Editörler : **sude**
«166167168169170171172173174175176177»

Aysacry
Müsteşar Yardımcısı
01 Mart 2023 10:01

Önceden olsa evdeyiz diye bagıra bagıra tembellik yapardık......şimdi kahvaltıyı bile uslu uslu yapıyoruz......

Aysacry
Müsteşar Yardımcısı
01 Mart 2023 10:59

Uçakların güzergahı değişsin....bizim burdan uçmasınlar yol yapın uçaklara....Allahtan tren istikametlerine yakın değiliz ...rayları söker satardım kesin....hep ses hep sallantı....

Aysacry
Müsteşar Yardımcısı
01 Mart 2023 20:38

Ya bu işler ne....

Aysacry
Müsteşar Yardımcısı
01 Mart 2023 20:41

Karavan park fikri güzel bence ....fikri yani fikir....

dedim...aslında olmalı büyükçe parklarda onlara ait bir alan......yani bu belirtilmeli....öyle boş bulduğun yere park etmicen.....yok konu benden bağımsız ben çenemi yoruyorum....arkadaslar ortak karavan almış....tek sorun nereye koyacaz ....ne dertler var.....

Aysacry
Müsteşar Yardımcısı
01 Mart 2023 20:43

Artık herkesin hayat standardı yaşamlarını iyilestirecek....kararlar olmalı.....sade bir ev ....kapıda minikte olsa bir arac.......ben hava olsun dıye sıteden ev aldım ...... satılmıyor.....sadece akıl veriyorum....

Keske mistakil olsaymış.....

Aysacry
Müsteşar Yardımcısı
01 Mart 2023 20:52

Yaz yağmurları misali yıllarca

Yağmış durmuşum kendi içime.

Zaten dünya öyle dünya ki kim kime

Herkes kendi derdine anca

Herkesin yüreği lime lime...

Aysacry
Müsteşar Yardımcısı
01 Mart 2023 20:58

Çok yoruluyorum düşünmekten....sonra kalbim ağırlaşıyor....evin içinde yürüyorum...balkona çıkıyorum.....yok olmuyor.....keşke tüm görüntüler tv ekranına sığanlar olsaymış...

Yine gözümün önüne geliyor....Allahım Diyorum sabır ver bu acılar çok zor...Allahım sabır ver....yürekleri soğusun .....

Aysacry
Müsteşar Yardımcısı
01 Mart 2023 21:48

Binalar bomboş okul bahcesi hala araç dolu çocuk sesleri geliyor...böyle görünce uyku tutmuyor...

Yani ne kadar surecek bu endişe...........

Aysacry
Müsteşar Yardımcısı
01 Mart 2023 22:35

Açmadığın dalda sözün geçer mi......

Aysacry
Müsteşar Yardımcısı
01 Mart 2023 22:41

Bugün canımın yanmasına kulak verdim....malum bir kaç soğuk şehre giderken baya kalın bot giymiştim.....surekli uzun sureli ayagımda kalmadığı için rahatsız etmemişti...ama bu dönemde saatlerce kalınca iki ayak basparmağım da morarmış ve canım çok yanıyor...sanırım tırnaklarım atta......şimdi bakasım geldi...iyice canım yanınca....yoksa umrumda olmaz bu acı ne ki.......ne acılar var....:(( Allahım affet basit isyanlarımızı .....

SuperMax
Aday Memur
02 Mart 2023 01:08

temam hocam.

Aysacry, 3 ay önce

Bilinçli yazıldı takılmayın hocam

Aysacry
Müsteşar Yardımcısı
02 Mart 2023 08:52

Çamaşır serdim dısarının kokusunu beğenmedim geri topladım....değişik ...şimdi çıkarlar ahiretten kıyametten koku analizi yaparlar.....bildiğin çöp kokusu....

Aysacry
Müsteşar Yardımcısı
02 Mart 2023 09:02

Gecen mart ayını marteniçkalarla karşılamıştık ...

Tüm çocuklar tüm arkadaslar bilekliklerimizi takıp guzel bir bahar guzel bir hayat dılemiştik.......bu mart boş kaldı.....yıne diliyorum.......hep diliyorum.....inşallah diyorum.....bütün mevsimler güzel gelsin güzel geçsin.....bütün aylar birbirinden güzel olsun.........insanlık olsun......saglık olsun hayat olsun.......

Aysacry
Müsteşar Yardımcısı
02 Mart 2023 09:22

Bu azim bu kararlılık valla....keşke insanlar bazı özelliklerini bazı özelliklerde kullansa...mesela bu ısrarla hergun belediyeye yazsın hayvanlar sokakta aç desin...belediye yeterin artık der torbalarla mamayı yığar kapıya....ben ikna olurdum şahsen....

Belediyede olsam....olurmusum....

Aysacry
Müsteşar Yardımcısı
02 Mart 2023 10:01

Evet hayat devam ediyor bizde biliyoruz devam ediyor... ölmüşüz demedim....

Aysacry
Müsteşar Yardımcısı
02 Mart 2023 10:04

Hayatin devaminda veya ölmüş olsaydim hicbir

Pismanligim ve acabalarim olmayacakmis .....ne guzel yasadim....derim....acilarimla...mutlulugumla mutsuzlugumla...bir butun hayat yasadim.....

Aysacry
Müsteşar Yardımcısı
02 Mart 2023 12:26

Kıssas olayida iyi degil ha...sonra sariyosun bi......

Hadi gel kıssas degiyormu degmiyor ...gerek yok boyle ucu p...u degnek oyunlarına......kime degiyor...tovbe yarebbim benim de kibarligim bi yere kadar....ne kadar olayim daha..evet......

Aysacry
Müsteşar Yardımcısı
02 Mart 2023 12:29

Bugun biraz daha üzüldüm....en azindan eve gelince karsi komsumun oldugunu bilmek guven veriyordu ve son uc gundur bizim evimizde yatiyoruz

Deprem yine olur korkusuyla Almanyaya gitti...cok israr etti gidelim diye yok ben birakamam...bu halde gelemem dedim.....iki ay yani cok degil ama alisinca kapinin acik olmasina bi hüzün oldu ay

içim sizladi.....

Ahmedim Ahmedim
Müsteşar Yardımcısı
02 Mart 2023 12:34

hangi il

Aysacry
Müsteşar Yardımcısı
02 Mart 2023 14:25

Adana

Ahmedim Ahmedim, 3 ay önce

hangi il

Toplam 4033 mesaj