Editörler : supporters.

pirayende
Aday Memur
04 Mart 2011 18:53

en zeki en sevimli en çekici kişilerin olduğu burçtur:))

Deli:)
Kapalı
04 Mart 2011 21:36

itirafnamedir:)

çoook şansız bir burcumuz var:(

04 Mart 2011 23:58

hoşgeldim bende ikizler burcuyummm

X_technician
Şube Müdürü
05 Mart 2011 01:13

Herzaman ikizlerin çift karakterli olduğu vurgulanır ama tek karakterli insan da yok gibi birşey :) bu durumun burçla alakalı olduğunu sanmıyorum.

Ayrıca başlıkta hoş olmuş,.. ikizler burcunu sevenler... kanarya sevenler derneği gibi :P :)

semraa87
Kapalı
05 Mart 2011 01:31

bende ikizlerm ve severm burcumu:))

yalnız_erkek
Yasaklı
05 Mart 2011 08:21

hoşbuldum:))

"KeLeBeK"
Kapalı
05 Mart 2011 10:56

Tipik ikizler hatunuyum :D Bütün özelliklerini taşırım, ancak iki yüzlü deil, çift karakterli olur ikizler burcu insanı. Bunun açılımı da ruh haliyle alakalıdır :))

yalnız_erkek
Yasaklı
05 Mart 2011 11:01

sonuna kadar katılıyorum çekemiyorlar işte zeki pratik atik hazırcevap vs daha birçok üstünlüklerimizi çift karakterli yani ortama göre değişen davranış modelini alıp ikiyüzlülük gibi çok basitçe bir yoruma dönüştürüyorlar sayın çok ileri zekalı yorumcularımız:))

"KeLeBeK"
Kapalı
05 Mart 2011 11:06

Yalnız valla doru diosun, bizdeki zeka küçümsenmemeli, hazır cevaplıkta üstümüze yok ve ikizler burcu insanı, eğlencelidir, bunu da unutmasınlar :)

yalnız_erkek
Yasaklı
05 Mart 2011 11:11

o yüzden bu başlığa ikiz harici kimse giremez cevabını alır çıkar:)))bir de ikizler arasında da kademe var mesela ben üst kademeyim nirvanaya ulaştım o yüzden kimse benimle konuşmuyor çok mutsuzum:(((( bak birden değişiyor karakter ortama göre:)))yine değişti

"KeLeBeK"
Kapalı
05 Mart 2011 11:12

Yaa ama ikizlerde şu var, mesela pek duygusala bağlamaz ikizler insanı :D

yalnız_erkek
Yasaklı
05 Mart 2011 11:22

ne duygusu yaaaa benim için her şey gırgır şamata hayat boş eğlen çoş durma durma koş şu dünyanın her türlü yamuğunu bilirim her hamesini sezerim tedbirsizimdir ama kaçmasını bilirim plansızımdır ama sıraya koymasını bilirim bünye alışık değil duyguya takılıp kalmaya günlerce ağlamaya ben ağlamayı bile beceremem küçükken birkaç denemiştim ama herhalde başaramayacağım üzülmeyi bir de ikizler zaten ikiz olduğu için kimseye ihtiyaç duymazlar yalnızlık onların doğasında var YALNIZLIĞIN EFENDİSİ onlar tıpkı benim gibi ama ben onların da efendisiyim

"KeLeBeK"
Kapalı
05 Mart 2011 11:24

Süper bir açıklama olmuş tebrikler :D

yalnız_erkek
Yasaklı
05 Mart 2011 11:29

yani bu da başka bir özelliğimiz ağzımız laf yapıyor ikna edemeyeceğimiz insan kandıramayacağımız kişi yoktur şu hayatta bir de hiç mütevazi değiliz tipik özelliğimiz bu kronikleşmiş havalı olmak bizde ömr boyu gidiyor tebrik edilmek bizim için heyecan verici bile değil çünkü biz tebrik edilmeyiz tebrik ederiz(bu arada sen de ikizler olduğun için sen edebilirsin beni tebrik) bize yetişmek için çabalayanları çabalarından ötürü:))

"KeLeBeK"
Kapalı
05 Mart 2011 11:31

Her konuda iyiysem mütevazi de olamam :)

yalnız_erkek
Yasaklı
05 Mart 2011 11:33

di mi marifet iltifata tabidir:))

"KeLeBeK"
Kapalı
05 Mart 2011 11:36

Aynen :)

Valla ben kendimden de burcumdan da memnunum, malüm bizde yapı olarak sinsilik felan olmuo, direk konuşuorus, yane ben burcumu seviorum yaşasın İkizler :D

yalnız_erkek
Yasaklı
05 Mart 2011 11:46

valla ben de kendimle yıllar önce tanıştım ve memnun oldum yıllardır sorunsuz kullanıyorum gayet rahatım havalıyım ve yalnızım:)))

semraa87
Kapalı
05 Mart 2011 13:01

arkadaşlar bende ikizlerim ama gayet mütevaziyim:))) ikizlerin yanında olanlar kesinlikle sıkılmazlar ortam insanıyız beee:))) zor durumlarda kıvrak zekamız sayesinde kurtulmayı beceririz:)) ikiyüzlülük yok evet ama değişkenlik fazlasıyla var ve ben bu huyumu çok severim. çabuk sıkılıyoruz ondan kaynaklanıyor sanırım:)))

kuaförolcay
Aday Memur
05 Mart 2011 13:53

ikizler burcuyum ve kendı burcumunun ozellkıklerını ve kendımı bıldıgım ıcın hep ıstedım kı ıkızler burcundan bıan kızlar ulasa sewgılısı olmay sewgılım olsun dıye:Dama bı denk gelmedı ıkızler burcundan,forumdan ıkızler burcu olupta sevgılısı olmayan gusel kızlar ulassın bana barı faeden:D sonbahar0687@hot face adresım:D

Toplam 75 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi