Editörler : swat3410

arnndm
Şef
18 Haziran 2011 23:36

"Salimçelik" amirim merhabalar. Yine forumlardan tanıştığım bir arkadaş bu yönergeyi şube müdürüne veriyor ve ona istinaden haftada iki gün izinli. Yaptığı branş ise Kamu Yönetimi. Sizin başvuracağınız bölümün adı ve ders içeriği sanırım bunu daha da etkileyecektir.


arnndm
Şef
18 Haziran 2011 23:38

"SIRRI KAMİL" merhabalar, ders dönemini çok şükür bitirdim zor olsa da, şimdi tezdeyim zorluk bitti diye düşünüyorum. Farklı şehirde yaptığım için yüksek lisansı iki günlük izinden de faydalanamadım, zira yönergede yazdığı gibi sadece kendi ili diye bir ibare var.


arnndm
Şef
18 Haziran 2011 23:41

"çekmece_polisi" devrem merhabalar. Ben daha önce durumu sorumlu müdüre anlatmıştım, okuyan adama ihtiyacımız yok demişti:)


salimcelik
Aday Memur
19 Haziran 2011 19:46

"arnndm" işte anlayış meselesi.. umarım olumlu bi tepki alırız..


arnndm
Şef
19 Haziran 2011 23:16

"salimçelik" Amirim, polisliğin sadece suçla bedensel bir mücadele olmadığına inanların sayısının arttığını göreceğimize can-ı gönülden inanıyorum, buna inanmak beni mutlu ediyor. Gerçekten bu anlayışın yerleşmesi hatta desteklenmesi insanlığın gelişimi ve kendini daha fazla güvende hissetmesi bakımından oldukça önem arz etmektedir. Sizi, kendimi ve diğer amaçdaşlarımızın yolu açık olsun. "OKU NE KADAR GERİYE ÇEKERLERSE, O KADAR İLERİ GİDER"


pol58pol
Memur
20 Haziran 2011 12:20

Arkadaşlar merhaba ben de Uluslararası İlişkiler bölümünden yüksek lisans yapıyorum ama büyük zorluklar yaşıyorum. Polis Akademisinde yüksek lisans yapan arkadaşlara bir kaç sorum olacaktı. Polis Akademisinde yüksek yaparken 24 ay ücretli bir izinden falan bahsediyolardı en son. Ben kendi imkanlarımla Ankara'ya gidip dersleri takip etmek istiyorum kendi kadromdan ayrılmadan. Bu mümkün mü? En son başvuran bir arkadaş bunun mümkün olmadığından bahsetti. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?


SIRRI KAMİL
Memur
20 Haziran 2011 18:13

ya abiler ben 2008 yılında sakarya ünivversitesi i.ö felsefe bölümünü kazandım o zamanlar 8/17 çalışıyordum istanbul da amirimden zar zor izin alarak son günde olsa gittim kayıt yaptırdım....amacım 12/36 veya21/24 lük bır kısma geçebilirsem okumaktı bu bölümü sonuçta sakarya trenle 3 saat idi birde ikici öğretim olunca derslere yetisebilecektim amacım üniversitede hocaların nezninde çevre yapmaktı sonra açık öğretimi bitirir bitirmez yüksek lisans yapacaktım bölümümüde donduracaktım..fen edebiyatı dekanının yanına gittim sağolsun beni iyi karsıladı iyi misafir etti baya konuştuk uzun uzun çok takdir etti bır polis memuru olarak okuma askımızı beğendi ve övdü ......bende söyle bir istekte bulundum dedim ki sayın hocam sız bir konuşsanız ben sınavlardan sınavlara gelsem arabırde derslere katılsam yoklama olarak çok sıkmasalar dedim lakı adam dedi ki bana"memur kardeş bizdeki sistem sızdeki gibi emir komuta ıle olmaz tamam ben dekanım ama diyememkı bir öğretim üyesine bu öğrenci polis istanbulda her zaman gelemıyo idare edin diye ben diyemem dedi böyle bır seyy yok dedi sen kendin birebir ikna edeceksın dedi hocaları" sonra ordan ayrıldık 10 dersten bır kaç hocayı ıkna ettim ilk gün sonra vakıt aksam oldu dönmek zorunda kaldım ..dedim ya 8/17 çalıştığım ıçın bır kaç gün sonra tekrar ızın ıstedim konuyu anlattım önemli olduğu adam bana okuyupta ni yapcan dedi polıs olmuşsun yeter gerek yok daha ılerisine dedi göndermedi bende tekra okula gidemedim bir ara hafta sonu gittim onda da hocaların çoğu yoktu bir kaç taneside banane deyince bızım okuma serüvenimizde kaldı ............burda uzun uzun anlatmak ıstediğim mesel su eğğer siz akademisyenleri ikna edebılırseniz sorun yok ...emniyeti bos verin....ama su an bende uzaktan eğitim bir bölüm buldum ona devam ediyorum daha iyi oldu.....adamlar hala polisliği vurdulu kırdılı zannediyor adam kitap okumuyorki ....okumayan amir bence bos amirdir bir amır sürekli okuyacak ....çünki sen toplumun içindesin her türlü ınsanla muhatapsın ....erkes senin ağzına bakıyor


pol58pol
Memur
20 Haziran 2011 18:19

Sakarya Üniversitesinin uzaktan eğitim Yüksek Lisans bölümleri aslında tam polisler için. Ben de hocaları ikna ettim ve sınav dönemlerinde izin alarak gidiyorum. Ama yine de ödev, proje gibi konularda sıkıntılar oluşuyor. Yine de durmak yok bir şekilde yüksek ve ardından doktorayı da inşallah bitireceğim...


arnndm
Şef
21 Haziran 2011 01:29

"polpol58" devrem merhabalar, Polis Akademisi'nde yüksek lisans yapan asaleti tasdik olmuş memurlar 18 ay ücretli izinli sayılırlar. Akşam programına başvuranlar bu haktan yararlanamazlar, gündüze başvurup da bu haktan faydalanmadan devam etmek de mümkün. Orası sana kalmış.


pol58pol
Memur
21 Haziran 2011 11:28

arnndm devrem cevap için saolasın. Ama işte çalıştığın kurumdan onay belgesi falan lazım. Ankara için 18 ay ücretli izin almadan o onayı koparmak da zor gibi. Ben doktora sürecinde düşünüyorum akademiyi hayırlısı bakalım...


ercan_erdogdu
Kapalı
21 Haziran 2011 11:44

Mrb arkadaşlar, bende personel şubeye ilgili yönergeyi belirterek başvurmuştum. Personel Şube Müdürü YURT İÇİ-YURT DIŞI LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE YURT DIŞI KISA SÜRELİ EĞİTİM YÖNERGESİ nin mülga olduğunu söyledi ve dilekçemi işlem yapmadan tarafıma iade etti. Çoğu kurumda olduğu gibi insiyatif tamamen idarede. Keşke teşkilatın konu ile ilgili diğer kurumlarada örnek olabilecek bir yönetmeliği, belirli bir uygulaması olsaydı...


gothicwhisper
Aday Memur
22 Haziran 2011 09:42

Arkadaşlar yuksek lisans ,uzaktan eğitimi icin ben gibi araştıranlar için buldum faydası olursa ne mutlu bana iktisat mezunuyum bende sakarya univ bölumlerinden secmeyi düsünüyorum.

UZAKTAN EĞİTİM

Uzaktan Eğitim Ücretleri

Uzaktan eğitim program ücretleri üniversite ve başvurulan programa göre farklılık göstermektedir.

Örnek teşkil etmesi için aşağıdaki tezsiz yüksek lisans programlarının ücretlerini inceleyiniz.

(2010-2011 eğitim yılı)

* Anadolu Ünv. e-MBA: 12.600 USD ? Web Sitesi

* Anadolu Ünv. Konaklama İşletmeciliği (e-Konaklama): 4.950 TL ? Web Sitesi

* Anadolu Ünv. Gelişimsel Yetersizlikleri Olan Çocukların Öüretmenliği: 175 TL Kredi Ücreti

* Maltepe Ünv. e-MBA: 6.750 TL (Türkçe), 7.650 TL (İngilizce) ? Web Sitesi

* Bilgi Ünv. e-MBA: 14.934 TL (Türkçe), 19.270 TL (İngilizce) ? Web Sitesi

* Bahçeşehir Ünv. e-MBA: 20.000 TL ? Web Sitesi

* Sakarya Ünv. e-MBA: 4.500 TL ? Web Sitesi

* Sakarya Ünv. e-Bilişim Teknolojileri: 4.500 TL ? Web Sitesi

* Sakarya Ünv. e-Mühendislik Yönetimi: 4.500 TL ? Web Sitesi

* Fatih Ünv. e-MBA: 10.500 TL ? Web Sitesi

* Atılım Ünv. e-MBA: 4.800 USD ? Web Sitesi

* Gazi Ünv. Bilişim Sistemleri: 6.000 TL ? Web Sitesi

* ODTÜ Enformatik Online: - Web Sitesi

* Mersin Ünv e-MBA: 4860 TL ? Web Sitesi

* Beykent Ünv. e-MBA: 6.270 TL ? Web Sitesi

* Ahmet Yesevi Ünv. Tüm Uzaktan Eğitim Programları: 4212 TL ? Web Sitesi

* Işık Üniversitesi e-MBA: 6.500 TL- Web Sitesi

* İstanbul Aydın Üniversitesi -e-MBA: - Web Sitesi


cilex
Memur
09 Temmuz 2011 02:59

önce gazide yüksek kazandım müdürüm yollamam burda kazan dedi tamam dedim bulunduğum ilde kazandım sağolsun o maddeye istinaden yolladı haftada 1 gün ama acısını çıkartaraktan zaten sonrada ağır geldi 1 gün için fazla mesai milletin söylenmeleri sanki yatmaya gidiyorum soğudum vs. tez döneminde bıraktım şimdi tekrar gaziyi kazandım o müdürden ve ilden kurtulunca ancak şarktayım artık bahsi geçen maddeye göre izinden faydalanamıyorum çünkü aynı ilde değilim peki bunun bir yolu yokmu ne yani ben okuyamayacakmıyım herşeyi geçtim manevi tatmin için arkadaş bu benim için bi ilke bi ideal işten kaçan yokki eşim öğretmen onlarda böyle birşey yok bu nasıl iş şarkım iptal olmasın ama ben o şehirde eğitim süresi boyunca görevli olayım hatta sadece okula gideyim çalışmayımda diyen yok nasıl güvenlik bilimlerindekiler geçici görevli oluyor neden diğer enstitülerde böyle değil anlam vermek güç. Bu konuda ne yapılabilir yapıcı ve mantıklı önerisi olanlar olursa sevinirim eğer mümkün olursa GİH kadrosuna bile geçmeye hazırım o derece yıldırdılar


salimcelik
Aday Memur
12 Temmuz 2011 08:47

gnc


satur61
Memur
12 Temmuz 2011 16:45

Konu ile ilgili olarak idari izin almis birisi olarak bir kac hususa deginmek istiyorum. Oncelikle bahse konu yonerge kapsaminda her yil Egitim Dai. Bsk.ligi tarafindan Emniyetle ilgili yuksek lisans ve doktora programlari ilan edilmektedir. O programlardan herhangi birisinden kendi adiniza y.lisans yapmak istediginizde, bu isteginizi belirten bir dilekce ile sube mudurlugunuze basvuruda bulunuyorsunuz.

Benim takip ettigim surec su sekilde idi: Oncelikle Uluslararasi Iliskiler bolumunde y.lisans yaptigim icin oldukca genis bir arastirma alanina sahiptim. "Yasadisi Goc" konulu tez calismasi yapacagimi belirten formu danisman hocama imzalattim. (bu konu o donemde Egitim Dai. Bsk.ligi tarafindan ilan edilen bir konu idi) Daha sonra bu form, egitim dai. bsk.liginin yazisi ve yonergeyi de ekleyerek sube mudurlugune dilekce yazdim. (oncelikle sube mudurum ile bu konuyu konusup onayi aldim). Subem de dilekcemi Egitim Sube. Mud.lugune ustyazi ile gonderdi. Egitim Sube tarafindan bir onay yazisi yazildi ve Il Emn. Mud.unun parafiyla Valilik Onayina sunuldu. Valilik onayiyla bir yil boyunca haftada 2 gun izin aldim ve derslerimi takip ederek mezun oldum.

Umarim ilgili arkadaslara yararli bilgiler olmustur. Unutmayalim ki EGITIM HAKKI anayasal bir haktir ve engellenemez.


salimcelik
Aday Memur
12 Temmuz 2011 18:13

satur61 teşekkürler.. bu dediğin konu hangi ilde gerçekleşti acaba sorabilirmiyim?


satur61
Memur
13 Temmuz 2011 00:11

Kocaeli


cilex
Memur
16 Temmuz 2011 01:32

ama ben farklı ildeyim ankarada kazandım o zaman bir yolu yokmudur


mm&ff
Aday Memur
04 Ağustos 2011 03:17

satur61 devrem bu konuyla ilgili seninle detaylı görüssek cok iyi olur özeline numaramı gönderdim simdiden tesekkurler


hacettaha
Aday Memur
08 Ağustos 2011 01:24

arkadaşlar bende denizlide gorev yapıyorum yuksek lısans başvurcam eğitm dairesının sayfasına baktım o bölümler yazmıyor yada suan bır duyuru varmı bana obölümleri ve nasıl bir yoldan gıdeceğimi soylerseniz sevinirim

Toplam 44 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi