Editörler : supporters.

Yasaklı
08 Şubat 2011 11:49

İkizler ve ikizler burcunu sevenler

İkizler ikiyüzlü müdür?bu onların kaderi midir?yoksa onları sevmeyenler boyle mi karalarlar?

08 Şubat 2011 11:52

ikiyüzlü değil dengesiz çift karakterli sadece ...

evimde, kapımda , işimde beslemeyeceğim bi burc türü :D:D:D

face_baby
Kapalı
08 Şubat 2011 11:55

çok gevezeler bu özelliğini hiç sevmiyorum.:))

gumuskupe
Genel Müdür
08 Şubat 2011 12:02

çift karakterli, dengesiz, zeki, eğlenceli olur genelde bu burcun insanları. kafası çalışan biriyse acayip muhabbet edilir, eğlenilir :)

easymedia79
Yasaklı
08 Şubat 2011 12:02

neden bizim insanımız burclara körü körüne bagımlıdır?

gumuskupe
Genel Müdür
08 Şubat 2011 12:07

bağımlı mı? bu bağımlılık değil, gözlem daha çok. illa herkes öyle olacak demiyoruz ki :) denk geldiğim ikizler burçları böyleydi.

dilshad
Kapalı
08 Şubat 2011 12:10

Burcumuza hakaret arenasına dönmüş burası

:(

easymedia79
Yasaklı
08 Şubat 2011 12:12

peki erkekleri mi yoksa kızları mı daha eglencelidir?

dilshad
Kapalı
08 Şubat 2011 12:17

İkizler Burcu Erkeği Genel Özellikleri

İkizler burcu erkeği zeki, nazik, güzel ve etkili konuşan ve cazibeli yapısıyla dikkat çeker. Pratiktir ve sorunlar karşısında kolayca çözüm üretebilen bir yapısı vardır.

İkizler burcu erkeği değişkendir ve bazen onu anlamak zor olabilir. Çocuksu tavırlarıyla sürekli ilgi bekleyen bir yapısı vardır. Aklına koyduğunu mutlaka yapmak ister. Diğer taraftan özgürlüğüne düşkün olan ikizler erkeği kısıtlanmaktan ve emir almaktan hoşlanmaz. Kendi işini yapmaktan daima keyif alır.

İkizler erkeği çift kısmetlidir. İnsanlarla kolay diyalog kurabilen ve sözünü dinleten bir yapısı vardır. Karşı cins tarafından hemen fark edilir. İşle ilgili konularda yeni fikirler ve yeni projeler üretmekten çok keyif alır. Maddi konularda da değişkendir. Bazen çok bonkör, bazen de çok cimri olabilir.Fakat idare konusunda oldukça zayıftır. Bir konuda derinleşememek gibi bir problemleri vardır.

İkizler erkeği savurganlığı sever ve para konularında fazla başarılı değildir. Duygusal anlamda fazla hassas değildir ve olabildiğince işin mantıklı tarafından bakmayı sever.

İkizler erkeği çok disiplinli bir ev hayatından hoşlanmaz, fakat çok severse evlenip bu evliliği devam ettirmek için çaba harcayabilir.

easymedia79
Yasaklı
08 Şubat 2011 12:20

benle özdeslesen pek cok yan var bu bilgilerde.

bekarlar clubu
Kapalı
08 Şubat 2011 14:08

rengaren deli dolu hayat dolu yaşama sevinçlı dost canlısı bi burç bizim burç

ezberbozan20
Yasaklı
08 Şubat 2011 15:25

ikiyüzlülük değil

kararsız huzursuz onlar

hep arayış var

bende dahil

blackstorm
Müsteşar Yardımcısı
08 Şubat 2011 15:27

selam bende ikizlerim ve memnunum burcumdan::))

ezberbozan20
Yasaklı
08 Şubat 2011 15:29

kesinlikle çok zekiler ve kesinlikle dilleri çok sivri,bide ne yapacakları hiç belli olmaz herşeye hazırlıklı olun,tutarsızlıklarda mevcuttur arada kendileriyle bile anlaşmakta sorun yaşarlar,hepsi yüzeyseldr,çok az bilgiye sahip olsalar bile o konu hakkında bi sürü şey anlatma yetileri vardr,ikna yetenekleri çok kuvevetlidr,çabuk sıkılırlar değişkendrler,kendilerinden bile sıkılırlar ama kendilerini çok severler.

yoncaasik
Aday Memur
08 Şubat 2011 15:30

Merkür'ün yönettiği bu burç,olağanüstü zekasıyla ve çekiciliğiyle tanınır ama çift karakterli özelliği doğru;ben bunu hep yaşıyorum; ruh halim çok değişkendir. Ama ne olursa olsun; ikizler burcu olmaktan memnunum; ne de olsa gezegenimiz Merkür... :)

ezberbozan20
Yasaklı
08 Şubat 2011 15:33

ben yükseleni kova olan bi ikizlerim bende memnunum burcumdan ama seçme şansım olsa kova yada aslan burcu olmak isterdim onlar hayatta daha başarılı geliyor bana.

ikizlerdeki bitmek tükenmez merak maymun iştahlılık herşeye el atma ama tamamlayamama hayatta başarısız olmaları sonucunu doğuruyor.

şahsen eşim ikizler olsun istemem.

dilshad
Kapalı
10 Şubat 2011 09:44

günaydın sevgili burçdaşlarım

yükseleni ne demek

ben 11 Haziranda doğduğuma göre benim yükselenim hangisi oluyor bu durumda

yoncaasik
Aday Memur
11 Şubat 2011 09:33

Yükselen burç, doğum saatine göre hesaplanır. Yani öncelikle doğum saatini bulman lazım. mynet.astroloji.com'da net olarak bilgi bulabilirsin.

dilshad
Kapalı
11 Şubat 2011 14:22

08.33

free_memur_
Memur
11 Şubat 2011 14:29

ikizler burcunu sevmeyenin kaynanası 100 yaşasın

dilshad
Kapalı
11 Şubat 2011 14:31

peki ama yatalak olarak başına da kalsın mı