Editörler : E.Kayı Han

alpaslan58
Aday Memur
10 Ocak 2012 11:00

oldu olacak cezaevine servis yapan şöförede taşıma ruhsatı versinler arkadaşlar hak ararken kendinizi boş şeylere kaptırmayın, gidin mesai isteyin maaşa zam isteyin.


Reis0678
Memur
12 Ocak 2012 13:29

arkadaşlar bugün bizim kuruma silahçı arkadaşlar geldi herkes silah aldı ben taşıma ruhsatlı silah alamadığım için alamadım bence bu yapılan haksızlık, hertürlü işte kuruma ilk önce çağrılan tatil akşam gece bayram demeden kuruma gelenler bu haktan yararlanaması haksızlık değilmi... bu konuda araştırma yapan arkadaşlar bilgisi olan varmı


cihancihangir
Kapalı
13 Ocak 2012 22:36

can güvenliğini ek mesaiyle kıyaslayan bazı aklı evvel arkadaşlar gidip başkalarına akıl versin


Reis0678
Memur
16 Ocak 2012 08:45

burayı bir tartışma formu sanan arkadaş konuştuklarımıza dikkat edelim herkes istediğini konuşmakta söylemekte özgür çocuk gibi sağa sola sataşarak birşey elde edemezsin önce okumasını öğren sonra yorum yap istersen cihangir bey...


cihancihangir
Kapalı
18 Ocak 2012 00:06

cezaevinde çalışıyor olmak zaten insanları tehlikelere açık hale getiriyor dışarıdaki insanların cezaevlerine bakışı ortada, bilip bilmeden atıp tutmanın anlamı yok çakma reis


qardiyan
Aday Memur
18 Ocak 2012 01:09

Ceza İnfaz Kurumu Personellerinin bütün sıkıntıları bitti de tek sorun Silah Taşıma ruhsatımı kaldı. Arkadaşlar bu konuyla kaybedeceğiniz zamanı bence bizlerin daha fazla ihtiyacı olan konulara harcarmısınız. Ben Silah Taşıma ruhsat hakkımı vereyim bana yıpranma versinler bizim için bu mahkumun tehtidinden daha büyük bi tehtit çünkü. Şuanda bakıyorum çevremdeki İnfaz Koruma Memurlarının 5 yıllık görevi doldurmuş olanlarından % 80 i ilaç kullanıyor. Biz farkında olmadan yıpranıyoruz. Ama bizler farklı sıkıntıları göz önüne getirdikçe buna kimse inanmıyor.


cihancihangir
Kapalı
18 Ocak 2012 02:38

tabiki tek sorun değil ama bu da bir sorun aslında asıl sorun cezaevinde çalışan personel arasındaki eşitsizlik unvanı aynı veya farklı çalışma koşulları bir değil


Reis0678
Memur
18 Ocak 2012 08:30

burda millet birbirlerine laf atarak kendini birşey sanıyor galiba insan gibi yorum yapıp sorunlarınızı anlatsanız olmaz değilmi ille bir sivri çıkacak kendini gösterme çabasına girecek ben senin seviyene inemem...


cihancihangir
Kapalı
22 Ocak 2012 03:36

CEZA İNFAZ KURUMLARI

DIŞ GÜVENLİK HİZMETLERİ KANUNU TASARISI

MADDE 3-

c) Dış güvenlik görevlisi: Ceza infaz kurumu müdürü ile dış güvenliğin sağlanmasında görevli; ceza infaz kurumu müdür yardımcısı, infaz uzmanı, infaz uzman yardımcısı, infaz ve koruma şefi, infaz ve koruma memuru ile teknisyen ve şoför gibi görevlileri ifade eder.

Silâh taşıma ve bulundurma yetkisi

MADDE 8- (1) Dış güvenlik görevlileri, ateşli silâh taşıyabilirler veya bulundurabilirler.

Tasarı yasalaşırsa kanuna göre sivil memurlar silah taşıyabilecekler.


volkan3294
Aday Memur
27 Nisan 2013 10:06

Bende cazaevinde sağlık memuruyum taşıma ruhsatı verilmeli hergün onlarca psikolojisi bozuk insanls


volkan3294
Aday Memur
27 Nisan 2013 10:10

ben bir cezaevinde sağlıkçı olarak bizede silah verilmeli biz hergün psikolojisi bozuk onlarca insanla muhattap oluyruz. maksat kullanmak degil ama caydırıcıgı önemli olan ayrıcana bizim muhattap oldugumuz insanlar madde bagamlısı yada kendilerini sevk ettirmeye çalışan insanlar oldugu için ister istemez bazı tartışmalar geçiyr.


apoworld
Kapalı
07 Mayıs 2013 17:46

silah ruhsatı verilse ne olacak ki kullanma yetkin olmadıktan sonra. kendini bile korusan ceza alacaksın işinden olacaksın ekmeğinden olduktan hiç birşeyin bi önemi kalmaz bana göre. silahın hiç bir faydası olmaz unutmayın silah taşıyanın ölümü silahla olur. bence üzerinde durulacak bi konu değil ama yinede siz bilirsiniz.


SirConq
Aday Memur
10 Mayıs 2013 04:30

arkadaşlar herkesin tabiki kendi seçimi ancak ortada ciddi bir tehdit yokken silah taşımak gerçekten saçma olabilir, ne yapacaksınız sizi tehdit eden adamı öldürecek misiniz? Cezaevinde çalışan birisi olarak cezaevine girmeyi kimse istemez... karşınızdaki size silah çekmeden silahınıza davranmanız sizi cezaevine sokabilir, silah taşımak her daim kendini korumak anlamına geliyor gibi algılanıyor ama sizi korumaktan ziyade sizi cezaevine bile sokabilir, anlık sinirle çekip birini vursanız mazallah....


zamanx_55
Aday Memur
10 Mayıs 2013 16:00

Arkadaşlar sizlere katılıyorum. Cezaevlerinde çalışan tüm personel bu tür tehditlerle her zaman karşı karşıya kalmaktadır. Bu sebeple silah taşıma ve vergi muafından da tüm personel faydalanmalıdır.


m_o_t_o_r
Aday Memur
19 Mayıs 2013 16:43

silah alma şeytan doldurur


restkon20
Şef
19 Mayıs 2013 23:59

ahçıya da verelim yemeği iyi yapmamış olabilir,kaloriferciye verelim soguklarda az yakmıs olabilir,sofore verelim mahkemeye giderken arabayı sarsmıs olabilir.çocuk oyuncagımı kardesım bu herkes bi silahtır istıyor.onune cıkanın kafasına mı sıkacaksınız sankı alsanız.


sivilmemur19
Aday Memur
29 Kasım 2015 15:23

Güncel varmı gelişme


CihanYa
Kapalı
29 Kasım 2015 18:00

Bir şey sormak istiyorum İKM'de taşıma ruhsatı olduğu halde kampüs içerisinde (mesai saatinde görev başında iken hapishanede ) üzerinde silah bulundurabiliyor mu ? Bunun cevabı hayır ise DAĞILIN BEYLER..


sevgi ve aşk
Daire Başkanı
02 Aralık 2015 12:23

bence silahtan önce sendika hakkı için mücadele edin en büyük silah o..


sevgi ve aşk
Daire Başkanı
02 Aralık 2015 12:32

sendika hakkı, yıpranma hakkı,şeflik ünvanları , 3600 gösterge, güvenlik hizmetleri snf, kreş. lojman, kar payı, ilk yardım eğitimi, arama kurtarma ekipleri gibi sorunlar varken silah hakkı için bu mücadeleye girenleri alkışlıyorum. ki ben 15 sene tasıma ruhsatlı silah taşıyan ve sonra sivil kadroya geçip yükselen silah hakkını kaybeden biri olarak ..

silah almak önemli değil önemli olan onu taşıyabilmek ve evde çocuk , eş , hırsıza karşı saklayabilmek. silah taşımaktan çok taşırken kimsenin görmemesini sağlamaktır..müdürler bilirim çocugunu kenrdi silahı ile vurmuş. eşler bilirim eşinin silahı ile intihar etmiş bizim kurumumuzda..

silah her zaman düsmandır.. yinede görüşlerinize saygı duyarım. 25 yıllık memur arkadaşınız..

Toplam 56 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi