Editörler : cihan27E.Kayı Han

lodos980
Aday Memur
11 Ekim 2006 14:52

BİR YERDE HEMDE MEMURLARIN HAKLARI İÇİN MÜCADELE VEREN BİR KURULUŞTA SİYASET VARSA BİZ YOKUZ.

BAĞIMSIZ,İNSAN AYRIMSIZ VE AMACI BELLİ MÜCADELE. TÜM EĞİTİM ÇALIŞANLARI SENDİKASI ( TEÇ-SEN )


sarpbicer
Aday Memur
11 Ekim 2006 17:45

KESK SOL ÖZGÜRLÜKÇÜ VE MEMURUN HAKKINI GERÇEKTEN SAVUNUR. KAMU-SEN SAĞCI TUTUCU GERİCİ MEMURUN HAKKINI DEĞİL ONU OYALAMAYI VE MEVCUT DURUMU SAVUNUR.


yürekli
Daire Başkanı
11 Ekim 2006 23:54

Olmayan şapkalarını alarak toplu görüşme masasından şov yaparak aslında kaçarak memurun hakkını öyle bir savundular ki, İnsanca yaşacak kadar zam aldık! 15 Yıldır grev hakkı bile alamayan sendikanın neyini savunuyorsun? Türkiyede Solculuk bitti! Sovyetler Birliğinin dasğılmasıyla bitti. Sıra sağcılığın bitmesinde. Zaten hiçbir zaman Türkiye de ne sağcılık ne solculuk olabildi mi? 10 senede bir ihtilal! Sonra Balans ayarları ve İrtica yaygaraları ve buna alkış tutan solcular yani kendilerinin anlayacağı dilden sosyal adaletçiler. İrtica yaygaracılığına destek verdiniz şimdi oldunuz ihtilal çığırtkanı. İyi çığırmalar. Bayrama az kaldı!


han_cevat
Şef
12 Ekim 2006 20:13

ARKADAŞLAR burada bilinen malüm olanlar üzerinden geyik yapmaya gerek yok burada yazanlar,yazmayanlar sendika üyesi olanlar olmayanlar kısaca bu ülkede yaşayan herkes bir biçimi ile biyaset yapıyor, her düşüncenin kendine özgü bir konumlanışı vardır saygı duymak gerekir. Asıl olan hangi düşünce sisteminin daha faydalı olduğunu ortaya çıkarmaktır.

Bu sitede açılan hangi partiye oy verirsiniz başlığında hepinizde bir adres belirtiyorsunuz o zaman adresi burada niçin inkar edersiniz anlamak mümkün değil. Elbette biyaset yapılacak herkes siyaset yapmalıdır. Ama siyaseti öznel çıkarları için yapanları teşhir etmek gerekir.bu ülkenin bütçesi hangi düşünce ile yapılıyor kimlere göre yapılıyor bunları unutmayın


casper_2338
Aday Memur
13 Ekim 2006 13:26

al birini bur diğerine.


alanson2005
Kapalı
13 Ekim 2006 17:48

bizim sendikamızda hiç bir siyaset yok kesinlikle yasak.bizde birlik beraberlik öğretmenlerin,hizmetlilerin,memurların,milli eğitimde çalışan bütün çeşitli meslek dallarında olan arkadaşlarımızın sendikasıdır. sevgilerimle AHMET DURAK-BURSA ..ANADOLU EĞİTİM-SEN BURSA İL EĞİTİM SEKRETERİ ... www.anadoluegitimsen.org www.anadoluegitimsen.net


girls78
Aday Memur
15 Ekim 2006 15:12

Sayın Ahmet bey Bir süredir sizin sendikanızın ve teç-sen'in çalışmalarını takip ediyorum.İki sendikanında Çalışmalarını takdirle karşılıyorum ancak, Sendikalar amaçları doğrultusunda güçlü oldukları, siyasi düşünceye hizmet etmedikleri ve beraber oldukları sürece hüküm ve söz sahibi olabilirler.

Şimdi Anadolu Eğitim sen ve Teç-sen yetkililerine soruyorum sizler diyorsunuz bağımsız sendikalarız ve bir konfederasyona bağlı değiliz,peki amaçlarınız aynıysa neden bir arada mücadele vermiyorsunuz.

Bizler sendika olarak bir çatı altında toplanmış,siyasetsiz ve bağımsız, üyelerinin hak ve menfaatleri için mücadele eden tek bir sendika görmek istiyoruz.

Anadolu Eğitim sen ve Teç-sen yetkililerine yani sizlere tavsiyem ilerlemek ,başarılı olmak,ve bizleri saflarınızda görmek ve aranıza katılmamızı istiyorsanız.

Şu senin sendika benim sendika konusunu bırakın artık.

BİRLEŞİN VE BAĞIMSIZ BİR KONFEDERASYON KURUN.

BİRLEŞİN VE BAĞIMSIZ BİR KONFEDERASYON KURUN.

BİRLEŞİN VE BAĞIMSIZ BİR KONFEDERASYON KURUN.

Aksi durumda sizler ve dolayısıyla bizler her zaman kaybetmeye mahkum oluruz.

Güler TEZCAN - ANKARA


s_yurdakul
Şube Müdürü
15 Ekim 2006 15:48

teç-sen bir tepki sendikasıdır ... eğitim iş kolunda çalışan g.i.h kadroları yıllarca istismar edilmiştir bunu yapanlar da öğretmen eğemen sendikalardır bizlerin %85 i sendikalı olmasına rağmen% öğretmenlerin % 44 ü sendikalı buna rağmen bizler için hiçbir kazanım elde etmeyen öğretmen eğemen sendikalardan ayrılıp kendi sendikamızı kurduk artık KENDİ HAKLARIMIZI KENDİMİZ ARAYACAĞIZ..

NASILSA BAYRAKLARI BİZ TAŞIYOR DAYAĞI DA BİZLER YİYORDUK


girls78
Aday Memur
16 Ekim 2006 13:21

Merhaba Ahmet bey sanırım beni Ankarada bulunan başka bir bayan arkadaşla karıştırdınız sanırım.Öğretmen değilim bir kurumda basit bir memurum ,sizi ve O bayan arkadaşı tanımıyorum ,İsim benzerliği olabilir yanlış anlaşılma olmasın.

Memurlar olarak tek İsteğimiz bağımsız ve bizler için mücadele veren sendikaları tek çatı altında görmektir.

saygılar.


Bilgisayarişletmeni
Daire Başkanı
18 Ekim 2006 09:50

! "


s_yurdakul
Şube Müdürü
27 Ekim 2006 10:26

TÜRKİYEDE MEMUR SENDİKACILIĞINA YEPYENİ BİR ANLAYIŞ SOLUK GETİREN TÜM EĞİTİM ÇALIŞANLARI SENDİKASININ ÇALIŞMASINI DİKKATLE İZLEYİN...

TEÇ-SEN

MEBDE ÇALIŞAN GİH PERSONELLERİ HAKLARINIZ İÇİN VAROLUŞ KAVGANIZ İÇİN, BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN BİZ DE VARIZ DİYEBİLMEK İÇİN... SENDİKANIZA DESTEK VERİN SORUMLULUK ALIP ELİNİZİ TAŞIN ALTINA KOYUN....

SİYASİ SENDİKACILIĞA HAYIR...

BİZLERİ KUTUPLARA BÖLÜP YILLARCA BİZLERDEN KAZANIM ELDE EDİP HAKLARIMIZ NOKTASINDA HİÇBİR KAZANIM ELDE ETMEYEN ÖĞRETMEN SENDİKALARINDAN İSTİFA EDİYORUZ....SİYASİ SENDİKACILIĞA HAYIR DİYEN TEÇ-SEN ARTIK BİZLERİN ADRESİDİR.

27 Ekim 2006 16:29

TEÇ-SEN'nin kuruluş amaçlarına baktığımızda, bir bölünme operasyonundan çok bir bütünlemenin simgesi olarak ortaya çıktığı görülür...

Teç-Sen Nasıl Bir Sendikadır?

1- siyasi sendikalar tarafından bölünmüş olan kadrolarını bir araya getirmeye çalışan bir sendika.

2- kendi kadrolarını üye olması gereken dolgu malzemeleri olarak görenlere gösterilen bir tepki sendikası.

3- Eğitim hizmetlerinde çalışan öğretmenlerin dışında kalan tüm kadroların özlük ve mali haklarının siyaset yaparak değil, diyalog kurarak alınacağına inanan bir sendika,

4- kimliğiyle, duruşuyla ve felsefesiyle yeni bir sendikal akımını başlatan bir sendika,

5- adam kayırmacılığı, adam ayırmacılığı ve adam sendeciliği değil, kardeşliği ve BİZ olgusunda hareket eden bir sendika.

6- ayrı ayrı hareket etmeyi değil, birlikte hareket etmeyi benimseyen bir sendika.

7-Yöneticilerinin hiçbirinin sendikada görevinden dolayı ücret almadığı tek sendika.

8-siyasal düşüncelere değil, üyelerine önem veren bir sendika.

9- kadrolarının itabarlarını geri isteyen bir sendika.

kısacası, GERÇEK bir SENDİKA.


tec_sen
Şef
02 Kasım 2006 00:05

TEÇ-SEN'de siyasete kesinlikle hayır.


gripin34
Şef
29 Mayıs 2007 13:00

sonuçta tüm sendiklar siyasi. hepsi aynılar.


yavuzsultanselimss
Aday Memur
29 Mayıs 2007 17:33

reklamlar..

tırnak işaretleriyle konuyu yukarıya çekmekle bu işler nereye kadar giderki..

olan memurlara olacak gene ..kimsenin memuru düşündüğü falan yok..

zaten memlekette tam anlamıyla sendikacılık yapanmı var Allah ını seversen...ancak ve ancak siyasi veya değil hepsi rant peşinde.hepsi tabela sendikacılığından ileri gidememişlerdir..bu yolda elbette daha hızlı yol almak için siyasetide karıştırmışlardır..sonuç çaresiz aynıdır..


oyaca
Kapalı
30 Mayıs 2007 19:40

Türk Eğitim sen hangi siyasi gör sahip,valla okula gelmişlerdi,bilmeden üye oldum


triox
Daire Başkanı
01 Haziran 2007 20:06

siyaset yok siyaset yok diyorsunuzda ilginç bu ülkede aydın sınıfında olan öğretmenler siyaset yapmacak kim yapacak.üniversite siyaset yapmadınız düşünmediniz okulu bitirdiniz öğretmen oldunuz hala aynen devam.Bir ülkede konuşması gerekenler konuşmazsa vasıflı olmayanlar konuşmaya başlar.Sol görüşü savunduğum için ve çalışanların hakkını savunduğum için EĞİTİM- SENDEYİM SİZ FUTBOLCU OLUN POPCU OLUN TAKILIN AMAN HA DÜŞÜNMEYİN.. SAKIN TARAFDA OLMAYIN..


büyükfetih
Memur
01 Haziran 2007 23:46

SİYASETİ SANDIK BAŞINDA SOKAKTA HER YERDE YAPABİLİRSİN

HAK ARAMA EMEĞİN KARŞILIĞINI ALMA YERİ OLAN SENDİKALARDA BU İŞİ YAPANLAR EMEKÇİLERİN ALIN TERİNE İHANET ETMEKTE EMEKÇİLERİN YANINDA DEYİL; SERMAYENİN YANINDA SAF TUTAN SİYASİLERE ÜYELERİNİN HAKLARINI PEŞKEŞ ÇEKTİRMEKTEDİRLER...

BU NOKTADA SİYASETE HAYIR DİYEREK TÜRKİYEDE BİR İLKİ BAŞARAN TEÇ SEN EKOL SENDİKA OLACAK SENDİKAL ALANDAKİ KİRLENMŞLİĞİ TIKANMIŞLIĞI KALDIRACAK SENDİKAL ALANA YENİ BİR SOLUK GETİRECEKTİR SENDİKA NASIL OLMALI TÜM TÜRKİYEYE GÖSTERECEKTİR...

TEÇ SENE HAYIR DİYENLERİN TEÇ SENİN YAPTIKLARINI ANLAMAYA UFKU YETMEZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Toplam 58 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi