Editörler : Radore
«161718192021222324252627»

Aysacry
Müsteşar
22 Aralık 2021 20:01

yulaf kedi mamasi kopek mamasi cok zam almis..3 gunde bir 50 lira bize yeter mi..bi cuval yulaf alsam yemciden ben idare ederim de

bu minnaklari ekmege mi alistirayim..yoksa simitmi yesinler..

Aysacry
Müsteşar
23 Aralık 2021 09:09

ErbugKeskin hocamizin yazdiklari o kadar

kiymetli ki...tekrar tekrar okudum...evet kiz erkek ayrimcilik cinsiyetcilik...erkegin sevgilisi olur herkes bilir anlatir tanisir...normaldir...kızin sevgilisi olur yok olmaz olmamali ayip soylenilmez..hayir bunlar henuz aşılmadi....oyle olsa 2019 yilinda 470 kadin oldurulmezdi neyse kime anlattim acaba...?

Aysacry
Müsteşar
23 Aralık 2021 09:17

beyin firtinasi yaptiriyorum..

kaplumbaga olsan evine misafir alir miydin?

scamper bu cevaplari duymaliydi;)

Aysacry
Müsteşar
23 Aralık 2021 11:09

insan isterse cok iyi olur...isterse cok kotu olur ...tamamen sezgisel durumlardan ibarettir.....hic sasmaz... hic yanilmam..boyle de bir sezgilerim var...

Aysacry
Müsteşar
23 Aralık 2021 11:54

birlikte guldugun sacmaladigin ictigin dertlendigin gezdigin insan iyi ki varlar...

https://youtu.be/iCgti6ahrM0

Aysacry
Müsteşar
23 Aralık 2021 13:22

kendi cocugu dahil siddet uygulayan asagilayan sevmeyen dinlemeyen surekli emreden

cocugumdur seni ne ilgilendirir diyen ote yandan eti senin kemigi senin diyen

cahil

capsiz gaddar kindar bencil kötü canavar ruhlu canilerden nefret ediyorum...elleriniz kirilsin insallah..tam cocuga vururken felc gecirin insallah bu sizin anladiginiz dil..yaratiklar..

Aysacry
Müsteşar
23 Aralık 2021 13:29

hayvanseveriz fakat basibos hayvanlar gercekten hepimizi korkutuyor misal ben sabahin bilmem kacinda ruyami hatirlamaya calisirken oyle nazli nazli yururken havlamaya basliyolar...her defasinda ayagim sendeliyor...hergun ayni yerden geciyorum ya bi taniyin artik beni ...niye bagiriyorsunuz bir bana bir de kagitci kardeslerime ve bunlardan kacmaya calisirken pitbul ve turevleri kalbim carpintiya ugruyor...sahibi kotu kotu bakip korkma diyor....bisey yapmaz..yapiyor iste yapti cocugu parcaladi..gercekten aklim almiyor bu tur hayvanlari evcil diye gezdirmeleri...neyse...gidelim dinazoru bulmaya.....

Aysacry
Müsteşar
23 Aralık 2021 13:35

bugun ku konumuz hayvanlar demisken siz hayvanat bahcesinde ki hayvanlari incelediniz mi...Antep safari...ne kadar mutsuzlar...maymunlar cok sinirliydi..fili hic anlatamam gozleri cok mutsuz surekli kendine zarar verecek hamlelerde bulunmasi...genel olarak hepsinde mutsuzluk hissettim..ve gercekten acinasi bir durum benim gorusum hicbir canli turizm adi altinda sehre katkisi olacak diye boyle servis edilmemeli....belirli araliklarla gundeme gelmis olsa da henuz bu konuda bir dusunce olusmadi....hayvanat bahceleri diye bir kavram olmamali.....herkes evine dönsün...kisaca.

Aysacry
Müsteşar
23 Aralık 2021 14:22

Aysacry
Müsteşar
23 Aralık 2021 14:36

vallahi bunu dinliyorum;))

https://youtu.be/rGGZnh8W7Oo

Aysacry
Müsteşar
23 Aralık 2021 15:01

5 ocaga az kalmis...kendime kirmizi beyaz takim elbise gomlek kiravat bakayim..protokolde olacagim zengin goruneyim....)

bi kilo sogan lutfen....al kirdin kirdin...

cananfb
Aday Memur
23 Aralık 2021 15:27

Sıkıntıdan bu şarkıyı ezberlemeye çalışıyorum

Aysacry
Müsteşar
23 Aralık 2021 16:13

gezegenleri mi;)

cananfb, 3 yıl önce

Sıkıntıdan bu şarkıyı ezberlemeye çalışıyorum

Aysacry
Müsteşar
23 Aralık 2021 16:16

bir gun ruyamda cocukmusum okula ozel soforumuz birakiyo hergun trafikte kavgaediyo kufrediyo sonrasinda babaniza soylemeyin diyo..babam sordu bigun nasil memnunmusunuz hamza abiden evet cok memnunuz trafikte hep kufrediyo kavga ediyo bizi korudugunu soyluyor dedim..oylemi oyle yersen... neyse ruya iste....feriha gibi buyuduk hayallerle ruyalarla....nerden aklima geldiyse ruya....)

Metallurgist
Başbakan Müsteşarı
23 Aralık 2021 16:52

yaşlanınca rüyalarda çocuk mu oluyoruz? :)

bilgi verirseniz sevinirim.

gökyüzünde falan uçabilirim miyim :))

Aysacry, 3 yıl önce

bir gun ruyamda cocukmusum okula ozel soforumuz birakiyo hergun trafikte kavgaediyo kufrediyo sonrasinda babaniza soylemeyin diyo..babam sordu bigun nasil memnunmusunuz hamza abiden evet cok memnunuz trafikte hep kufrediyo kavga ediyo bizi korudugunu soyluyor dedim..oylemi oyle yersen... neyse ruya iste....feriha gibi buyuduk hayallerle ruyalarla....nerden aklima geldiyse ruya....)

Aysacry
Müsteşar
23 Aralık 2021 16:56

insanin ici gecince acayip ruyalar goruyo tabi yaslaninca gorursun..;)

Metallurgist, 3 yıl önce

yaşlanınca rüyalarda çocuk mu oluyoruz? :)

bilgi verirseniz sevinirim.

gökyüzünde falan uçabilirim miyim :))

Aysacry
Müsteşar
24 Aralık 2021 09:08

gunaydin;)) bir cay icip isime bakicam lutfen cevreyi kirletmeyin cop atmayin tukurmeyin balgam dokmeyin..maskeleri musait yok munasip bi yere koyun

Toplam 5454 mesaj
«161718192021222324252627»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi