Editörler : Radore
«789101112131415161718»

Aysacry
Müsteşar
28 Kasım 2021 15:42

Topuklu ayakkabılar giymiş bir kadın

benim hayatım...

Her an düşme tehlikesinde

Ama bir o kadar da havalı

En sessiz anlardaBir ?tak tuk? sesi....

ara sıra kesilse de nefesi

hiç bitmeyecek yaşama hevesi...

Aysacry
Müsteşar
28 Kasım 2021 15:48

cikiyorum bi yemek bir kac bardak cay guzel bir sohbet minik hediyelerimle geri donecegim..bisey lazim mi gelirken alayim...yok almam valla hic ugrasamam...)

Aysacry
Müsteşar
28 Kasım 2021 19:01

basin sagolsun gs..uzuldum, maci izleyeyim

bari....

Aysacry
Müsteşar
28 Kasım 2021 20:53

bu maclari izledikce cebimde sari kart kirmizi kart tasiyasim var..sen sus sari kart ..gozum gormesin seni kirmizi kart....begenmedim guzel oynamiyorlar..son 6.

Aysacry
Müsteşar
28 Kasım 2021 23:12

boyle bir yerde boyle bir ev cok ucuz...sepete koyayim..kimseler almadan...:)

Aysacry
Müsteşar
29 Kasım 2021 00:32

Bana gülüyorlar, çünkü farklıyım.

Ben de onlara gülüyorum, çünkü hepsi aynı.

Kurt Cobain..

Aysacry
Müsteşar
29 Kasım 2021 08:17

watsapp grubundan yanlislikla cikmis...insanlar ne sansli...dilerim ben de birgun yanlislikla cikarim..da geri almayi unutur sayin yonetici.

Aysacry
Müsteşar
29 Kasım 2021 08:20

tamam hadi gorusuruz sonra cocuklar ac ac.

ogretmeniniz dert yesin hepiniz yumurtalarinizdan birer parca verin de karnimi doyurayim

;))

Aysacry
Müsteşar
29 Kasım 2021 12:13

aslinda burayi hic sevmiyorum onlar da beni sevmiyi..)fazla entellektuelim diye herkes

baa kıl olıyı...B.A ........su an sadece Burhan Altintop gibi kahveye gidip cok guzel ortam deyip cayimi icmek istiyorum...

Aysacry
Müsteşar
29 Kasım 2021 12:31

sebebi var tabi gulumsemelerin....arada mutlu oluyoruz kalles insanlara inat..;pis sapiklar caniler bak yine geldi aklima..dun daha alcakca bir haber vardi..sinirimden agladim..agladim agladim..nasil bir yaratiklar ...biz nasil cocuk yetistiricez paronayak olduk lnnnn Allah sizi kahretsin..yazilmamis tum kufurleri size.....hayattan soguttunuz bizi hayattan....sapikoglusapiklar..

Aysacry
Müsteşar
29 Kasım 2021 12:36

burasi da cok issiz sanki buraya tasininca sizden nefret ediyorum evi gibi oldu..kimse yok dagbasinda gibiyim...biraz boyle olsun..

kafama gore...;)))

Aysacry
Müsteşar
29 Kasım 2021 12:57

.su an dusundum de hayatimda bir defa olsun kasket takip spor aykabilarimi adidas asortmanlarimi giyip..bak hele gardas buralar bizim ayikün mü

deemedimm....bunu yapmazsam olmem..)

herneyse oyle....

Aysacry
Müsteşar
29 Kasım 2021 12:59

topuklu ayakkabi siddet dogurur...cok guzel bir savunma aracidir......

üstü kalsın:)))))
Genel Müdür
29 Kasım 2021 16:25

merhabalar hoşgeldiniz ..başlık baya bi şenlenmiş:)

Aysacry
Müsteşar
29 Kasım 2021 18:48

merhaba hosbuldum dayatmasiz bir baslik

sevdim izninizle yazarim...arada diyecemde

burda oldugum surece hergun yazarim;)

üstü kalsın:))))), 3 yıl önce

merhabalar hoşgeldiniz ..başlık baya bi şenlenmiş:)

Aysacry
Müsteşar
29 Kasım 2021 18:51

bugun de birkac kendini begenmis kaf dagindan arsa almis..id ego super ego uclusu insanciklarla yorulduk..

erken emeklilige basvurdum.. gecinemiyorum kendini bilmez cahillerle....bir de herseyi bildigini sanan mikemmeller var..aman aman...

Aysacry
Müsteşar
29 Kasım 2021 18:52

neyse şu an en buyuk derdim yemek ve çay

kedilere mama verdim karinlarini doyurdum

sira bizde..bi film izleyip gelirim..

Aysacry
Müsteşar
29 Kasım 2021 22:46

belim niye agriyor yasliliktan mi hayir sanmam evet olabilir..muthis agriyor tek kesin olan bu;)

Aysacry
Müsteşar
29 Kasım 2021 22:54

en guzel sutu ben kaynatirim.....) en guzel pudingi ben karistiririm..) en guzel ben puskevitleri

dizerim..kimse boyle guzel puskivitli pasta

yapamaz....;)

Aysacry
Müsteşar
29 Kasım 2021 23:56

firtina cok kotu Allahim beterinden koru amin..

bizim burda firtina oldugunda adamlar bakkalin onunde ki semsiyeye tutunup ucmuslardi..bizim damin catisida sen uc git rezidansta ki dayirenin panjuruna carp paramparca et..kosarak gittim cati uctu sizin balkona alabilirmiyim dedim..adam demez mi sizi dava edicem..ya beni niye dava ediyosun catinin hadsizligi diyemedim..sonuc etmedi tabi birileri doga olaylarini anlatmis olmali..

Toplam 5454 mesaj
«789101112131415161718»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi