Mczxx ,
Yazdıklarımı yorumlama ve analiz etme kapasitesinden bir hayli uzak olduğun ,sadece" Meslek Şovenizmi" zihniyetinde,tihniyetinde biri olduğun aşikar.
"ZÜLFÜYARİNE" dokunduğum!!! için seni teselli etmeyeceğim...
Ayrıca benim lisede öprendiklerim ,senin fakilte kantinlerinde geyik muhabbeti yapıp aldığın lisans karşılığı bilgilerinden bin kat daha değerlidir ve anlamlıdır. ...ki Çevre Sağlığı teknisyenlerinin %90 nı önlisans ve farklı branşta olsa da Lisans sahibi konusuna hakim ,en önemliside kendini bilen insanlardır(Her meslekte kendini yetiştirmemiş kişiler olacağıda bir gerçektir tabii ki)
yazında laf olsun diye yapıcı olmaktan bahsetmişsin bunu yaşamına düstur edin...
Sağlık Bakanlığı elemanları 2004 'e kadar çok şey yaptılar..
onların yani benim içinde olduğum o dönemlerde "GIDA DENETİMİ" şimdi olduğu kadar diz boyu rezalet safhasında değildi.
Hiçmitelevizyon ,basın yayın takip ettiğin yok, gazete okuduğun yok.Beğenmediğiniz ve hakaret ettiğiniz "burnunu karıştıran zabıta memurları" dediğiniz Belediye çalışanları Gıda Denetimini başı boşluluk nedeniyle yapmaktadırlar...
Türk Gıda Kodeksinin ise bilinmeyecek hangi tarafı var Mzcxx!!
konulmuş kuralları ,sokaktan çevirdiğin sıradan ortalama zekaya sahip okuma yazma bilen bir insan ziyadesiyle yapar,senin gibi kendini bir ( şey ) zanneden birisine ise hiç gerek duymadan..
Mzcxx,Aklatoksin,sudan boyası ,mikrobiyolojik denetimler için numune alıp ,sonuçlarını normal parametrelerle sadece karşılaştırmayı sen çok matah!!! bir işmi sanıyorsun ....
Gittiğin bir sempozyumda anlatılanları ilk defa duymuş gibisin ....
Bak kardeşim ,Diğer tüm bilim dallarında olduğu gibi,Gıda bilimindeki gelişmeleri de "bilimsel merakı olan" herkesin takip ettiğini sanırım şoven duygularından arınıp düşünmekten acizsin...
izlediğin sempozyumda bahsi geçen teknolojik gelişmeleri,bilimsel yayınlarla hatta sıcağına sıcağına yerel yayınlarda bile izlemek mümkünken ve sonyıllarda "İnternet" üzerinden bu bilgilerin dağdaki çoban vatandaşımıza kadar anında ulaştırılabildiğinden de haberin yok galiba....
Gıda denetiminde tecrübe ise meselemiz?
Türkiye de bu konuda en tecrübeli kesimdir Çevre sağlığı Teknisyenleri...
Mczxx ,
Yazdıklarımı yorumlama ve analiz etme kapasitesinden bir hayli uzak olduğun ,sadece" Meslek Şovenizmi" zihniyetinde,tihniyetinde biri olduğun aşikar.
"ZÜLFÜYARİNE" dokunduğum!!! için seni teselli etmeyeceğim...
Ayrıca benim lisede öprendiklerim ,senin fakilte kantinlerinde geyik muhabbeti yapıp aldığın lisans karşılığı bilgilerinden bin kat daha değerlidir ve anlamlıdır. ...ki Çevre Sağlığı teknisyenlerinin %90 nı önlisans ve farklı branşta olsa da Lisans sahibi konusuna hakim ,en önemliside kendini bilen insanlardır(Her meslekte kendini yetiştirmemiş kişiler olacağıda bir gerçektir tabii ki)
yazında laf olsun diye yapıcı olmaktan bahsetmişsin bunu yaşamına düstur edin...
Sağlık Bakanlığı elemanları 2004 'e kadar çok şey yaptılar..
onların yani benim içinde olduğum o dönemlerde "GIDA DENETİMİ" şimdi olduğu kadar diz boyu rezalet safhasında değildi.
Hiçmitelevizyon ,basın yayın takip ettiğin yok, gazete okuduğun yok.Beğenmediğiniz ve hakaret ettiğiniz "burnunu karıştıran zabıta memurları" dediğiniz Belediye çalışanları Gıda Denetimini başı boşluluk nedeniyle yapmaktadırlar...
Türk Gıda Kodeksinin ise bilinmeyecek hangi tarafı var Mzcxx!!
konulmuş kuralları ,sokaktan çevirdiğin sıradan ortalama zekaya sahip okuma yazma bilen bir insan ziyadesiyle yapar,senin gibi kendini bir ( şey ) zanneden birisine ise hiç gerek duymadan..
Mzcxx,Aklatoksin,sudan boyası ,mikrobiyolojik denetimler için numune alıp ,sonuçlarını normal parametrelerle sadece karşılaştırmayı sen çok matah!!! bir işmi sanıyorsun ....
Gittiğin bir sempozyumda anlatılanları ilk defa duymuş gibisin ....
Bak kardeşim ,Diğer tüm bilim dallarında olduğu gibi,Gıda bilimindeki gelişmeleri de "bilimsel merakı olan" herkesin takip ettiğini sanırım şoven duygularından arınıp düşünmekten acizsin...
izlediğin sempozyumda bahsi geçen teknolojik gelişmeleri,bilimsel yayınlarla hatta sıcağına sıcağına yerel yayınlarda bile izlemek mümkünken ve sonyıllarda "İnternet" üzerinden bu bilgilerin dağdaki çoban vatandaşımıza kadar anında ulaştırılabildiğinden de haberin yok galiba....
Gıda denetiminde tecrübe ise meselemiz?
Türkiye de bu konuda en tecrübeli kesimdir Çevre sağlığı Teknisyenleri...