Editörler : Pangaea

melodii
Kapalı
30 Eylül 2012 23:04

yediiklim kesınlıkle nurşat hoca orda yine


rainbow.55
Aday Memur
01 Ekim 2012 08:50

bazı eksileri olsa da dokuz eylule kaydoldum, sebebi tarihçi ali hoca. tarih sıkıntılı ben de. egıtımın bılımlerı ıcın ıyı seyler duymadım ama az cok temelımız var eksıklerı kendımız de hallederız inşallah.


Aslan Güçlü
Aday Memur
04 Ekim 2012 09:44

arkadaşlar yargıya gittim coğrafya türkçe tarih hocalarından hiç birsey alamazsınız çünkü kpss hocalar değil bunlar diğer dershanelerde öss hazırlık dersleri veriyorlarmış deneyim hiç yok eğitim hocaları gelince devlette çalıştıkları için dershanede kaçak çalıştılar ders yarım bırak bekliyoruz nr oldu müfettiş geldi ders yok verirler onüne testleri okadar pişman olamyın.tercihinizi iyi yapın benim 1 sene boşa gitti sizin gitmesin.


rcpalisbnc
Aday Memur
04 Ekim 2012 16:53

arkadaşlar ben geçen sene ankara yargıya gittim fena değildi bir iki eğitim bilimleri hocası dışında fakat yeterli puanı alamadım eğitim bilimlerinden yargıyı düşünen arkadaşlar için samsun yargıyı önermem çünkü çoğu eğitim bilimleri dersine bizim etüd hocalarımız geliyordu . bu sene samsunda bir eğitim bilimleri dersanesine gitmem gerekiyo önerileriniz ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.


baronesgul
Aday Memur
04 Ekim 2012 18:11

Hak veriyorum sana Bunların yayınlarıda dershaneleride 5 para etmez bu yargının .... yargımı aslaaaaa ..Beni 4 yıldır Okutan Tevfik hocam Şu Anda Zirvededir Eğitimde 1 numaradır ..


rcpalisbnc
Aday Memur
04 Ekim 2012 18:17

temel seviye olarak iyi sayılırım üstüne koyacağım bir dersane olsun istiyorum zirve ye bi bakacam


bagwell34
Şef
06 Ekim 2012 17:14

güncel


bagwell34
Şef
06 Ekim 2012 20:02

dokuz eylülden vazgeçmiş gibiyim :d henüz ne yapacağıma karar veremedim.


mhtcm
Kapalı
06 Ekim 2012 20:03

:)


mhtcm
Kapalı
06 Ekim 2012 20:29

hocam bulursanız bana da söyleyin


sarayliali
Aday Memur
07 Ekim 2012 09:38

Dün Yargıda Derslere başladık boş bir kadro kısacası bunlar FİYASKO zaten Çoğu Arkadaşlarla Karar verdik dershaneden ayrılmayı zaten sınıflar boş kalabalık değiller yargı battı diyorlar harbidende batmış bu gidişle bende eski köklü dershanelerden birinde kara vercem hayırlısı Yargıyı kimseye tavsiye etmem canlı şahit benim


sarayliali
Aday Memur
07 Ekim 2012 09:41

Arkadaşlar bu 2 . yıl kpss dershanelerinde hangi öğretmenin iyi veya kötü olduğunu kesin karar veririm yargının hocaları etüt hocaları tarihle coğrafya fiyasko eğitim bilimleri zaten bomboş şu andada dersten çıktım internet kafeden bunları yazıyorum tavsiye etmem şu anda kafede çayla sigaramı içiyorum sinirlerim gergin !


pr_fonda
Memur
07 Ekim 2012 10:43

Ben Zirveye de gittim Karacan'a da gittim.Zirve Samsun'da tek dershane olsa yine gitmeyin arkadaşlar.69 almıştım 2010 Lisans sınavından,Karacan'a gittim 80 aldım.Aslında hedefim 90 civarı almaktı.Ama 2012 Lisans sınavı aşırı derecede zor bir sınavdı.Neyse...

Karacanda iyidir güzeldir ama hocalar soru çözmeye çok yanaşmaz.Mırın kırın ederler,Ama iyi konu anlatırlar.Tabi soru çözmek ve çözdürmek işin püf noktasıdır.Bu konuda anlaşın hangi dershaneye gidecekseniz soru çözdürmek konusunda baştan konuşun.Ama Karacanda düzgün matematikçi yok arkadaşlar.3 tane matematikçi vardı.biri salih hoca fiyasyodur.derya hoca öğretmeye çalışır ama tatmin edici değildir.diğerinin dersine girmedim zaten.9 eylüle giden arkadaşım vardı onlarda memnun değildi.Çiftlikte 7iklim vardı yine aralarında en iyi o derdi.Sakaryadan haberim yok.Ama ne yapın edin sakın Zirveye gitmeyin.


theking34
Aday Memur
07 Ekim 2012 11:27

ben Zirveye Yazılmış biri Olarak yazıyorum kardeşim senin zirveyle alıp veremediğin ney ? Bir atasözü vardır bilirmisin MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR Diye ... Adamlar her yıl Türkiye 1 . Çıkartır Hocaları Süper Yine Zirve Kötü Zirve şöyle böyle Bırakın Kardeşim Bu İşleri Zirve Orada Dimdik ayakta Boş Kovalamayın Senin Demenle Olmaz Bu İşler Adamlar Hafta Sonu Sabah Fullemişler Zar Zor Yer Bulabildim Murat Yayınları Verildi Hediye Olarak Daha Neyin Davasındasınız Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz


Yayamaz5534
Aday Memur
07 Ekim 2012 16:39

Fonda Senin yazılarını Okudum Gülerek Karışladım Demissin Zirveye Gitmeyin Bak Karacan Dediğin Yer Daha Dünkü Çocuklar Dershane Kuruyorlar Orayı Övüyorsun Hani Bana Başarısını Göster Oranın Herşey Öğrencide Biter Sakarya Diyorsun Ulan Sakarya Cemaatan Başka Hangi gruba hitap ediyor Yediiklim Diyorsun Hocaları Diğer İllerde Derse Giriyorki Para kazansınlar Dokuz eylül Diyorsun Hani Başarısı Hani Nerde Zirve Diyorsun 2000 De Kurulan Bir Dershane 2006 Dan Beri 6 yıl Boyunca Tek Başına Türkiye 1.leri Çıkartan Herkesi Adam Eden Bir Dershane Sen Zirveyi Kötülüyorsan Demekki Bir Alıpveremedğin Vardır Zirvenin Sana İhtiyacı Zaten Yok Umarım Doğru Yolu Bulursun Hadi eyvallah ..


mhtcm
Kapalı
07 Ekim 2012 18:31

saraylıali hocam

ciddimisiniz ben geçen yıl yargıya gittim eğitim hocaları iyiydi bu yıl ne olmuş oraya öyle,niye doğru dürüst hoca bulamazlar para alırken alıyorlar ama!!!.şimdi kafam karıştı nereye gideceğim:(

bölüm lise mat.sakarya ve yargının şubat kursuna gittim yargıyı beyenmiştim.bizim bölümden çok alınmadıgından puan elimde patladı resmen:(


matematikçi55
Daire Başkanı
07 Ekim 2012 19:56

@saraylıali

dersine giren hocaların ismini verebilirmisin


pr_fonda
Memur
07 Ekim 2012 23:05

Saygı sınırlarını aşmadan yorum yazalım.Lan lı lun lu konuşmak ayıp.her ne kadar büyük bir tesadüfle 25 eylülde birlikte kayıt olmuş arkadaş fikirlerime katılmasada ben deneyimle sabit olan fikirlerimi beyan ediyorum.Hiç bir dershaneye de iyidir gidin lütfen demedim.Benim gittiğim 2 dershane oldu ama zirveden kesinlikle uzak durun dedim.Zira 9 elüle gitmiş arkadaşımın da fikirlerinin olumsuz olduğunu belirttim.

Ben gidecek olanlara hangi dershaneye gideceklerini söylemem aksine hangi dershaneye gitmemeleri gerektiğini söyledim.Ayrıca doğru bir yola ihtiyacım yok ben bana yetecek puanı almışım geri kalan arkadaşlarım düşünsün.Gitmeyin arkadaşım Zirveye gitmeyin.Ben ki 2010 yılında A grubundan gittim ne işletme hocası ders verdi ne hukukçusu konuları bitirdi(çek konusuna bile gelemedi).İktisatçısı vaktinde derse gelmezdi.

Matematikten bana 1gr faydası zaten olmadı.Türkçeciye öyle sorular sorulurduki kadın kendi cevaplayamazdı.

Giden memnunsa eyvallah devam etsin.Kimseyi merdiveninde alıkoymadık.Ama ben gittim berbat ötesiydi.


bagwell34
Şef
08 Ekim 2012 11:23

http://uye.memurlar.net/profile.aspx?id=2354309

http://uye.memurlar.net/profile.aspx?id=2354291

Yayamaz5534

theking34

ikisi de aynı kişinin profilleri gibi görünüyor.kayıt tarihleri ve yazı stilleri aynı.Baş harflerin hepsi büyük ve her iki üye de zirveyi övüp duruyor :p

bu bir tesadüf olabilir mi ?


mamba55
Memur
08 Ekim 2012 16:50

Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam!!!

sayın editör arkadaşın dediği doğru gibi.gereğini yapın lütfen...

Toplam 259 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi