Editörler : Pangaea
12345678910111213»

tanju_adu
Daire Başkanı
16 Ağustos 2011 11:49

repertuar hocam iyiymş yazılırz artk oraya :)

kedyycik
Şef
16 Ağustos 2011 12:10

teşekkür ederiz repertuar hocam .. bu iyi haber :)

16 Ağustos 2011 12:16

yozgat sarıkaya da öğretmenevi var mı? varsa ne durumda rahat olur mu?

oguz_müzik
Aday Memur
16 Ağustos 2011 15:20

evet hocam ogretmen evı var sarıkayada

Sosyal5566
Aday Memur
16 Ağustos 2011 17:17

hayırlısı artık hakkımızda..

tanju_adu
Daire Başkanı
16 Ağustos 2011 18:42

ewt hocam hayrlısı..

repertuar
Aday Memur
16 Ağustos 2011 21:05

öğretmen evi var ama çok rahat olmaz sonuçta ev rahatlığını bulamazsın,ben tavsiye etmem en iyisi yanına bir ev arkadaşı bulup eve çıkmaktır,belki idareten kalınabilir.

repertuar
Aday Memur
16 Ağustos 2011 21:28

Nerelerden geliyorsunuz sarıkaya ya bilmem ama burası kendi çapınada mütevazi bir yerdir çok bi sosyal hayat tabi bulmak zor, küçük şeylerle mutlu olmayı bilmek lazım zaten kimsede kalıcı olmuyo burada ben şhsen sarıkayalıyım ama belli bir muddet sonra biraz daha açılmayı istiyorum.

kedyycik
Şef
16 Ağustos 2011 23:26

ben saraykentten geliyorum aslen yozgatlıyım ama atanana kadar yozgatı bilmezdim .. kayseride yaşıyorum , kayseriye yakın olması avantaj benim için ... saraykentle karşılaştırmak dahi istemiyorum sarıkayayı ... malum saraykentte 2 market , bir banka dışında hiçbirşey yoktu ... sosyal mekan ne kadar az olursa olsun arkadaş ortamın iyiyse sorun çıkmıyor ... spor yapabileceğimiz yerde varmış ohh !! bir de böyle yaz kış gidebileceğimiz cafeler var mı acaba .. canlı müzik falan :)

tanju_adu
Daire Başkanı
16 Ağustos 2011 23:51

:)kediyck hocam umarm vardr bütün günümz öğretmnevinde geçmemeli:)illa ki takılacağmz yerler olmalı yoksa çook sıkılırz sarıkayda:)

ayşe başak
Müsteşar Yardımcısı
17 Ağustos 2011 00:10

öğretmen evine bende baktım bana pek cazip gelmedi imkanını ücretini düşünüp kıyaslayınca birde gördüğüm diğer öğretmen evlerini düşününce şaşırdım sarıkaya da daha iyisini beklerdim ama imkanalar demekki bayan başvurusuna bakıp bayanlara kalmaya ona göre açcaz dediler başvuru az olursa açmayabilirzide dediler her katta üç dört oda var odalar iki kişilik tek ancak iki kişiye çok küçük ve pahalı tek kalmanızda mümkün oda pahalı odaya göre konuşuyorum tabi her katta ki tuvalet banyo o kattakilerle ortak oda zor olur düzenleme yapcaz demişti müdürü bazı yerler yıkılacak düzenlenecek demişti bu tercih meselesi herkesin rahatlık anlayışı farklı biz imkanları tariyoruz kendimize göre uygun olanını seçmeye çalışıyoruz inşallah herkes için iyi olur

tanju_adu
Daire Başkanı
17 Ağustos 2011 00:13

valla hocam artık bi gidelim de herşy zamanla flulaşır.öğretmenevinde uzun süre kalan pek olmz eninde sonunda herks ev bulup çıkar ve keyfine bakar..

ayşe başak
Müsteşar Yardımcısı
17 Ağustos 2011 00:19

evet bi gidelim bu soruların hiç biri olmaz gibi geliyo hoş ben gittim kendimce gezdim geldim ama

kedyycik
Şef
17 Ağustos 2011 01:05

ben cafe istiyorum yauuu :)

oguz_müzik
Aday Memur
17 Ağustos 2011 01:45

yav hocalarım barı orda gıttıkmı bı ırtıbat kuralımda canımız sıkılmasın ya baksanıza baya kısı olduk

tanju_adu
Daire Başkanı
17 Ağustos 2011 10:36

evet oğuz hocam bnce de yoksa zaman geçmz:)gerçi seminerlerde de tanışırz da ne zaman başlar onu bilemem

repertuar
Aday Memur
17 Ağustos 2011 12:14

herkese selam tekrardan

arkadaşlık ortamı iyi olur diye düşünüyorum ,canlı muzik olayı zor gözüküyo ama parkta konser platformunda haftada bir konser düzenleniyor ama oda yaz aylarına denk düşer yazın burası çokça kalabalıklaşıyo gurbetçiler + kaplıca turizmi.

Buranın kaplıcaları meşhur ve sağlık için çok faydalı bu da düşünülerek buraya fizik tedavi rehabilitasyon yo yapımı devam ediyo seneye biter herhalde,birde kapalı spor kompleksi yeni yapıldı,birde halı saha mevcut.

oguz_müzik
Aday Memur
17 Ağustos 2011 13:03

hocam semineri aldım ben sadece cevreye uyumu alıcaz galıba halı saha varsa super hocam :)

kedyycik
Şef
17 Ağustos 2011 14:38

ohh erkekler yaşadıı ... :) bu arada seminerleri bende aldım .. çevreye uyumu alır mıyız yeniden bilmiyorum ama almazsak , benim alacağım seminer kalmadı ...

repertuar
Aday Memur
17 Ağustos 2011 18:46

sadece kapalı halı sahası ve spor salonu değil 2 adet te kapalı yüzme havuzu var bence en iyi spor yüzmedir haftada 1 yada 2 kere yüzmek lazım şahsen ben yüzmeyi severim ama halı sahayla pek ilgim yok

Toplam 289 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi