Editörler : crops35
14 Şubat 2011 16:19

Banka promosyonları

arkadaşlar benim nakil olduğum kurum benim naklimden 20 gün önce banka promosyonlarını almış ve 5 yıllık sözleşme yapmış. banka benim banka promosyonunu alamayacağımı söylüyor. mahkemeye gitsem kazanırmıyım. bu durumda olup banka promosyonunu sonradan alan varsa ve bilgi verirse sevinirim.


mzlm
Aday Memur
15 Şubat 2011 10:48

kral23 geldiğin yerde aldınmı? ne zaman aldın? Eğer yakın zamanda almadıysan ve hak ediyorsan mahkemeye vererek alma şansın var.bu konuyla ilgili kazanılan mahkeme kararları var.


eskiçam
Aday Memur
10 Mart 2011 14:43

Sn Kral 23,

Nakil olduğunuz kurumdaki maaş promosyonu sözleşmesini inceleyin, eğer yeni nakil olan personelle ilgili bir açıklama varsa, maaş sözleşmesini ilgi gösterip bankaya dilekçeyle başvurabilirsiniz, yine de olumsuz cevap alırsanız tüketici hakem heyetine gidersiniz. Ama eğer maaş promosyonu sözleşmesi sadece mevcut personel için yapılmışsa ki büyük ihtimal böyledir, yapabileceğiniz birşey kalmıyor.

Esasında sizin durumda olan çok çalışan var, ve bu durumun örneğin tüm kurumlar için aynı dönemde maaş sözleşmesi hazırlanmasıyla kolaylıkla çözüleceğini düşünüyorum.

Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi