Editörler : Pangaea
02 Eylül 2011 11:35

küçükçekmece ve civarında oturan arkadaslar yardım eder mısınız

arkadaslar kucunkecmecede kanarya mahallesınde bır okula atandım.okula yakın oturmayı dusunmuyorum cunku kımse tavsıye etmıyor pekı kucukcekmecede bır memurun rahat edebılecegı ulasım araclarına yakın oturulabılecek semtler nerelerdır ne taraflarda oturmak daha dogru olur yardımcı olabılırmısınız bırde soyle uygun guvenlıklı sıteler bulabılır mıyım cıvarda

sirine41
Şef
02 Eylül 2011 11:41

kımse okumamıs bıle yok muo cıbvarda oturan kımsee

sirine41
Şef
02 Eylül 2011 12:03

güncel

tibet0808
Daire Başkanı
02 Eylül 2011 12:06

sefaköyde otur.kanaryaya yakın.dolmuşla gıdersın.metrobus sefaköyden gecıyor.ulasım rahat.

sirine41
Şef
02 Eylül 2011 12:23

tesekkurler hocam pekı orda sıteler felan bulabılırmıyım kıralar nasıldır

bilimfen
Aday Memur
02 Eylül 2011 12:46

hocam cennet mahallesi ve tepeüstünde de oturabilirsiniz..minibüslerle ulaşım 5-10 dk dır..güzel kiralar bulabilirsiniz ancak 500den daha uygun olabileciğini pek sanmam

bilimfen
Aday Memur
02 Eylül 2011 12:48

bu arada hangi okul tam olarak... bu civarları iyi bilirim daha çok yardımcı olabilirim

kkkimyacı
Aday Memur
02 Eylül 2011 12:59

canım ben 24 yıldır bu semtte oturuyorum öğretmenlik de yaptım. yardımcı da olbilirim. aklına geleni sorabilirsin

kkkimyacı
Aday Memur
02 Eylül 2011 13:04

metrobüs imkanı olan ki bu ist da herşeydir bir semt burası. çok merkezi, kalabalık lüks bir semt denemese de her imkanın olduğu ve yere ulaşımın olduğu bir yer burası. mahalle kültürünün olduğu bir semtte okulun o yüzden civarında bulunan sitelerden bir ev tutma fikrini destekliyorum. k çekmece de bulunan halkalı semti kentleşmede çığır açtı geleceğin istanbulunun merkezlerinden çok çok yakın olmaz evine ama sorun da yaşamazsın.

tibet0808
Daire Başkanı
02 Eylül 2011 14:02

ben de halkalıda oturmanı tavsiye ederim.kiralar daha uygundur ve fena yer değiildir.sefaköy merkezde veya sitede oturursan kira yetiştiremezsin.

sirine41
Şef
02 Eylül 2011 16:31

yunus emreye atandım hocam bırkac arkadasa danıstım kanaryada oturma dedı kı okula uzak olmasını ıstıyorum sahsen bende evımın bır arkadasımda sefakoyu tavsıye etmemıstı halkalı ve sefakoyde toplu konutların oldugu yerler nerelerdır bıraz baktım coook luks yerlerde cıktı ama oralara para yatmez bu memur halımızleee ayrıca ben sadece evle okul arasında ulasım rahat olsun ıstemıyorum canım ıstedıgınde besıktasa taksıme gıdebılırmıyım mesela bu taraflara gıden vesaıtlerde gecer mı oralardan :) coook sey mı ıstıyorumm:)

zagord
Yasaklı
02 Eylül 2011 16:46

metrrobüse ve seaköye yakın otur istanbulun tadını cıkar:))

bilimfen
Aday Memur
02 Eylül 2011 16:57

hocam bölümünüz fen mi acaba? ben de yazmıştım da o okulu evime yakınlığı dolayısıyla...dediğim gibi cennet ve tepeüstü dolaylarında oturursanız okula ulaşımınız minibüslerle 5-10 dk olur...metrobüse de 15 dk yürüme mesafesinde olursunuz ki bu da istediğiniz gibi mecidiyeköy beşiktaş taksim gibi yerlere çok rahat gidibilmenizi sağlar derim ben...

bilimfen
Aday Memur
02 Eylül 2011 17:04

halkalıda oturursanız bu tarz istanbulun merkezi yerlerinden akşam dönüş saatlerinde vesayet sıkıntısı yaşabilirsiniz.metrobüse yakın yerleri tercih etmenizi öneririm.. bu arada metrobüsle cennet mah. de indiğinizde hemen ordaki kanarya minibüsleriyle yunus emre iöo na ulaşım sağlanabiliyor..o nedenle kanarya ve cennet mah. arasında bir yerde oturmanızı öneririm..tepeüstü dedğim yer de cennet ve kanarya arasında kalan bir yerdir kanaryaya göre kesinliklee çok güzel bir yerdir...

korozifortam
Aday Memur
03 Ocak 2024 10:59

Merhaba arkadaslar, yakinda Kucukcekmece'de calismaya baslayacagim. Sizce Kucukcekmece civarinda (Kucukcekmece, Avcilar, Basaksehir) nerelerde oturmak daha uygun olur? Uzak durmam gereken bolgeler nerelerdir? Bilgisi olanlar paylasabilir mi acaba?

Tesekkurler.

Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi