..BOYLE AVUKATLARDA VAR..TESEKKUR EDERIM..

4046 22 NMADDESI BIZE BAGLAYICI AMA COZEN KANUNLARDA VAR.. ZOR BIR SURECC. KAFAM ILK KEZ KARISTI AMA BEN DAVAMI KENDIM ACACAGIM...DANISTAY SAFHASINDA ONANIRMI MECHUL..YOK BEN SANSIMI DENICEM DERSENIZ O SIZE KALMIŞ..BENIM BU KONUDAKI 6 KASIMDAN SONRA SURECIM BASLIYOR..DAVAYI SIKI HAZIRLANMAM GEREKIR..MALATYA ILINDE IKRAMIYELERIN MAASA YANSIMASI MAHKEMECE RED VERILMIS VE DANISTAYA GITMISTIR..

YA BEN DANISTAY SAFHASINI BEKLERIM DERSENIZ..KARAR SIZIN..BEN KIMSENIN MEGDUR OLMASINI ISTEMIYORUM.. BEN BU KONUDA DAVAMI ACARKEN COK IYI DUSUNECEGIM..KAYBETMEYI GOZE ALAMIYORUM..

HERKES HERSEYI ACELEYE GETIRMESIN ETRAFINA DANISSIN..SORSUN ..KAZANACAGIM DIYOR ISE YOLA OYLE CIKSIN..

BEN SIZLERDEN HIC BIR SEY SAKLAMADIM..GERCEKLER BOYLE..KARAR SIZIN..KANUNLARI INCELEMEK GEREKIYOR..KANUNLARIN DEGISMESI GEREKIYOR..BIZ BURAYA FURKAN58 ARKADSLA GUNLERCE MECLISE NAIL YAZIN DEDIK..NEDENMI ..ISTE BUNDAN..YASALARIN DUZENLENMESI GEREKIR..BUNUNLA ILGILI METNI TELEKOMCULAR DERNEGINE GONDERECEGIM..DERNEK ADINA BU METNI SUNMALARI GEREKIR..GELISMELERDEN HERKESE HABERDAR EDECEGIM..KIMSENIN MAGDUR OLMASINI ISTEMIYORUM..


gozlem
Yasaklı
08 Kasım 2010 11:01

ıkramıye davasındakı evrak konya ılınde kazanılmıstır..evrak

yakında elımde..ben gozlemsem kose bucak nerdeyse o evragı

bulurum..

hıc bırsey

kımsenın tekelınde degildır..


Mehmet 42
Aday Memur
08 Kasım 2010 12:48

Gözlem hanım, Konya daki kazanılan bu dava nerede açılmış? İdari mahkeme mi, İş Mahkemesi mi


gozlem
Yasaklı
09 Kasım 2010 08:34

KONYA ıdare mahkemesınde kazanılmıs..


gozlem
Yasaklı
09 Kasım 2010 17:57

tarıh sayısı da şu.esas.2008/1423 karar no.2010/593

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi