Editörler : crops35
30 Aralık 2011 12:32

Acil yardımlarınızı bekliyorum..

merhaba.. ben 2007 girişli telekom mühendislerindenim.. 2010 ağustos ayı itibariyle askere gittim, döndüğümde sözleşmemin fesh edildiği durumuyla karşı karşıya kaldım.. ne yapabilirim..? görüşlerinizi bekliyorum..

şimdiden teşekkür ederim..


efe06091
Şef
30 Aralık 2011 12:36

sozlesmenızde askerlı vb.ayrılısında gorevınızın devam edecegıne daır bır tutanak var ıse ıdare mahkmeıne telekoma karsı dava açabılırsınız..yada iş mahkmesı..kesınlıkle dava sızın lehınıze olacaktır.sözlesme metnınızı [email protected] adresıme atabılırmısnız.sakıncası yoksa tabii..


velledrom
Aday Memur
30 Aralık 2011 12:39

elimde sözleşme yok..

daha bana yazı ile bildirim dahi olmadı.. kararın onanmasını bekliyorum.. ama askerden önce herhangi bir uyarı veya ceza durumum olmadı.. tamamen şok içerisindeyim..


efe06091
Şef
31 Aralık 2011 11:17

merhaba.. ben 2007 girişli telekom mühendislerindenim.. 2010 ağustos ayı itibariyle askere gittim, döndüğümde sözleşmemin fesh edildiği durumuyla karşı karşıya kaldım.. ne yapabilirim..? görüşlerinizi bekliyorum..

sozlesmenızde askerlı vb.ayrılısında gorevınızın devam edecegıne daır bır tutanak var ıse ıdare mahkmeıne telekoma karsı dava açabılırsınız..yada iş mahkmesı..kesınlıkle dava sızın lehınıze olacaktır...

------------------------------------------------------------------------------------------------

şirketten ayrılırken dılekce basvurunuzda askerlık gorevını ıfa edecegınızı belritiniz mi?

fesıh gerekcesı neye dayandırılmaktadır.?

şirketten ayrılırken askerlık gorevınız ıfa edecegınız belırtmıs ısenız, şirket yonetmelıgıne gore gorevınıze baslatılababılrıdınız ancak 2007 gırıslı oldugunuza gore 4857 sayılı ıs kanunu hukumlerıne gore ıstihdam edıldıgınızden, fesıh gerekcesı neye dayandırılmıstır? herhangı bır ıhtılafınız var ise iş mahkemelerı nezdınde dava acabılrısınız. sayın murat abımın göruslerıdır..bu soruları yanıtlarmısnız..???


velledrom
Aday Memur
31 Aralık 2011 12:00

şirketten ayrılırken askerlik görevimi ifa edeceğimi belirttim,..

sözleşmemin fesh edilmesinin sebebini çalışmamdan duyulan memnuniyetsizlikten solayı olduğunu söylediler..

6 ay oldu daha işe başlıyamadım ve elime fesih dilekçesi geçmedi..

daha önceden hiç bir uyarı almamıştım, önceden haber verselerdi bende başımın çaresine şimdiye kadar çoktan bakardım..


efe06091
Şef
01 Ocak 2012 20:21

BEN SIZIN YERINZDE OLSAM ANKARA TELEKOM GN.MUFDURLUGUNE INSANKAYNAKLARI MUDURUNE ANKARAYA DERDIMIANLATIRDIM..BURA YAZARAK COZUM BEKLEMEZDIM..VAKITTE KAYBETMEZDİM..


velledrom
Aday Memur
02 Ocak 2012 12:06

bir adet yazı genel müdüre yazdım ne yapayım.. randevu talep ediyorum bölge müdüründen vermiyor.. görüşme talebim geri çevriliyor ama genel müdüre güzel bir yazı yazdım.. dikkate aldılar mı almadılar mı bilmiyorum..


velledrom
Aday Memur
12 Ocak 2012 16:04

sevda abla çok ilgilendi, umarım iyi bir sonuç alacağız..

yaptıklarından ve yapacaklarından dolayı teşekkür ederim..

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi