namık kemal iöo sarıkaya nın en iyi okullarındandır adliyenin hemen arkasında ve ilçe merkezindedir. binası da yeni geçen sene yeni binasıyla hizmete başladı.
ne kadar uzaklıkta arabayla. 10 dk falan mı yoksa daha çok mu uzak
bı de şehir içi otobüs falan gitmıyor mu kayapınara
özelden msjn attım hocam. yok ya 10 dk falan değil 3 ya da 5 dk en fazla. ayrıca her saat başı belediye servisi çalışıyor.okulun hemen yanından geçiyor hocam
teşekkurler verdiğin bilgiler için. inşallah benım için hayırlı olur. zorlanmam okulda
rica ederim.branş ne hocam nereden geliyosununz
fen uşak
hayırlı olsun hocam zorlanmazsınınz merak etmeyin...
sarıkayaya atananlar burada toplanalım bilgi alışverişi yaparız:)
eveettt ... aylardır başlığa kimsenin yazmıyor olması beni umutsuzluğa düşürmüştü ama neyseki sayfanın kısmeti açıldı :)
ee hocalarm ayın kaçında gideceksiniz sarıkayaya?
hocalarım 7 sınde gıdıcem bende bu arada yunus emre anadolu lısesı hakkında bılgısı olan varmı gercı bır kac kısıyle konustum guzel dedıler ama
ewt oğuz hocam iyi bi okul orda okuyan bi tanıdığm var memnundu.sarıkayada kiralar falan da iyi zorluk olmz
hadiya hocam o guzel bırısı kırada ev az dedı bırısı cok rahat ev bulursun dedı anlamadım hocam kıralar nasıl ortalama
walla hocam bn ayarladm 150 liraya çewrem var az çok ilçede sağolsn yardmcı oldular.adam zaten kiralar 150-200 civarı olur diyo
tanju ve oğuz hocaya ithafen :) sobalı durumu nedir bilmioyorum ama ben okuluma çok yakın kaloriferli bi ewi 315e tuttum .. ve ben de ayın 5inde eski okulumla ilişğimi kesip yine aynı gün sarıkayada başlamak istiorum ...
hocam okadar dusukse guzelde sobalı demı o fıyatlarda ben ogretmen evınde kalayım dedım kafama uygun bırını bulursam cıkarım dıodum ama o fıyatlarda kalorıferlı ev bulunmaz dıye dusunuyorum yoksa super
evet o fiyatlarda ben de sanmıyorum ... ama 300-350 max çok rahat bulursunuz...
oğuz hocam bnm ayarladğm ew sobalı ama eşyalıymş o yüzden iyi die düşünyrm:)kaloriferli ew de 200den başlar 400e kadar dewam eder pazarlığa tabi:)
ayşe hocam beri gel:))
geldin hocam başlık güncell