Editörler : "eskiyara"Pangaea

61sevim
Memur
20 Nisan 2011 09:37

Hamilelerin böyle raporları yönetmeliğe uygundur.Ben sağlık bakanlığından MEB e geçtim. Daha önce görevini yapıyor yapmıyor ayrı meseledir. Ancak bunu uygulamak zorundasınız, yoksa suç işlemiş olursunuz.


fatih8001
Kapalı
20 Nisan 2011 12:01

tek hekim raporu geçersizdi heyet raporu alması gerekir sayın 61sevim


61sevim
Memur
22 Nisan 2011 10:24

Ben zaten tek hekim, heyet raporu diye bir şey söylemedim. Zaten tek hekimlerin böyle bir hakkı olmadığı için raporu ancak heyetle alabilirler.


61sevim
Memur
22 Nisan 2011 10:31

Ayrıca konuyu açan arkadaş da tek hekim raporu olup olmadığını belirtmedi. O sadece böyle bir rapor var mı yok mu diye sordu. Bir hafta önce ablam polis olan gelinine böyle bir rapor aldı. üstelik polislerde bu iş daha zordur.Zaten devlet 6. aydan sonra ve doğumdan 1 yıl sonrasını kendisi verdiğine göre hamilelerin bu gibi rapor almaları hakları ve olağandır. Bende ikiz gebelik geçirdiğim için aynı şey benim için de geçerliydi.


s.aydinnn
Şef
22 Nisan 2011 14:54

delikarizma hocam biz ilk yazdığın duruma bakarak yorum yaptık ve durumun aslını bilmediğimiz için de hamile bayanı haklı gördük ama sonrasında sana hak verdim insanlarla uğraşmak çok zor.


delikarizma
Aday Memur
22 Nisan 2011 15:16

o konuda hata bende s.aydin hocam,meseleyi tam açıklamamıştım. Ama bu mesele sadece o bayanın bir olumsuz hareketi.

dediğim gibi hamile olmasının hatrına işi uzatmayacağım, ama 1 yıl o da ben de burada olursak kesinlikle müsamaham olmayacak.


gönülgönülsüz
Aday Memur
18 Eylül 2012 00:42

hsyretler içinde yazılanları okudum.meğer insanımızda hiiç insanlık kalmamış.müdür denilen kişi öğretmenine sözü geçirememiş gelmiş burda dedikodu yapıyor diğerleri de koca karı ağzıyla ona cevap yetiştiriyor.iliklerime kadar kurudum hamile bir bayana bunu reva görenden ne beklenir.istreseki bir aylık olsun siz hamilelik yaşadınız mı ki tutsun tutsun diye konuşuyorsunuz sizin kalbinizden merhameti söken rabbim canınızı da söksün diyesim geliyor.yaptığınız müslümanlığa sığmaz da insanlığa da sığmaz.yuh artık sizinle aynı gezegeni bile paylaşmak zoruma gidiyor.kadınlar evlat doğurmasa yetiştirmese siz okutacak çocuğu nerde bulacaksınız madem menfaat üzere konuşuyorsunuz bari bunu düşünün ayıp yahu koskoca herifler ve kadınlar bir de üniv. mezunuyum dersiniz konuştuklarınıza k.ç silinmez kadın çaputu laflar bunlar.ben iğrendim resmen insanlığınızdan


kerem68
Memur
18 Eylül 2012 01:16

hocam hastane raporu var diyorsunuz hala da üzerine gitmeyin bence. bazı bayanların hamilelikleri zor ve kritik geçebiliyor sizin zorla nöbet yazdığınız hoca nöbette rahatsızlanıp allah korusun başına birşey gelirse işiniz zor .

Toplam 28 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi