Hocalarım bi sorum olacaktı cevaplayabilirseniz sevinirim. Sgk hizmet dökümünde işten çıkıştarihim var çıkış nedeni kısmı boş, ayrılış bildirgesi sistemden gönderilmiş ztn haliyle tarih fln da olmazdı ya da Sgk kayıt belgesinde, 4/C tescil kaydında istifa olarak görünmezdi ama dediğim gibi işten çıkış tarihi var dökümde ama çıkış nedeni kısmı boş yanılmıyorsam 3 nolu istifa kodu görünmesi lazım bunu nasıl güncelletip düzeltebilirim Sgk ya gitmem yeterli midir kimlikle sadece manuel bi güncelleme gerekiyorsanırım. (Kadrolu memur istifa)
Tekirdağ Sgk verilir Balıkesir alınır
Gaziantep sgk verilir adana merkez veya mersin alınır
Unvan: memur
Afyon verilir Mersin alınır
Antalya sgk verilir
Konya sgk alınır
Memur/Vhki
afyonkarahisar verilir rize alınır
merhaba arkadaşlar sgk da memurluk hakkında bilgi verebilirmisiniz. Bilgisayar İşletmeni yani memur maaşları ve yoğunluğu nasıl yani gıh memuru ne iş yapar. servisi varmıdır.
merhaba arkadaşlar sgk da memurluk hakkında bilgi verebilirmisiniz. Bilgisayar İşletmeni yani memur maaşları ve yoğunluğu nasıl yani gıh memuru ne iş yapar. servisi varmıdır. külkedisi01, 2 ay önce - Alıntıya git
lütfen son tercihiniz olsun. sgk, adliye, tapu ve maliye kötüden iyiye doğru gider. ben 11 yılı doldurdum sayılır sgk'da. bizim adımıza her şey gün geçtikçe daha da kötüleşiyor.
İstanbul verilir
(İstanbul, İzmir, Antalya ve Muğla) hariç bütün iller alınır.
Memur/ Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni
Sinop verilir samsun alınır unvanım memur ben göreve yeni basladim 1 yıl şartı var mı bilmiyorum eğer varsa beklerim karşı taraf ta beklerse anlasabiliriz
merhaba arkadaşlar. bn üniversitede memurum naklen atanmam için sgkya başvurdum. üniversitem muvafakatımı verdi. ve ankara sgk da yazım onaylandı. bundan sonraki aşamayı bilemiyorum. Allah rızası için bilen varmı? sizce yazım adana sgkya ulaşmışmıdır yoksa ankaradaki başka bakanlığa mı gitmiştir. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba arkadaşlar. bn üniversitede memurum naklen atanmam için sgkya başvurdum. üniversitem muvafakatımı verdi. ve ankara sgk da yazım onaylandı. bundan sonraki aşamayı bilemiyorum. Allah rızası için bilen varmı? sizce yazım adana sgkya ulaşmışmıdır yoksa ankaradaki başka bakanlığa mı gitmiştir. Bana yardımcı olursanız sevinirim. külkedisi01, 1 ay önce - Alıntıya git
hayırlı olsun diyelim. bahsettiğiniz gibiyse süreç tamamlanmış. kendi üniversitenizden takip etmek daha kolay olur. ayrılış yaptığınızda varsa mehil müddetiniz sonrası sgk'da çalışmaya başlamış olacaksınız.
Tekniker Kadrosu Sinop verilir, Ordu, Samsun ve Giresun alınır. Düşünen var ise iletişime geçebilir.
İstanbul (Avrupa) verilir Bursa alınır.
İstanbul (tuzla) verilir. Ankara/Gebze/İzmit
alınır.
Hala mersindemisinz mutssss, 1 yıl önce - Alıntıya git
MERHABA MUĞLA DA MI GÖREV YAPIYORSUNUZ
antalya sgk verilir adana mersin osmanıye maraş hatay antep alınır kadro memur