Editörler : crops35
17 Ocak 2012 11:57

Kamudaki hukuk müşavirleri bir araya geldi

TBMM Hukuk Hizmetleri Başkanlığının evsahipliğinde, kamuda görevli 1. Hukuk Müşavirleri bir araya geldi.

Kamudaki işleyişi ve verimliliği artırmayı amaçlayan TBMM, bu çerçevede kamudaki hukuk müşavirlerini toplantıya çağırdı.

İdari davalarda yaşanan artış ve 659 sayılı KHK'nın yürürlüğe girmesiyle iş yükü artacak olan hukuk müşavirleri, TBMM Hukuk Hizmetleri Başkanlığının evsahipliğinde toplandı.

Toplantıya, aralarında Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlıkta görevli hukuk müşaviri dahil bakanlıkların 1. hukuk müşavirleri katıldı.

Düzenli, etkili, verimli olmak için işbirliği yapmayı, iletişim kurmayı, temaslarda ve görüş alışverişinde bulunmayı amaçlayan toplantıda bir dizi kararlar da alındı.

Toplantıdan, e-posta grubu oluşturulması, web sayfası kurulması ve çalıştay düzenlenmesi kararlaştırıldı.

TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu, kamu kurumları arasındaki diyalog eksikliğini gidermeyi amaçladıklarını dile getirerek, yüzyüze tanışmaları durumunda kişilerin birbirlerinden daha kolay bilgi alabileceğini söyledi.


munis
Aday Memur
17 Ocak 2012 15:45

bu bir dizi kararlar neymiş? Vekalet Ücretleri konusunda neler görüşülmüş ? yoksa müşavirler nasıl olsa biz almıyoruz mu diye düşünmüşler...


soganavukatı
Aday Memur
17 Ocak 2012 17:24

arkadaşlar, bu konuda bilgisi olan var mıdır? bir e mail grubu kurulacak falan deniliyor, bu konuda yapılan bi şey var mı?

Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi