Editörler : **sude**
18 Haziran 2011 20:05

Bazen Diyorum Ki !

Son Sayfaya Ulaşmak İçin Tıklayınız...    

Biliyorum sorumluluklarımın üzerine pek düşmüyorum. Çünki yaşamayı seviyorum. Sen, o veya başkası için değil kendim için yaşamayı seviyorum. Hayatı kendimi ve içinde bulunduğum durumları seviyorum. Seviyorum plansız anlık yaşamayı An ve an değiştirmeyi düşündüklerimi! 1 dk önce sevdiğim şeyi artık sevmemeyi veya ben onu sevmem dediğim şeyleri sevmeyi seviyorum? Hayat bana şunu getirsin ben şöyle yapayım şöyle olsun yerine, hayat bana bunu sundu demek ki bunun tadını çıkarabilmeli bununla mutlu olmalı ve bu durumu sevebilmeyi seviyorum. Az ile yetinebilmek değil bu; elindeki imkanları kullandıktan sonra karşılaştığın gerçeklerle mutlu olabilmek, onları olduğu gibi kabul edebilmek. Hayatı sunacakları için değil sundukları için seviyorum. Ağlamak; gülmek dururken tadını çıkarmak eğlenmek huzur dolu yaşamak varken oldukça gereksiz ağlamamayı seviyorum. Sevmeyi seviyorum kim olduğu ne olduğu neden olduğuna bakmadan sevebilmeyi; olduğu gibi kabul etmeyi ve o şekilde kabul edilebilmeyi seviyorum.Sevebildiğim için bir kez daha seviyorum kendimi. Aynaya baktığım zaman gördüğüm çirkin beden için sevmiyorum kendimi; içinde hissettikleri; beyninde düşündükleri; ruhunda yaşattıkları için seviyorum. Sevmediğim insanları; varlıkları veya nesneleri sevmiyorum diyebildiğim için seviyorum. Aynı şekilde karşılık bekliyorum ama işte orada yaptığım beklenti hatasını seviyorum. Söylemeyi;konuşmayı; konuşmaktan daha çok susmayı seviyorum. Daha da önemlisi sevmem için bir sebebim olmaması gerektiğini seviyorum. Sevebilmeyi seviyorum ne kadar aşkı beceremesemde.Aşk demişken aşık olamamayı seviyorum. Yalanlarınızı, nefretlerinizi, içten pazarlıklarınızı seviyorum kendimi seviyorum daha önemlisi hatta en önemlisi sevebilmeyi seviyorum?!

Güz!
Müsteşar Yardımcısı
18 Haziran 2011 20:08

Bazen bir kelimeyi telaffuz etmek, dünyanın yükünü taşımak kadar zor gelir insana. Bir kırık camın parçaları dökülür yüreğine.

Susarsın.

Myspace Layouts

Güz!
Müsteşar Yardımcısı
18 Haziran 2011 20:11

Bazen,

Bardaktan boşalan yağmur olup, üstüne gelir hüzün. Ağlamak kesmez içini, seni avutacak her şeyden mahrum kalırsın. Üstelik; hatır soranı kalmamış bir ihtiyarın, bayram sabahları, perdesi erkenden açılmış pencerelerde bir görünüp bir kaybolan komşularına çevirdiği bakışları kadar yalnızsın. Ne eski fotoğraflardan kalan bir hatıra, ne de çocukluk yıllarının gülümseyen yüzü.

Yanında hiç kimseyi bulamazsın. Bildiğin her yer uzak, tanıdığın herkes yabancı.

Yine de ağlarsın.

poyraz***
Genel Müdür
18 Haziran 2011 20:13

http://fizy.com/#s/2b7nl4

durumuna çok uygun:)

bende olcam sen gibi inşallah idolumsün bundan böyle:)

Güz!
Müsteşar Yardımcısı
18 Haziran 2011 20:16

:))

bana uyma derim poyraz, senin iyiliğin için:))

bunalımdan çıkamazsın

şarkı için teşekkürler:)

Güz!
Müsteşar Yardımcısı
18 Haziran 2011 20:20

Bazen birine katlanmak, dünyanın yükünü taşımak kadar zor gelir insana. En çaresiz bir gününe uyandığın gurbette bile olsan, yolunu değiştirmek düşer aklına; kaçarsın. Ayak üstü geçiştirilen kısa bir zaman, koca bir gün olup ayağına dolanır. Tahammül etmeyi kolaylaştıracak ve kendine, ?aslında iyi biri? diyebileceğin yalanlar ararsın. Konuştuğun her cümlenin arasına, oradan uzaklaşabilmek için kullanacağın bahaneler katarsın.

Asla kolay kurtulamazsın.

poyraz***
Genel Müdür
18 Haziran 2011 20:26

aman bunalımmışsın ya,vazgeçtim tamam:)

Güz!
Müsteşar Yardımcısı
18 Haziran 2011 20:28

:)

korktun demi:))

poyraz***
Genel Müdür
18 Haziran 2011 20:29

yok korkmak değilde tam kurtuluyoken bunalımdan,seçtiğim idole bak dahada çökcekmişim Allah muhafaza:)))

Güz!
Müsteşar Yardımcısı
18 Haziran 2011 20:31

benide kurtar:)))

Güz!
Müsteşar Yardımcısı
18 Haziran 2011 20:36

Bazen diyorum ki; ne olacak söyle gitsin.. Sonra diyorum; söyleyince ne olacak, sus bitsin

poyraz***
Genel Müdür
18 Haziran 2011 20:39

Allah kurtarsın:)))

Güz!
Müsteşar Yardımcısı
18 Haziran 2011 20:42

poyraz çok yardım seversin sağol:))

Güz!
Müsteşar Yardımcısı
18 Haziran 2011 20:46

Bazen

Kelimeler, göz kapaklarına dökülen kurşun gibi iner üzerine. Ya da için ezilir, yere düşen hakikatin karşısındaki çaresizliğine

""pc-copat""
Kapalı
18 Haziran 2011 22:59

kankam...

Güz!
Müsteşar Yardımcısı
18 Haziran 2011 23:45

:))

efendim kankam:)

""pc-copat""
Kapalı
18 Haziran 2011 23:46

benim için bi özet geçermisin:))

Güz!
Müsteşar Yardımcısı
18 Haziran 2011 23:48

depresyondayım:))

yeterli mi:)

""pc-copat""
Kapalı
18 Haziran 2011 23:48

aaaa

ne zaman girdin kankam

benim neden haberim yok ))

18 Haziran 2011 23:49

çık at kendünü

Güz!
Müsteşar Yardımcısı
18 Haziran 2011 23:51

kankam söyleyecektim de, aniden oldu:))

bugün girdim:)

aaaaa neden kendimi atayım, yazık değil mi bana:)

Toplam 18453 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi