Editörler : Pangaea
«394041424344454647484950»

gokgon
Şube Müdürü
02 Nisan 2011 13:02

Cashx arkadaşım çbaların için bende teşekkür ediyorum. Arkadaşlar Sgk nın memur kadrolarına Matematik kodu koyulduğuna dair söylentiler var,eğer öyleyse biiz de koymaları lazım bastıralım bu hafta. Neden mi dersiniz? 2008 in son atamasında ptt Memur alım kodlarında matematik kodu ve Endüstri Mühendisliği kodu beraberdi ve puanlar çok düşük kapadı 75 lerle memur olanlar oldu. tahminim bunlar ya matematik veya end.Müh arkadaşlardı. Şimdi sgk eğer matematikçi alacaksa neden ynına 4703(End.Müh. kodu koymasın)? Bence mail atıp bu durumu ordaki yetkililere hatırlatmamız lazım PTT örneğini vererek. Ben dün ilk maililm attım.

Yetkili kişi : Salim Kahramanoğlu

Telefon: 0312 2078089

Mail: [email protected]

Matematikçiler sürekli mail atıp telefonla da aramışlar. demekki etkili oluyor bu.

Bu arada Cashx arkadaş: sgk dan bizde nasipleneceğiz böyle bir duyum var demiş. Acaba nerden öğrendiniz ve bu duyum Memur kadrosu için mi? cevabınızı bekliyoruz. Malum Sgk 2000 Memur alacak 2011 içinde.


casx84
Genel Müdür
02 Nisan 2011 13:37

arkadaslar bana da sgk il mudurlugunde calısan bir arkadas soyledi insallah doğrudur.zaten 1500 un hepsine dahil etmediğine gore muhendis kadrosu olarak alacakdır.

dahada güzel olacak diye düşünüyorum. diğer birimlerde iyileştirme yapacakdır.


casx84
Genel Müdür
02 Nisan 2011 13:39

zafer cok haklısın ya mutlaka sanayi bakanlıgına hazırladıgımız mailin benzerini hazırlayalım. ve sadece sağlık bakanlıgına mail gonderelim ama gec kaldık gibi geliyor bana. ama son hafta yuklenelim. hiç olmazsa senin soylediğin cumleler cercevesinde bir mail hazırlayalım


casx84
Genel Müdür
02 Nisan 2011 13:44

hakanfatih estagfurullah dilek ne kelime forma sahip cıkalım. ve elimizden gelenden fazlasını yapalım organize olalım bu yetr. ben elimden gelen cabayı gosteriyorum. ama ben kısmetse bir aya kadar sanayi bakanlıgında goreve baslıyacam. hepimiz insiyatif almalıyız bize bu yakısır.


hakanfatih44
Şube Müdürü
02 Nisan 2011 13:53

casx umarım atanırızda beraber çalışırız.çok memnun olurum.

bu arada sağlık bakanlığı şu anlamda mantıklı.bu kurumla ilgili sağlıkçılar harici kisenin bir beklentisi olduğunu sanmıyorum.zaten sağlıkçılarda komik puanlarla atandığından mail attıklarını düşünmüyorum.bu nedenle sağlık bakanlığına yüklenebiliriz.ayrıca tarım bakanlığıda tarımı geliştirmek amacıyla bir takım çalışmalar yürütüyor ve alımlar yapıyor.burayıda es geçmeyelim.


türeww
Kapalı
02 Nisan 2011 13:54

arkadaşlar size şunu söyliyim 8 nisana kadar bastıralım diye yazışmalar gördüm müdahil oluyım dedim bende.8 nisana kadar bastırmanız birşeyi değiştirmez.8 nisana kadar atıyorum sanayi bakanlığı 300 kişi alacaksa yine 300 kişi alır.bunun ne kadarı endüstri müh.lere verileceği ondan sonraki süreçte olan birşeydir.

veya amacınız hangi daldan olursa olsun fazla alınsın diyosanız.kasım ayında 2011 bütçesi görüşülürken bu baskı yapılması gerekiyordu.şimdi mayısta fazla alsalar bile zaten 2011e göre belli bir sayıları olduğu için kasımda mecburen az kişi alıcaklar.

saygılar...


casx84
Genel Müdür
02 Nisan 2011 14:04

insallah Hakan olursa bende memnun olurum.

arkadas guzel bir konuya değinmiş. 8 nisana kadar bastıralım diyoruz ama yaklasık iki aydır mail atıyoruz zaten. bütce gorusmelerinde elbette belirli kontenjan verildi fakat kurumlar o kontenjanı kullanamayabilirler ayrıca bazı kurumlar ozerkdir ve bütceye baglı olmadan memur talep edebilirler. ayrıca bu mailler kadroların adelitsiz dagılımında kadroları daha homojenlestirebilirç

sanayi bakanlıgı mailleri diğerlerinden farklı bir durum.


end_eng27
Şef
02 Nisan 2011 14:09

Atama için verilen sayılar tabiki büteçeyle alakalı ama alacakları kodlar tamamen kurumların insan kaynaklrıyla alakalıdır bütçeye hiçbir zaman şukadar endüstri şukadar makina mühendisliği diye koymazlar sadece kadro sayısını belirlerler kurumların bu kadrolarda hangi nitelik kodunu tercih edeceği insan kaynaklarının insiyatifindedir.


türeww
Kapalı
02 Nisan 2011 14:24

bende ondan bahsediyorum işte. 8 nisanda hiçbirşey bitmiyor yani onu demeye çalışıyorum.hangi bölüme ne kadar alınacağı daha sonra belli olacak.inşaat müh olarak hakkınızı aramanızı destekliyorum...


zaferozt
Kapalı
02 Nisan 2011 14:28

bak helal olsun türew arkadasım iyi niyetin için.ki leri daha bu forumumuza girip derstek yerine laf soylemeye calısıyor.belli oldu ne kadar kaliteli bi arkadaş olduğun.

canı gönülden diliyorum bu iyiniyetli oluşundan dolayı inşallah inşaat müh. olarakda sen ilk atamada atanırsın kalbinin iyiliğinden dolayı.


türeww
Kapalı
02 Nisan 2011 14:41

eywallh kardeşim sağol.benim zaten anlamadığım nokta herkes kendi mesleğini ön plana çıkarma çabası.neden öyle ayrıma gidiliyorki.biri diğerini küçümsüyor...

önemli olan hepimizin mühendis olması.hepimizin 3 aşağı 5 yukarı aynı eğitimden geçiyo olmamız.ben hiç medyada ataması yapılmayan okul öncesi platformu diye birşey duymadım. hep ataması yapılmayan öğretmenler olarak duydum.birlik olmak lazım.heleki mühendislerin artık bir çoğunun polis olduğu bir dönemde.


vanercain
Memur
02 Nisan 2011 16:33

arkadaşlar tekrar hatırlatayım DPB uzmanlarının KPSS'ye giren adaylara yönelik bilgilendirici ve yönlendirici program yapmaları için mail atcaz.düne kadar KPDS=ÜDS olayını bile bilmiorduk,bu yüzden işi uzmanlardan öğrenmek en doğrusu olur.mailler aşağıda vereceğim adreste hazır sizin yapmanız gereken taslağı kopyalayıp mail atmak.verilen adreslere bikaç kez mail atmanız yeterli desteklerinizi bekliyorum

http://www.facebook.com/search.php?q&init=quick&tas=0.8186803854895582&search_first_focus=1301678956553#!/home.php?sk=group_214059021942304


casx84
Genel Müdür
02 Nisan 2011 19:03

8 nisandan sonrada artık dpb a calısacaz bu durumda ayrıca sanayi bakanlıgına

02 Nisan 2011 21:34

Değerli Sağlık Bakanlığı Ailesi

Şu an amerika ve bir çok gelişmiş ülke nerdeyse her hastahanede endüstri mühendisi çalışmakdadır.Kan testi idrar testi ,radyoloji filimleri,kalite yönetim belgeleri hasta kabul işlerinin karmaşık yapısı doktor başına düşen hasta zamanlamaları zaman ve iş etütleri hastahanenin sistem tasarımları vs. işlemleri için diğer ülkelerde hemen hemen her hastahanede bir Endüstri Mühendisi bu sorunları çözmek için çalışmaktadır.Türkiyede ise fakulte hastahaneleri ve özel hastahaneler endüstri mühendisi çalıştırmaktadırlar bunun dışında bi kaç büyük devlet hastahaneside endüstri mühendisi çaılıştırmaktadır.Sağlık bakanlığı bu unsurları göz ardı etmemeli hastahane organizasyonları için hem daha verimli olacak hastahane sistemleri tasarlayıp verimsizliklerden boşuna harcanacak paralardan düzenli ve sistemli organizasyonlardan istifade etmelidir.

DAHA KALİTELİ VE VERİMLİ HASTAHANELER İÇİN HER HASTAHANEYE BiR ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ ATANMALIDIR.

02 Nisan 2011 21:38

Arkadaşlar bir arkadaşımızın gönderdiği maili biraz düzenledim sağlık bakanlığı formatı hazırladım bende sağlık bakanlığına özel bir formatta baskı yapmamız gerektiğini düşünüyorum.Neden çünkü devlet bütçenin büyük kısmını eğitim ve sağlığa ayırıyor sağlık bakanlığından koparabilirsek mütiş derecede alımlaın önü açılır.Burda endüstri Mühendisleri için çok önemli bir potansiyel var.Hastahane sayısını göz önüne alırsanız nedemek olduğunu anlarsınız.

02 Nisan 2011 21:46

Bence artık nokta atışı yapmalıyız gereksiz enerji tüketmeyelim son haftayı bakanlıklara özel taslak mailler hazırlayalım herbirinde endüstri mühendisliğinin o kurumla alakalı neler verebileceğini anlatan yazılar olsun ve daha özele girelim.Benim fikrim artık nokta atışı zamanı 1-sanayi ve ticaret bakanlığı 2-il afet müdürlüğü 3- Sgk

4-sağlık bakanlığı 5-kosgeb 6-Euas 7-Mke 8- Ulaştırma bakanlığı

9-Tarım Bakanlığı 10- çevre ve orman Bakanlığı 11-Dmo

bu kurumlara özel formatlarla bu kurumların maillerini de gruplayalım son haftayı alabildiğine mail atmak yerine nokta atışı yapalım.Bunun yanında başbakanlık cumhurbaşkanlığı ve siyasi kanallarada ayrı bir formatla son hafta sürprizi yapaılm.


casx84
Genel Müdür
02 Nisan 2011 21:51

mailleride benden olsun

[email protected],[email protected], [email protected],[email protected],[email protected],[email protected],[email protected],[email protected],[email protected],[email protected],

[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]

02 Nisan 2011 21:54

tşkler kardeşim:)

02 Nisan 2011 21:57

Sağlık bakanlığı personeli,sağlık bakanı müsteşerı falan bunlarında maili olsa güzel olurdu.


türeww
Kapalı
02 Nisan 2011 22:50

@selçuk_isthkm ben derimki listeden ulaştırma bakanlığı, çevre ve orman bakanlığını çıkarın.hele çevre ve orman bakanlığı çevre ve ormancılara bile yetişemiyor.tarım bakanlığıda çok zor

asıl hedefiniz üretimin olduğu yerler olmalı bence. ben olsam bu maillerinizin hepsini kitlere yollardım.oralarda boşuna vakit kaybı yaşamaktansa.kitlerin üzerinde hiç durmuyosunuz bir yığın kit var.hepsinin en azz 1 tane alması gerek.kit demek üretim demek.lütfen ama :)

diğerlerinin hepsinin kendi tabanı var.siz insan kaynaklarına ne kadar baskı yapsanızda kendi tabanını memnn edemedikten sonra... öle olsa bile o insan kaynaklarında duranu daha sonra yerinden ederler :D

Toplam 19004 mesaj
«394041424344454647484950»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi