Editörler : E.Kayı Han
21 Şubat 2011 19:08

haciz keşif yollukları ne zaman ödenecek?neden ödenmiyor?

3-4 aydır haciz keşif yollukları alamıyoruz. formda işe girmeyen memur adaylarının bir yığın sorusu başlık verilerek takip ediliyor. Çalışanların bu sorunu dikkate alınmıyor. Editörümüz Çotanak bey bu konuya eğilirmisiniz ??? Bizleri bilgilendirirseniz seviniriz Daha adalet personeli dahi olmamış kişilerin başlıklarını da kaldıralım. Çalışan bir personel olarak bu konu hakkında bilgi istiyorum

w1453
Aday Memur
21 Şubat 2011 19:18

aynı sorun bizde de var, 2010 kasım keşif yolluğunu hala alamadık:(

adaletbarla
Aday Memur
21 Şubat 2011 19:57

Şükür alamadık diyen medeni cesaretli birisi çıktı. (Daha önce başka bir başlık altında bu konu açılmıştı. Ama en son ben konuşmuşum kimse ilgilenmemişti.) ümitsizce bu başlığı açtım

adaletbarla
Aday Memur
22 Şubat 2011 07:59

neyse vazgeçtim cevaplamayın ben kimden cevap bekliyorum yaaa..konuyu kaldırın sayın editör en güzel yaptığınız işi yapın ben konuyu silemedim siz silin saçma bir soruydu bu adalet personeli için

w1453
Aday Memur
22 Şubat 2011 18:19

sinirlenme kardeşim...

22 Şubat 2011 22:55

kardeş biz 3-4 aydır keşfe gitmiyoruz gitsekte 1-2 tane yani pek kimse ilgilenmiyor ben bir kere aldım diye hatılıyorum ama bir iki arkadaşta hiç almadıklarını söyluyor uzun zamandır yakında bunun nedenı ortaya çıkar iyice biriksin paralar millet arkasını aramaya başlar bizim icracılara bi sorayım belkı alıyorlardır onlar

23 Şubat 2011 13:15

Ben icrada çalışmıyorum, keşfimiz de ayda 1 tane belki olur belki olmaz ancak sizlere destek veriyorum, saçmalıktan başka bir şey değil bu uygulama, şiddetle kınıyroum. umarım biran önce hakkınızı alırsınız ve bu işe bir düzen verirler.

24 Şubat 2011 22:57

kardeş biz bugun aldık geçen ayınkini

patpat07
Memur
06 Mart 2011 15:01

haciz yolluklarımızı onca çileli bir iş yaptığımız halde zamanında alamamak büyük haksızlıktır!!!

Asıl üstünde durulması gereken,hükümetin bu konudaki "ben alacağımı aldım,bu köleler de üç kuruşlarını biraz geç alıversinler" tarzındaki zihniyetidir.

Bu şekilde iş yapmak zulümden başka bişey değildir,keşke yollukları artırmasalardı da önceki gibi,müdürün elinden ay sonunda aldığımız şekliyle devam etseydi..En azından ödemelerimizi millete rezil olmadan zamanında yapabiliyorduk.

20 Haziran 2024 16:22

bu isteğim yerine gelmiş sanırım :) yollukların neredeyse tamamını devlet almış iş hallolmuş.

ilahiadalet, 14 yıl önce

Ben icrada çalışmıyorum, keşfimiz de ayda 1 tane belki olur belki olmaz ancak sizlere destek veriyorum, saçmalıktan başka bir şey değil bu uygulama, şiddetle kınıyroum. umarım biran önce hakkınızı alırsınız ve bu işe bir düzen verirler.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi