Editörler : Lanet


Kapalı
26 Kasım 2011 03:43

Avrupa'ya gidiş-dönüş uçak biletiniz Epson'dan hediye

1. "Epson'la Avrupa'ya uçak bileti hediye!" kampanyası nedir?

Bu kampanya ile Epson, Günün Fırsatı'nda satılan; Epson Stylus SX 130 yazıcı + T1285 kartuş paketi veya 69 TL'ye T1285 kartuş paketi ürünlerinden en az birini satın alan GittiGidiyor kullanıcılarına Avrupa'da diledikleri şehre gidiş-dönüş uçak bileti hediye edecek.

2. Kampanyaya nasıl katılabilirim?

Günün Fırsatı'nda satılan orijinal Epson yazıcı + kartuş paketini veya sadece T1285 kartuş paketini satın alan herkes kampanyaya katılabilir. Ücretsiz uçak bileti için https://www.fly2europewithepson.eu/turkish/details adresinden talepte bulunmanız gerekmektedir.

3. Hediye uçak bileti hangi şehirlerde geçerli?

Amsterdam, Brüksel, Kopenhag, Hamburg, Londra, Münih, Oslo, Paris, Viyana, Zürih şehirlerine gidiş-dönüş için geçerlidir.

4. Hangi havaalanlarından kalkış yapabilirim?

Ankara, Antalya, Dalaman, İstanbul ve İzmir havaalanları* arasından seçim yapabilirsiniz. *Burada belirtilen kalkış havaalanlarından bütün istikametlere doğrudan uçuş olmayabilir.

5. Hediye uçak biletimi hangi tarihler arasında kullanabilirim?

Uçuş rezervasyonlarınızın en son 31 Mart 2012 itibari ile yapılmış olması gereklidir ve bu uçuşların 28 Şubat 2013 yılı itibarıyla gerçekleşmiş olması gerekmektedir.

6. Kampanya kapsamında alacağım uçak bileti için herhangi bir ücret ödeyecek miyim?

Bu promosyon ile sunulan "Uçak Bileti" havayolunun baz uçak biletidir ve katılımcıya ücretsiz olarak sağlanacaktır. Bilete dahil olmayan masraflar katılımcı tarafından karşılanacaktır. Bu diğer masraflar uçuşla ilişkili olarak veya baz uçak bileti ücretine ilave olarak alınan bagaj veya sair ücretler, vergiler, yolcu harçları, ilave yakıt harçları, hizmet ücretleri ve havaalanı ücretleri, sigortalar, kart ödemeleriyle ilgili ilave ücretler, otel, oto kiralama, havaalanı transferleri, taksiler, otopark, yolculuk sınıfı yükseltme, yiyecek ve içecek ile sair ilave hizmetler için ödenen ücretlerdir.

7. Kampanyaya ailemle katılacağım, herhangi bir adet sınırlaması var mı?

Bedava uçak bileti kampanyası kapsamında her aileden en fazla iki (2) kişi için rezervasyon talep edilebilir.

8. Kampanyada belirtilen ürünü satın aldım, şimdi ne yapmam gerekiyor?

Günün Fırsatı'nda yer alan Epson yazıcı ve kartuşu satın aldıktan sonra https://www.fly2europewithepson.eu/turkish/details adresindeki formu doldurun. Rezervasyon formunun çıktısını almayı unutmayın. Aşağıdaki belgeleri planlanan seyahatten en az 30 gün öncesinde Inspire seyahat acentesinin UĞUR MUMCU CADDESİ 48/3 GAZİOSMANPAŞA - ANKARA adresine postayla gönderin.

? Rezervasyon formunun bir adet çıktısı,

? Epson multipaket kartuşu kutusu üzerindeki barkod kısmı,

? Satın alım faturanızın bir kopyası.

9. Ne zaman cevap alabilirim?

Başvuru formunuz posta ile acenteye ulaştıktan sonraki 14 gün içinde, Inspire Ltd. şirketinden bir müşteri temsilcisi sizinle telefon veya e-mail yolu ile bağlantıya geçecek ve talep ettiğiniz seyahatiniz hakkında sizinle görüşecektir. Başvuru formunuzu gönderdikten sonra, lütfen e-postalarınızı düzenli olarak kontrol ediniz.

SİZCE NASIL BÖYLE Bİ KAMPANYA YAPILIYOR.


mmurat234
Kapalı
29 Kasım 2011 11:05

fikriniz nedir arkdaşlar. kimse görmedi mi hiç bu haberi ya

Toplam 1 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi