Editörler : swat3410

sancak bayrak
Daire Başkanı
11 Haziran 2025 10:33

X şubesinde çalışıyorum, karakollar da çalışanlar bu teşkilatın en delikanlı adamlarıdır.kimseye yalakalık yapmazlar,torpilleri yoktur.en çok onlar yıpranır.ne tazminat,ne de fark,ne de taltif alırlar.karakol polisi hiç bir zaman değeri bilinmez.amir müdür tarafından bile hor görülür.ben şahsım olarak en çok karakol personeline saygımı gösteririm.

bluejean
Aday Memur
11 Haziran 2025 11:02

Karakol polisi candır. Polislik mesleğinin en temel, en asli ve en vazgeçilmez birimidir.

Sizleri seviyoruz arkadaşlar.

sımseeekk
Şef
11 Haziran 2025 11:17

tabii sevilir kardeşim bizim gibiler karakolda sürünecek ki diğerleri rahat yatsın
bluejean, 1 hafta önce

Karakol polisi candır. Polislik mesleğinin en temel, en asli ve en vazgeçilmez birimidir.

Sizleri seviyoruz arkadaşlar.

11 Haziran 2025 11:28

Karakol trafık resmi ekıpler torpılsız ve yalakalık bilmeyenlerin yeri çok çalışır ama bi kıymeti ol

bluejean
Aday Memur
11 Haziran 2025 11:49

Benim mesajımdan bunu mu çıkardın?

Çok kötü birisin. Bakış açını değiştir.

sımseeekk, 1 hafta önce
tabii sevilir kardeşim bizim gibiler karakolda sürünecek ki diğerleri rahat yatsın

Sbz1dftd
Şube Müdürü
11 Haziran 2025 20:36

karakollar kapatılsın .... ya ne o öyle torpili yol ver karakola Komser ile tartış müdür ile tartış ver karakola ... karakol ıslah yeri mi kardeşim ... KAPATILSIN KARAKOLLAR....

Klav.ye
Şef
17 Haziran 2025 03:17

teşkilatın iş yükü en agır birimi polis merkezleri. çarı çakalı delisi dümbeleği her haltla ugraşırsın. nöbeti olur devriyesi olur ekibi olur evrak işi hiç bitmez, başında en fazla meslekten geçme bir başkomser olur, her şubenin çöplüğü gibi muamele görür, şubelern başında müdür olur senşn başında komser olur, önüne gelen fırça atar, zerre kadar kıymetin olmaz, müdürler gelir polis merkezleri göz bebegimiz polis merkezleri çok önemli polis merkezlerine özel ilgi gösterecez der , ama ertesi gün unutulur gider.. sürgün yeri gibi oldu artık. kimse çalışmak istemiyor. polis merkezinde çalışmak çok yıpratıcı.. ayrıca teşkilata bir şey verilecek olursa tüm birimlere verilir, polis merkezine zar zor yarısı verilir ve en son verilir..

Dnipro06
Aday Memur
17 Haziran 2025 05:19

karakollarda her adam çalışamaz hele onun bunun adamı hiç çalışamaz

eslns
Aday Memur
17 Haziran 2025 12:19

Mukayyit olarak çalışıyorum. Kafayı yemek üzereyim. Diğer birimlerin müracaatlarını dahi biz alıyoruz adam yok ekip az. Böyle bir anlayış olamaz. Nedir bu karakolların kaderi. Diğer birimlerin ifade alma müracaat alma tahkikat yürütme kalasitesi mi yok. Tüm amelelik biz yaptırılıyor.

Kısa hayat
Aday Memur
17 Haziran 2025 12:26

3 yıl çevik 2 yıl Polis merkezi 2 yıl ekipler en aZ bu şekilde çalışmalı başlar başlamaz mesleğe

sancak bayrak
Daire Başkanı
18 Haziran 2025 09:33

Polis merkezinde çalışanlar karakol tazminatı almalıdır.

memuraday-y
Şube Müdürü
18 Haziran 2025 09:43

Vay beeeee.

Dnipro06, 3 gün önce
karakollarda her adam çalışamaz hele onun bunun adamı hiç çalışamaz

Dnipro06
Aday Memur
18 Haziran 2025 09:45

15 temmuzdan sonra fislenip gelen milletin adamı olmayanlara EDİT gözü ile baktım bu görüşüm değişmeyecek

memuraday-y, 2 gün önce

Vay beeeee.

Aslanbey1453
Müsteşar Yardımcısı
18 Haziran 2025 10:14

Büyük küçük önemi yok, Çalışma şartları ve Kesinlikle EKONOMİK ŞARTLARI %100 ARTIRILMALIDIR

Aslanbey1453
Müsteşar Yardımcısı
18 Haziran 2025 10:16

İstanbul'da bile 12/36 diğer birimler Çakma 12/36 Ayrıca bizim Karakolda 500sicilli mukayyit. ile burnundan kıl aldırmıyor... Kraliçe yani
eslns, 3 gün önce
Mukayyit olarak çalışıyorum. Kafayı yemek üzereyim. Diğer birimlerin müracaatlarını dahi biz alıyoruz adam yok ekip az. Böyle bir anlayış olamaz. Nedir bu karakolların kaderi. Diğer birimlerin ifade alma müracaat alma tahkikat yürütme kalasitesi mi yok. Tüm amelelik biz yaptırılıyor.

Dnipro06
Aday Memur
18 Haziran 2025 10:41

swat kelimeyi değiştirme bro
Dnipro06, 2 gün önce

15 temmuzdan sonra fislenip gelen milletin adamı olmayanlara EDİT gözü ile baktım bu görüşüm değişmeyecek

swat3410
Editor
18 Haziran 2025 11:37

Aynı kelimeyi kullanmanız halinde forumdan uzaklaştırılacaksınız

Dnipro06, 2 gün önce
swat kelimeyi değiştirme bro

Dnipro06
Aday Memur
18 Haziran 2025 11:39

o zaman uzaklaştır zaten boş konular çoğu teşekkürler emeklerin için ben konuştuğum her şeyin arkasındayım devletin polisi olsunlar adam olmayanlar

swat3410
Editor
18 Haziran 2025 13:14

Aynı kelimeyi kullanmanız halinde uygulayacağımı ifade ettim. Forum kurallarına uygun yazışma yaptığınız sürece sorun bulunmuyor. Ancak kaba sözlerin tekrarı halinde uygulanacaktır. Devletin polisi ifadenize tamamen katılıyorum.

Dnipro06, 2 gün önce
o zaman uzaklaştır zaten boş konular çoğu teşekkürler emeklerin için ben konuştuğum her şeyin arkasındayım devletin polisi olsunlar adam olmayanlar
Toplam 39 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi