Editörler : oto-danisman-expert
06 Temmuz 2011 11:08

-------------------------------------------------------------------------------

GARANTİLİ ASKERİ OKULLAR SINAV KILAVUZU VE SORU BANKASI SADECE 35TL (TÜRKİYENİN HER YERİNE ÜCRETSİZ KARGO)

ONLİNE ÜRÜN E-KİTAP SADECE 20 TL

MÜLAKATA HAZIRLIK + GÜVENLİK SORUŞTURMASINA HAZIRLIK + SPOR MÜLAKATINA HAZIRLIK GÖRSEL İÇERİKLİ CD/VİDEO SADECE 10 TL

BU CD UZMAN KADROMUZ TARAFINDAN YILLARIN VERMİŞ OLDUĞU DENEYİM İLE SİZ DEĞERLİ GENÇ T.S.K. PERSONEL ADAYLARI İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.

TÜRKİYE DE İLK VE TEK OLUP SADECE KURUMUMUZ TARAFINDAN LANSE EDİLMEKTEDİR.

İNTERNET SİTEMİZDEN ÜCRETSİZ DEMO/SLAYT İZLEYEBİLİRSİNİZ. www.askeriokul.net ---- www.askeriokul.net --- www.askeriokul.net


düzce67
Memur
06 Temmuz 2011 22:15

Uzman Erbaş atamalarının kafaya göre yapılmadığını savunan arkadaşlar herhalde Patagonya ordusunda görev yapıyor.bence biraz gözünüzü açıp etrafa bakın derim.size öyle örnekler veririm ki inanamazsınız.ayrıca bu forumda kimsenin kimseye işine gelmiyorsa git demeye hakkı yok.sizde bu mesleğe girerken 1/4 üne düşemeyeceğinizi bilmiyormuydunuz herşey açık o zaman neden şimdi yırtınıyorsunuz 1/4 ü diye yada 15 yıl mecburiyet şartını orduya girince mi öğrendiniz acaba.örnekler çoğaltılabilir...


west_of06
Şef
08 Temmuz 2011 17:11

malesef duzensızlık var kımı doğudan gelemıyor kımı batıdan 14 senesı batıda gecıp doğu olarakta sadece kars erzurum gorup gerı gelen var yada doğunun ıyı yerınde adam kurulmuş 13-14 sene olmuş kımse bırşey demıyor acılen duzenleme gelmelı


isik-17
Aday Memur
17 Temmuz 2011 18:50

Vatan namustur, Uzman abime girmeden önce bilmiyormuydun demişsiniz de acaba siz bilmiyor muydunuz 15 yıl mecburi hizmeti ?

- Uzman çavuşlar lojmanlardan çok az derecede faydalanırlar ama subay ve astsubaylar emekli olana kadar lojmanda otururlar. Uzman çavuşlar ise 5 yıl belki şanslı olanlar 2. defa tekrar oturur 10 yıl eder.

- Uzman çavuşlar orduevlerinden bir subay ve astsubay gibi faydalanamaz. Bir subay geleceği zaman etrafı temizlemek için dört dönen askerler uzman geldiğinde hiç tınlamaz bile.

- Uzman çavuşlar diğer sosyal tesislerden faydalanamaz. (Havuz,kondisyon salonu vs) Şikayet edin demişsiniz nereye ? Adliyeye gitse heralde uzman çavuşun sözleşmesini feshederler sen nasıl şikayet ettin diye.

- Uzman çavuşlar bir yemek olur arka masalarda otururlar

- Uzman çavuş sosyal tesislerdeki otelde kalmak ister ama uzman tahsisli yer yoktur.

- Kıdem tazminatı filan olaylarıda var ama o konuları bilmiyorum

Uzman çavuşlarda subay ve astsubay gibi her haktan faydalanabilsin 15 yıl mecburi hizmet süresi olsun.

Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi