Editörler : Lanet

derya_gungor
Aday Memur
29 Aralık 2011 21:10

Remington ben kullanıyorum şahsen çok memnunum.


zbdi
Şef
02 Ocak 2012 03:04

mu38 gerçekten çok önemli bir konuya değinmişsin, en az 1000 watt civarında olan makineleri beynimize yakın tutuyoruz.. özellikle makineyi açarken ve kapatırken kafamızdan uzakta olmasına dikkat etmeliyiz.


mu38
Şef
06 Ocak 2012 23:58

zbdi aynen öyle.Sadece onlar değil tabii tüm elektrikli ve elektronik cihazlar radyasyon yayıyor.hele tasarruflu ampuller.Tabii yaydıkları radyasyon miktarı marka kalitesine göre değişiyor.Hele hele en çok tüketilen cep telefonları geçen bir arkadaşımızın akrabası beyin tümöründen ameliyat olmuş.istanbulda çok meşhur bir hocaya.100 milyara ...Akrabaları hocaya sormuşlar.hocam bu tümör neden olmuş olabilir.Hoca da büyük ihtimalle cep telefonundan demiş.

Hatta herkesin evinde işinde deneyebileceği bir test tarif edeyim.Uygulasınlar bizzat yaşasınlar.

2 kişi ile yapılır.

Ayaklarınızı bir omuz mesafesi kadar açın.

Her iki elinizi yana doğru uzatın. T şekli

Cep telefonunuzu cebinizden çıkarıp en az 1 metre uzağa koyun.

2. kişi uzattığınız kolların birisine güç uygulayarak kolunuzu yavaş yavaş yere paralel indirmeye çalışsın.Siz ise direnç gösterin.

Bu uygulamada kendi enerjinizin ne kadar olduğunu az-çok hissedersiniz.

Daha sonra cep telefonunuzu herhangi bir elinize alın.

Arkadaşınız aynı işlemi şimdi de cep telefonu elinizde iken uygulasın.Siz yine direnç gösterin.Göreceksiniz ki kolunuz eskiye göre daha çabuk yere inecek veya eski enerjinizin azaldığını hissedeceksiniz.

Aynı test i birde elinizdeki cep telefonunu aratarak (açmadan) yapın.Göreceksiniz ki eliniz daha da çabuk düşecek.

ŞİMDİ DE ÇÖZÜM NEDİR DİYE SORARSANIZ TAVSİYEM,

Bu testler yapılırken şayet benimde 8 aydır kullandığım ve çok faydasını gördüğüm kolye üzerinizde olsaydı, cep telefonunun veya çevredeki diğer cihazların yaydığı radyasyona karşı bir kalkan gibi sizi koruyacaktı elinizi indirmek kolay kolay mümkün olmayacaktı.

Bütün bunların anlamı; cep telefonu ve benzer elektrikli ve elektromanyetik cihazlar yaydığı elektro manyetik radyasyonla bizim enerjimizin yarısını alıyor,telefonumuz aranırken bu miktar 8-10 kat artıyor,bu EMF ve EMR dalgaları yaydığı radyo dalgaları ile hücrelerimizi bölünmeye zorluyor.Kanser e davetiye çıkarıyor.

( 8 aydır kullandığım Fusionexcel scaler enerji ürünleri ise, sürekli bu kaybı karşılayarak hücrelerin enerji seviyelerini olması gereken 70-90 milivolt aralığında tutar.Vücudun hep sağlıklı kalması için çalışır. )

Hatta bu ürünlerin öyle bir enerjisi varki scaler enerji dediğimiz bu enerji cep telefonu aracılığı ile aref dalgaları ile istenilen kişinin vücuduna yüklenebiliyor.

Daha ayrıntılı bilgileride isteyenlere verebilirim.


mu38
Şef
07 Ocak 2012 00:04

Hatta hiç denemediğim şu an konusu açıldığı için aklıma gelen bir testten de söz edeyim eminimki denediğinizde büyük ihtimalle tahmin ettiğim sonuçlar çıkacak.

Yani şimdi de cep telefonu yerine saç kurutma makinasını alın çalıştırın ve güç testi yapın.sonucu siz değerlendirin.

Bahsettiğim ürünlerden başka, bu gibi radyasyon yayan cihazlar için geliştirilmiş bir ürün var.adı "fusionexcel shield" buna radyasyon kalkanı diyorlar.Bu ürünlerle Anında bu güç bu denge hemen değişiyor yani saniyesinde bu enerji kayıpları karşılanıyor.


zbdi
Şef
11 Ocak 2012 20:26

hemen alayım o zaman o golyeden, Altar'ın oğlu Tarkan da ondan kullanıyordu sanırım, boynunda görmüştüm :)


euonymus japonica
Aday Memur
19 Ocak 2012 01:41

En iyi saç kurutma makinesini Rowenta üretir. Yıllardır değişmedi.

24 Ocak 2012 11:46

ben braun kullandım ama pahalıya almama rağmen hiç memnun kalmadım. kurutma sırasında ikide bir duruyordu. sonra 1800 w bella marka aldım. öncekilerden daha ucuz ama uzun süredir kullanıyorum.


sfkkrbs
Aday Memur
04 Ağustos 2012 08:29

ben temmuz da zemegül.com dan arzum vella aldım ve çok da memnun kaldım


ibrahim gökalp
Aday Memur
24 Ağustos 2013 01:28

bence hem uygun fiyatlı hem kaliteli ürün istiyorsanız ETAP tavsiye ederim


yelkovanweb
Aday Memur
01 Kasım 2017 16:10

Saç Kurutma makinesi tavsiye olarak aşağıdaki siteden Turbobellayı görmüştüm, zamanında hepsiburadadan almıştım, açıkcası memnun kaldım.

http://www.uzmantavsiyesi.net/sac-kurutma-makinesi-tavsiye/

Toplam 30 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi