Editörler : Lanet
07 Ekim 2011 11:27

Ölümden Son Anda Dönüş...

çocuktum okuldan koşarak eve geldim..evde kimse yok...çantayı attım .. karnım açtı..mutfaga koştum.... buzdolabını actım..tabakta irmik helvasını gördüm..

düşünmeden koca parcayı agzıma attım... ve migdeye indirirken ..bogazım tıkandı..nefessiz kaldım..parca ne ileri ne geri gidiyor..ölümün tam eşigindeyim..

son anda karşımda su dolu olan kovayı gördüm... e başımı içine soktum..düşünmeden suyu içime cektim..can havliyle ve parça mideme indi..

yani o su dolu kova olmasa... öleli 20 yıl olmuştu....

07 Ekim 2011 15:22

Motorsiklette,

Arkasında ben olduğum halde, çılgın ağabey;

Gece yarısı, motorda tek bir ışık bile yokken ve tek bir aydınlatma ışığının bile olmadığı çevre yolunda, zifiri karanlıkta benzin alıp dönerken motorun asfaltta gitmediğini farkedince, yavaşladı, durdu. Merak bu ya motordan indik, biraz geride sarsıldığımız noktaya gittik. Meğer çoktan geçtiğimizi sandığımız, bir yanı uçurumun olan yolun kıyısında gidiyormuşuz... Gündüz vakti kimsenin cesaret edemeyeceği şeyi biz gece yarısı karanlıkta yapmıştık (ama bilmeden). O günki korkum halen bugün gibi aklımda, içimde... O tabloyla karşılaştığımızdaki kalp atışlarımı halen hissedebiliyorum. Birkaç santim daha sağ taraftan gidiyor olsaydık!...


seIamx
Kapalı
23 Mayıs 2012 22:52

uyarı


Pmsefa
Aday Memur
23 Mayıs 2012 22:59

Lisede yaza doğru Okulu kırıp denize gitmiştik yüzme konusunda pek tecrübeli sayılmazdım arkadaşım iskelede şaka yapmak isterken arkadan itekleyip beni denize attı bende o panikle çırpnırken su yutmaya başladım arkadaşlar korkudan halat attılar bende can havliyle halatı yakaladım ama çocuklar halatın diğer ucunu tutmayı unutmuşlar halatın iki ucuda elimde kalmıştı bende yavaş yavaş filim şeridini görmeye başladım beyaz ışık denen kavramı görür gibi oldum ışığa yaklaştım sonra gözlerim karardı gözlerim kapandı ve gözlerimi 1 hafta sonra yoğun bakımda açtım hala burnuma yosun kokusu geliyordu... Azraile son dakika kazık attım şimdi 3 yıldız dalıcıyım ve hala tam anlamıyla yüzme bilmiyorum :)

23 Mayıs 2012 23:26

Yosun kokusu demişken :)

Tekne turuna çıkalım dedik, çıktık da. Üç arkadaş,

Yüzme bilme derecelerimiz konuşuluyor,

birinci arkadaş, "iyi yüzerim, şöyle yüzerim, böyle yüzerim" 2. arkadaş, gerçekçi, "eh işte, boğulmayacka kadar" ve ben, aynı şekilde, fena değil boğulmayacak kadar...

Gittik tura, bi adaya yaklaşırken demir attı tekne, denize giriyor herkes, arkadaşlar da teknenin en üst kısmından atlıyor denize, hadi dedim, ben de atlayım, bi deli cesareti ile...

Atladım!... suyun yüzüne çıkana kadar litrelerce su yuttum :)

Sonra adaya doğru giden o iki arkadaşın peşinden kulaç atmaya başladım, mesafe 50-60 metre, yarısını yüzersem, gerisine ayaklarım değer artık, yürürüm dedim :) git git değmiyor ayaklar yere, kollarda derman kalmıyor, mecal kalmıyor, bir süre sonra tükendi dermanım, bıraktım kulaç atmayı, sonra o film şeridi... tam gidiyorum derken, hadi oğlum dedim, öleceksen de çırpınarak öl... tekrar bi çırpınma girişimi... ve adaya ulaşıp, kaya parçasını tuttum... HD kalitesinde aklımda halen :)

sonrası uzun süre kendime gelme çabası...

Ama hiç akıllanmamışım, yine yapıyorum aynı çılgınlıkları ve hâla yüzme biliyorum; Boğulmayacak kadar :))

Bu arada, tükendiğimi düşündüğümde "çok iyi yüzerim" diyen arkadaşa seslendim, Cihaaaaann diye. hemen o da bağırdı "imdaaaaat" diye...

:) ikimizde ucuz atlattık :))


AsLaN&
Memur
24 Mayıs 2012 01:37

Arkadaşlarla olimpik havuza gitmiştim. Hani yüzmede de fena sayılmazdım. Bu yüzden havuzun 3 metrelik en derin kısmında dalıp dalıp çıkardık...Ama işte asıl olay o zaman oldu.

Tam en dibe dalmışken ve 'dur bakayım ne kadar durabiliyorum' diye nefes tutma testi yaparken birden arkadaşlarımdan biri tepemde durmaya başladı..

Ben 3 metrelik havuzun tabanında ayak üstü dururken o da birden omuzlarıma bastırmaya başladı..Zaten bir süredir altta nefesimi tutmuş bekliyordum.Ben üste çıkma çabası içindeyken o bir türlü izin vermiyordu..Belli bir uğraştan sonra üste çıkamayacağımı anladım ve 'hayatım buraya kadarmış' diye düşünmeye başladım...

İşte tam işim bitti derken arkadaş benimle uğraşmaktan vazgeçti ve üste çıkmama izin verdi...

Not: Deniz veya havuz şakalrı bana göre en tehlikeli şakalardandır.Lütfen çevrenizdeki kimselere sırf gülmek adına böyle şakalar yapmayın.


Pmsefa
Aday Memur
24 Mayıs 2012 11:12

Aslan haklı beyler :) Suda Boğulmak - Ateşte yanmak ölümün her anını hissettiğin anlardan biri ...


nevvzzat
Aday Memur
09 Ağustos 2012 17:17

en son ne zaman öldü nüz !!!

13 yaşında,bir inşaat havuzunda boğulurken son anda birinin atlayıp beni kurtarmasından hemen_önce...

09 Ağustos 2012 19:49

3 sene önce...ama yeniden dirilten rabbime hamdolsun :)


gy-gk
Müsteşar Yardımcısı
09 Ağustos 2012 21:34

14.02.2008 üsküdar da...


08cek
Şef
10 Ağustos 2012 09:56

bu başlığı ve yazılanları görünce ölmek yerine tedbirli olup bayıldım.


"buğu"
Kapalı
11 Ağustos 2012 16:30

en son ne zaman öldü nüz !!!

newzat adlı üye arkadaşın bağımsız açtığı bi başlıktı.belki de birleştirilen başlıkta yazılanlarla aynı düşünce ile açılmıştı ama okuduktan sonra beni uzun bi süre düşünmelere sevketti.yazılanlardan bağımsız olarak.

en son ne zaman öldüm! sahi en son ne zaman öldüm! düşün dur!


Darkreichll
Şube Müdürü
11 Ağustos 2012 18:42

herşeye rağmen yaşamak güzel

Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi