Editörler : crops35

27çelik79
Aday Memur
18 Mayıs 2011 01:32

belediye başkanıda kpss ye torpil yapamıyor niyemi? amcamoğlu beaşkan beni yerleştiremedi

10 Mart 2012 00:52

delircem bende artık ya.... kaç puan gerek kaç puan.... düz memurluk için.. hizmetli değil düz memurluk kadrosu için 96 falan mı?

Daussıla-
Yasaklı
11 Mart 2012 00:09

lise kadrolarının azalmasının sebebi üniversite öğrencilerinin oluşturduğu kepazelikten dolayıdır.Kafasız bir adamın oluşturduğu müfredat yüzünden bu adamlar lise düzeyinden giriyorlar.İşe girdikleri zamanda devlet okuluma izin vermiyor diye kaçıyorlar rfsiz herifler.Birçok kadro böyle boş kaldığı için birçok kurum öğrencilerin yaptıkları yüzünden liseli almamaya başladı örnek=ptt-içişleri-dhm-tcdd vb kurumlar.O yüzden üniversite öğrencilerinden nefret ediyorum ve lanetleyecek hale geldim.Liseyi bu adamlar mahvetti.Şimdi birkaç tane aç göözlü öğrenci gelir bizimde hakkımız der.Lisans sınavına girmek yemez pek çünkü lise kek bunlara.Okulunuzu bitirin ne halt yerseniz yiyin adam keyfine lise sınavına giriyor ve oyun oynuyor.Kaçtane liseliyi yaktı bu herifler bende 6 senedir uğraşıyorum.Adam lisans 4 e gidiyor utanmadan bende lise mezunuyum girerim diyor.liseye giden adamla kendini bir tutuyor bu kadar utanmaz insanlar.Sonrada kadrodan kaçıyor saçmalık okuyan adamı memurlukta işi ne.Devletin saçmalığı işte.

memnunum10
Yasaklı
11 Mart 2012 06:56

http://www.onlineisplatformu.com/evdenkatil

SonSans2S
Aday Memur
12 Mart 2012 23:50

Hani tercih açıklandığında, bir kere içimde kaldı "...'yı kazandınız" diye.. Ya yemin ediyorum o kadar istediğim bir şeydi ki.. Bir gün görür müyüm diye çok bekledim de, boşa galiba bu gidişle o kadar kadro açılmaz..

sbs03
Kapalı
13 Mart 2012 09:01

daussula lise diplomanla daha düşük puanla yerleşme şansın varken üniversite diplomasıyla kpss ye girip yerleşememek ne demek onu bilmiyorsun galiba sen

eyelay
Kapalı
13 Mart 2012 12:00

Ne iki bini kardeşim ben 915. yim ama umudum yok hizmetli dışında bi mok yok bize

ByAbay
Aday Memur
25 Mart 2023 19:34

2023'ten yazıyorum beyler adam haklı çıktı dağılın :D

Toplam 28 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi