Editörler : supporters.
«846847848849850851852853854855856857858
22 Nisan 2013 19:17

bide sivastan biriyle evlenip,tamamen sivaslı oluyomuşunuz, ne gülerim ama..

esmeralda_34, 12 yıl önce

6 yıl 4 aydır sivastayım ilk atandığım yer bir türlü kurtulamadım burdan
adağım var tayinim çıkarsa öğretmen arkadaşlarıma güzel bir küçük baş kesicem ve onlara güzel bir çevirme yaptırcam :D bir de sivas ın biitğini gösteren tabelanın önünde resim çektircem sonra da oh be diyip gitcem inşallah güzeller güzeli istanbuluma!!!
ve sivas ı da hiiiiiiiiiiiiiiiç ama hiiiiiiiiiiiiiiiç özleyeceğimi sanmıyorum
memlektime gideyim de Allah tan daha başka bişey istemiyorum dermişimm bi isteğim daha var Rabbim'den o da:aile kurmak ;-)

emre815
Müsteşar Yardımcısı
22 Nisan 2013 19:21

insan ekmek yediği şehire bu kadarmı sayar arkadas sivasta sana bayılmıyor git sıkıntı yok

gokhankvk
Müsteşar
22 Nisan 2013 19:22

sen sivastan bir gün ayrı kal sinir sistemin bozulur

nefes alamaz olursun

birde istanbula gelecekmiş hani başka bir yer dese bişi demicem

kardeşin kardeşi canlı canlı yediği yerden bahsediyor

sakingüç58
Aday Memur
22 Nisan 2013 19:37

o zaman gel sen sivasa büyük şehirden gelmek iyi olmuyor ama senin için iyi tabi

sağlıkçı58, 12 yıl önce

yok ben baya bi küçük şehirdeyim sivas büyükşehir kalır yanında :D

sakingüç58
Aday Memur
22 Nisan 2013 19:39

adaktan bizede getir gidişinin şerefine yakıp mangalı çevirelim

adağım var tayinim çıkarsa öğretmen arkadaşlarıma güzel bir küçük baş kesicem ve onlara güzel bir çevirme yaptırcam :D bir de sivas ın biitğini gösteren tabelanın önünde resim çektircem sonra da oh be diyip gitcem inşallah güzeller güzeli istanbuluma!!!
memlektime gideyim de Allah tan daha başka bişey istemiyorum dermişimm bi isteğim daha var Rabbim'den o da:aile kurmak ;-)

sağlıkçı58
Kapalı
22 Nisan 2013 19:48

evet bnm için sıkıntı yok inşlhh en kısa zamanda tamamen gelcem ...

sakingüç58, 12 yıl önce

o zaman gel sen sivasa büyük şehirden gelmek iyi olmuyor ama senin için iyi tabi

gokhankvk
Müsteşar
22 Nisan 2013 19:51

eğer hastalığınız yada başka bir derdiniz yoksa gelmeyin istanbula insana kabirde neden istanbulda ölmedin demiyeceklerdir

bir şehir düşünün sadece güneşin battığını biliyorsunuz

esmeralda_34
Kapalı
23 Nisan 2013 13:16

ALLAH korusun aman aman!!!
istanbul benim için dünyadaki tek güzel şehir
bir kere içinde boğaz geçen tek şehir...
ama tabi istanbul un da heryeri güzel değil ben büyüdüğüm yeri seviyorum TEŞVİKİYE,MAÇKA (100 yıldır bu semtlerdeydik ama şimdi ne yazıkki anadolu yakasına geçtik-BOSTANCI)
büyüdüğüm semtler nefis bal bal misssssssss :/
ESKİ İSTANBUL SEMTLERİ GİBİ GÜZELİ YOK BENİM İÇİN fatih,topkapı,yenikapı,sultanahmet buraları ramazan ayında hele nefis oluyor
benim için trafiği de sorun diil valla alıştık artık napalım ama istanbulun kurdu oldumm zaten hangi saatte hangi caddelerden arabamla gideceğim biliyorum babam saolsun kendisi eski bir servis şoförü...o tam bir kurt!!!beni de kendi gibi yaptı :D kısaca istanbul benden sorulur zaten ;-)
sivas bana göre yaşanacak en son şehir ama kısmet işte 6 yıldır yaşıyorum şans ne diyim :D ama bu sene istanbul a gidiyorum inş.
oh sivas benden kurtulcak,ben sivastan kurtulcam :D

hırçın menekşe58, 12 yıl önce

bide sivastan biriyle evlenip,tamamen sivaslı oluyomuşunuz, ne gülerim ama..

esmeralda_34
Kapalı
23 Nisan 2013 13:23

aman bayılmasın zaten bana ne ki bana bayılıp bayılmamasından
ayrıca ben ekmek yemiyorum bu şehirden bu şehir benden bayağı iyi ekmek yiyor
maşallah bir kazıkçı ki esnafı o yüzden 5 yıldır kayseriye gidiyorum arkadaşlarımla ordan aylık alışverişimizi yapıyoruz kayseri yi de bi güzel geziyoruz ohhhhhhh misssss
boşuna dememişler boynuz kulağı geçer diye valla kayseri ilçesiymiş ya sivas ın ama kayseri coşmuş kulağı da baya geçmiş :D
kayserililere laf atan sivaslı arkadaşlara da baya gülüyorum
''kayserili uyanıktır hocam'' diyolar
''eeeee sen neden onlar gibi uyanık değilsin de onlara laf atıyosun sen de uyanık ol boşver kıskanma sen de çalış senin de olsun'' diyorum ondan sora da susmak zorunda kalıyolar...

emre815, 12 yıl önce

insan ekmek yediği şehire bu kadarmı sayar arkadas sivasta sana bayılmıyor git sıkıntı yok

klimalı oda istiyorm
Şube Müdürü
24 Nisan 2013 10:41

:))))

emekliliğinize az kalmış...

klimalı oda istiyorm
Şube Müdürü
24 Nisan 2013 10:52

:)))

istanbula gene nasip olmuyor bak paran :)))

aman bayılmasın zaten bana ne ki bana bayılıp bayılmamasından
ayrıca ben ekmek yemiyorum bu şehirden bu şehir benden bayağı iyi ekmek yiyor
maşallah bir kazıkçı ki esnafı o yüzden 5 yıldır kayseriye gidiyorum arkadaşlarımla ordan aylık alışverişimizi yapıyoruz kayseri yi de bi güzel geziyoruz ohhhhhhh misssss
boşuna dememişler boynuz kulağı geçer diye valla kayseri ilçesiymiş ya sivas ın ama kayseri coşmuş kulağı da baya geçmiş :D
kayserililere laf atan sivaslı arkadaşlara da baya gülüyorum
''kayserili uyanıktır hocam'' diyolar
''eeeee sen neden onlar gibi uyanık değilsin de onlara laf atıyosun sen de uyanık ol boşver kıskanma sen de çalış senin de olsun'' diyorum ondan sora da susmak zorunda kalıyolar...

hüşa
Memur
25 Nisan 2013 14:42

Memleketim ama hiç ısınamadım insanına..Tabiki istisnalar kaideyi bozmaz da, ne Kayseri ne de Sivas!

ixir58
Aday Memur
29 Nisan 2013 11:29

nankörlük etmeyin.istanbuluda biliyoz anasını satıyım güzel sehirmis güzel görmesek yutturacak.

ixir58
Aday Memur
29 Nisan 2013 11:30

birde iftira atma sivasın esnafına tamam illaki vardır ama dediginiz gibi degil.

ixir58
Aday Memur
29 Nisan 2013 11:31

türkiyede belkide en ucuz illerin basında gelir lütfen iftiralarınızı istanbul esnafına saklayın...

successful
Şube Müdürü
29 Nisan 2013 22:10

sivas güzel memleket burda uzun süre kalmayı düşünüyorum ...

kannascı
Müsteşar
30 Nisan 2013 13:14

Ben de bir an önce kapağı Sivas olmazsa Ankara bir yere atmayı düşünüyorum, burası yaşanacak yer değil, her şey sıkıntı, bir sürü insan şu kadar yere doluşmuş, Allah'tan ki Anadolu yakasındayım, bir de Avrupa yakasında olsam daha neler çekerim Allah bilir.

klimalı oda istiyorm
Şube Müdürü
03 Mayıs 2013 09:16

günaydın sultan şehir.

kannascı
Müsteşar
03 Mayıs 2013 09:38

Hayırlı cumalar sultan şehir.

kannascı
Müsteşar
21 Mayıs 2013 15:03

Sivaslı kalmadı bu forumda ellaam ki.