Editörler : gül-feşan

08 Temmuz 2011 11:22

Bitlis'e atananlar ev arkadaşı aranıyor

bitlise atananlar ev arkadaşı aranıyor

nihatkahveci
Kapalı
08 Temmuz 2011 11:24

şehir merkezinde 3+1 daire kalürüferli ilgilenen arkadaşalar özelden mesaj atabilir.

42kenan
Şef
18 Temmuz 2011 09:43

hocam özelden görüşelim

furyschopen
Daire Başkanı
12 Haziran 2025 23:50

ulan nihat türkçe öğren bari AS:D:ADS:Ads ahahaha

nihatkahveci, 15 yıl önce

şehir merkezinde 3+1 daire kalürüferli ilgilenen arkadaşalar özelden mesaj atabilir.

nihatkahveci
Kapalı
13 Haziran 2025 09:36

bunu unutmuşum. 3. yerim burası.

angut en geç 3 yıla maaşın 3 te bire düşecek. kredi filan çekip borçlanma. donunu bile alırlar.

furyschopen, 9 ay önce

ulan nihat türkçe öğren bari AS:D:ADS:Ads ahahaha

furyschopen
Daire Başkanı
13 Haziran 2025 10:05

lan oğlum ne cahil adamsın, konuşmayı bile beceremiyorsun. düz memursun, ben de mühendis falan zannettim. Bu zeka eksikliğine mühendis olduğunu neden düşündüm ki :D
nihatkahveci, 9 ay önce

angut en geç 3 yıla maaşın 3 te bire düşecek. kredi filan çekip borçlanma. donunu bile alırlar.

furyschopen
Daire Başkanı
13 Haziran 2025 10:06

kalürüferüü
nihatkahveci, 9 ay önce

nihatkahveci
Kapalı
13 Haziran 2025 10:52

la dingil düz memur olan sensin. 2 yıla kadar özelleşince ske ske başka kuruma geçeceksin. maaşın 3 de birine düşecek.

bu arada bitliste de mühendistim. Antalyada da ankara da mühendisim.

maaşım düşmeyecek dememden anlaman lazımdı mühendis olduğum mal.

furyschopen, 9 ay önce
lan oğlum ne cahil adamsın, konuşmayı bile beceremiyorsun. düz memursun, ben de mühendis falan zannettim. Bu zeka eksikliğine mühendis olduğunu neden düşündüm ki :D

nihatkahveci
Kapalı
13 Haziran 2025 10:53

eski yazışmalarıma kadar araştırdığına göre çok ciddi g.. yanığı oluşturmuşum sende. ama melhemin bende değil kaderinde silkilmek var senin. 2 yıl bekle

furyschopen, 9 ay önce
kalürüferüü
13 Haziran 2025 21:25

göt kelimesine sansür koymuşsun da küfüre niye koymadin

nihatkahveci
Kapalı
13 Haziran 2025 23:47

Silkelemek küfür değil

furkan yedek, 9 ay önce

nihatkahveci
Kapalı
13 Haziran 2025 23:49

Küfür degilki gaz yanığı demek istedim. Bak orada melhemden bahsediyirum. Yanik melhemi filan.

Sen ne anladinki

furkan yedek, 9 ay önce

furyschopen
Daire Başkanı
14 Haziran 2025 00:58

mal mı? lan malın önde gideni sensin kalürüferci beyinsiz :D
nihatkahveci, 9 ay önce

la dingil düz memur olan sensin. 2 yıla kadar özelleşince ske ske başka kuruma geçeceksin. maaşın 3 de birine düşecek.

bu arada bitliste de mühendistim. Antalyada da ankara da mühendisim.

maaşım düşmeyecek dememden anlaman lazımdı mühendis olduğum mal.

14 Haziran 2025 02:59

ben onu sikilmek okudum. ama silkilmek yazıyor
nihatkahveci, 9 ay önce

Küfür degilki gaz yanığı demek istedim. Bak orada melhemden bahsediyirum. Yanik melhemi filan.

Sen ne anladinki

Kpsbirincisi
Genel Müdür
14 Haziran 2025 11:46

Melhem diye bir şey yok merhem dir o. Harbiden bu Türkçeyle nasıl atandın sen.

nihatkahveci, 9 ay önce

Sen ne anladinki

nihatkahveci
Kapalı
14 Haziran 2025 12:14

Lan angut senin kac hesabin var. Olum malsin den. aim ye, dhmi ye yazmadigin hesabindan yorum yapsana anlamayayim. Birde turkce takıntısı olmayan bir hesabindan.

Sen saglam sizofrenisin ama görmeden teshisi koydum. Allah sabır versin sana maruz kalanlara. Antisosyal angut sizofren seni.

Kpsbirincisi, 9 ay önce

Melhem diye bir şey yok merhem dir o. Harbiden bu Türkçeyle nasıl atandın sen.

Kpsbirincisi
Genel Müdür
14 Haziran 2025 14:06

Her yazanı aynı hesap sanman asıl şizofrenik belirti bence. Normalde öyle basit yazım yanlışlarına takılmam ama muhtemelen üniversite bitirmis devlete atanmış biri olarak da kalürüfer, melhem yazmasın ya bu takılınmayacak gibi değil ki

nihatkahveci, 9 ay önce

Lan angut senin kac hesabin var. Olum malsin den. aim ye, dhmi ye yazmadigin hesabindan yorum yapsana anlamayayim. Birde turkce takıntısı olmayan bir hesabindan.

Sen saglam sizofrenisin ama görmeden teshisi koydum. Allah sabır versin sana maruz kalanlara. Antisosyal angut sizofren seni.

furyschopen
Daire Başkanı
14 Haziran 2025 17:11

cahil :D hayatımda gördüğüm sınırlı zeka memurlardan en kıt olanı sensin. kalürüfer yazar, özelleştirme için ağlar, düzgün Türkçe konuşamaz. Tam bir cahil. kendisiyle tartışan herkesi aynı kişi zanneder. melhemci seni, yazdığın şeyleri okumuyorum bile bugün bir bakayım dedim gördüm. biraz daha özellesme olmazsa intihar edersin az kaldı :D
nihatkahveci, 9 ay önce

furyschopen
Daire Başkanı
14 Haziran 2025 17:12

lan hıyar ben aim memuru değilim o arkadaş aim memuru. Her dhmide olan aim memuru mu cahil? tam bir şizofrenik hasta. kalürüferci seni.
nihatkahveci, 9 ay önce

nihatkahveci
Kapalı
14 Haziran 2025 18:22

Lan bırak hepsi sensin terbiyesiz herif

Utanma yok arastirmis 14 yil evvel yazdigim konuyu hortlatmis. Sizifren herif.

Ben bu yazinin üstüne 3 sinava girdim. 3. Yerim simdiki yerim. Evet kitformunda onlari yazdigimda memnun degildim. Simdi birimimi değiştirdim ve artik cok memnunum. Olmasını da istemiyorum.

Ama senin süren bitti maaşın 3 de bire dusecek.

Seni hoplata hoplata silkecekler. Tüm yaniklarinin üstünden gececekler. Ozelesme gecikir ama 3 yılı gecmez.

furyschopen, 9 ay önce
lan hıyar ben aim memuru değilim o arkadaş aim memuru. Her dhmide olan aim memuru mu cahil? tam bir şizofrenik hasta. kalürüferci seni.

furyschopen
Daire Başkanı
14 Haziran 2025 18:25

lan hıyar benim kurumumu kendininkini karıştırma. en ufak bilgin yok git biraz araştır. uzun uzun sana burada anlatacak değilim, yapılanma benim işime gelir keşke olsa. biz zaten olması için çabalıyoruz senin dünyadan haberin yok. bunun için sendika kuruldu beyin yoksunu. Hadi işine bak türkce yazmayı öğren sonra tartışırsın milletle. silkelenmek sende alışkanlık yapmış, yalama olmuşsun hıyar herif.
nihatkahveci, 9 ay önce

Lan bırak hepsi sensin terbiyesiz herif

Utanma yok arastirmis 14 yil evvel yazdigim konuyu hortlatmis. Sizifren herif.

Ben bu yazinin üstüne 3 sinava girdim. 3. Yerim simdiki yerim. Evet kitformunda onlari yazdigimda memnun degildim. Simdi birimimi değiştirdim ve artik cok memnunum. Olmasını da istemiyorum.

Ama senin süren bitti maaşın 3 de bire dusecek.

Seni hoplata hoplata silkecekler. Tüm yaniklarinin üstünden gececekler. Ozelesme gecikir ama 3 yılı gecmez.

Toplam 27 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi