Bazen diyorum ki yazlıktan iki hafta önce geldim:) rosegarden01, 2 yıl önce - Alıntıya git
Bazen diyorum ki yazlıktan iki hafta önce geldim:)
Bazen diyorum ki karakışı yazlıkta karşılayıp denize de girdin değil mi :))
Bazen diyorum ki sahile yaklaşmak yasak tı balkondan atlamaya cesaret edemedim:)
Bazen diyorum ki senin adına o kadar üzüldüm ki :))
Bazen diyorum ki senin adına o kadar üzüldüm ki :)) Umut Kırıntısı, 2 yıl önce - Alıntıya git
Üzülme be bu haftasonu yasak kalktı atlarım denize senin yerine de yüzerim peh:)
Bazen diyorum ki aynısını ben de yapabilirim :)
Bazen diyorum ki kime ne yaptın da eksilenmeye başlandın:))
Bazen diyorum ki senin hayranların beni kıskanıyor :))
Bazen diyorum ki senin hayranların beni kıskanıyor :)) Umut Kırıntısı, 2 yıl önce - Alıntıya git
Bazen diyorum ki benim hayranım olmadığına göre senden gıcık alanlar eksiyi veriyor:)
Bazen diyorum ki benim şehrim sarı haritada ama gideceğim yer turuncu ne anladım bu işten
Bazen diyorum ki çok üzüldüm çokk :)))
Bazen diyorum ki çok üzüldüm çokk :))) Umut Kırıntısı, 2 yıl önce - Alıntıya git
Kıskanç haftaya turuncudan sarıya döner belki:)
Bazen diyorum ki değerlendirmeler iki hafta da bir :))
Bazen diyorum ki değerlendirmeler iki hafta da bir :)) Umut Kırıntısı, 2 yıl önce - Alıntıya git
Sen kendi derdine bak kırmızı mı idi İzmir:)
Bazen diyorum ki kırmızı değil ama kırmızı olsa da ben çıkar gezerim :)
Bazen diyorum ki kırmızı değil ama kırmızı olsa da ben çıkar gezerim :) Umut Kırıntısı, 2 yıl önce - Alıntıya git
Teşkilatın numarası sende demek:)
Bazen diyorum ki ismimiz her kapıyı açar :))
Bazen diyorum ki ismimiz her kapıyı açar :)) Umut Kırıntısı, 2 yıl önce - Alıntıya git
Bazen diyorum ki Rose bu tehlikeli adamla oyun oynama :)
Bazen diyorum ki akıllı birine benziyorsun :)
Bazen diyorum ki akıllı birine benziyorsun :) Umut Kırıntısı, 2 yıl önce - Alıntıya git
Bazen diyorum ki ben akıllı uslu biriyim de sen pek bir yaramaza benziyon:))
Bazen diyorum ki şıpdanak insanı gözünden anlıyorsun :)