Editörler : E.Kayı Han

Vi olette
Memur
02 Nisan 2012 10:27

41 kerememurum madem inş. olur


ah memur olsm_sevinç
Genel Müdür
02 Nisan 2012 16:24

41kere memurum

hangi ilden aldın peki bu haberi? umarım inşallah olur.


ABBAS KILKUYRUK
Yasaklı
02 Nisan 2012 16:48

Bir kere arkadaşlar anlattığınız hususların bir takım hukuksal ve gerçek verilere dayandırırsanız üzülmemiş olursunuz!!!

1-İcra Katipliği için Mayıs ayında bir alım olma ihtimali SIFIR ELDE VAR SIFIRDIR

2-İcra Katipliği alımı diye bir şey henüz sözkonusu değildir.

3-Mecliste bekleyen İcra İflas Kanun Tasarısında düşünülen İcra Katipliği kadrosu için ne zaman alım yapılacağı muallaktır, bilinmemektedir, bunun için öncelikle kanunun çıkması resmi gazetede yayımlanması gerekir ki bu süreç Haziran ayını bile geçebilir, ondan sonra Bakanlık kanunun yayım tarihinden itibaren 6 aylık süre zarfında çıkartacağı bir >YÖNETMELİK ile bu kadrolara nasıl alım yapılacağını detaylı olarak bildirecektir, bu yazdıklarım kendi fikirlerim değildir, azcık araştırması olan arkadaşlar bunu anlayabilirler.

Bu nedenle sizleri umutlandıran sahte umut tüccarlarına inanmayınız,


ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
02 Nisan 2012 17:03

Kılkuyruğa katılıyorum.....


ABBAS KILKUYRUK
Yasaklı
02 Nisan 2012 17:07

Teşekkür ederim Sayın çotanak kardeşim:)

02 Nisan 2012 19:15

ABBAS KILKUYRUK ben kac gundur aynı şeyi söylüyorum fakat arkadasları inandıramadım.. Teşekkürler :)


41kerememurum
Aday Memur
02 Nisan 2012 23:02

bugün bizzat duyduğum bu haberlerle ilgili 3. yorumuda bana gelen mesajı aynen yazıyorum öğlen arkadaşım yazmış şimdi de size yolluyorum. ah memur OLSAN (adana)

merhaba canım ne haber az önce terziye gittim (terziye bile söylemişim adliye sınavına hazırlandığımı) terzinin yeğeni de sınava girmiş 90 ı aşamamış adliyede hakim bir tanıdıkları varmış hazirandaki sınava iyi çalış 90 ı aş demiş canım bak muhtelif kişiler hep mayıs haziran diyorlar. inşallah sınav olacak yakın bir zamanda


ABBAS KILKUYRUK
Yasaklı
03 Nisan 2012 08:49

41kerememurum sen anlama yeteneğin kıt mı?


ah memur olsm_sevinç
Genel Müdür
05 Nisan 2012 16:45

gncl...


ABBAS KILKUYRUK
Yasaklı
05 Nisan 2012 16:48

Umudunuzu başka yöne kaydırın bu konu sizin için bağlayıcı olup diğer fırsatlarınıza engel olmasın kardeşim bu sözümü iyi irdeleyiniz.


ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
05 Nisan 2012 17:10

Kılkuyruk'a katılıyorum :)))


ABBAS KILKUYRUK
Yasaklı
06 Nisan 2012 11:29

Bende ÇOTANAK'a bana katıldığı için katılıyorum:)


nazli_oguz
Aday Memur
07 Nisan 2012 22:35

arkadaşlar bence umudunuzu kaybetmeyin bende hem tbmm'nin sayfasından hem de adalet bakanlığının sitesinden takip ediyorum evet icra katipliği alımları ile ilgili tasarı alt mecliste görüşülmeyi bekliyor ama bu alınmayacağının belgesi değil tam tersi alınabileceğinin belgesi ayrıca memur olup yorum atan arkadaşlara da şunu söylemek istiyorum siz icrada çalışıyorsunuz heralde rakiplerinizi azaltmak için mi bu şekilde moral bozucu yorumlar atıyorsunuz yıllar sonra mülakatdan ve yazılıdan geçemeyip icrada çalışamayacağız diye kaygılanıyormusunuz neden en kötüsünü düşünüyorsunuz anlamadım merak etmeyin biz herşeye kendimizi hazırlıyoruz sadece duamız bir an önce açıklanması ve sınava girmek gönülden isteyen ve çalışan arkadaşlara yüce rabbim yardımlarını esirgemesin benim gibi mülakat mağdurlarına yardım etsin


Vi olette
Memur
08 Nisan 2012 16:36

nazlıcım amin diyorum


nazli_oguz
Aday Memur
08 Nisan 2012 20:08

amin canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah


ABBAS KILKUYRUK
Yasaklı
09 Nisan 2012 09:03

Yeğenim ne rakibi seni rakip gören mi var:) yada sizleri?

Ayrıca gerçek veriler ile konuşunca neden zorunuza gidiyor?

Tabi sahte beyanlar bilgiler ile günü kurtarıp mutlu olacaksınız değil mi?

Ama klişe bir cümle vardır, gerçekler acıdır diye başlar,

Biz kimsenin umudunu kırmıyoruz, ayrıca icrada çalışan arkadaşlar ile sizler gibi henüz memur olmamış kişilerin bir yarış içerisine girmeleri asla mümkün değilken bunu nereden çıkarıyorsun? ne yarışı?

Yıllar sonra mülakattan geçemeyip icrada çalışamayacağız deyip kaygılanmak? bu cümleyi hangi mantıkla yazıyorsun, bir kere saygılı ol abilerine ablalarına karşı, böyle yorum mu olur, o kişiler seni ikiye çarpıp beşe böler biliyorsun değil mi?

Yorum yapan arkadaşın demiş ki;Haziran ayında olur, şöyle olur böyle olur, bende bunun bunların mümkün olamayacağını belirttim niye zoruna gidiyor?

Son olarak diğer sayfalardaki yorumlarımı iyi inceleyiniz!!!


nazli_oguz
Aday Memur
10 Nisan 2012 00:01

Rakip derken sayın Abbas kılkuyruk şunu demek istiyorum ki şunu da eklemek istiyorum sizin gerçekten bu yargı reformundan haberiniz yok bence,araştırmanızı tavsiye ediyorum ilk defa icra katipliği sınavı açılıyor bu icra katipliğine memurların hepsi dışarıdan alınmayacak icrada şuanda hali hazırda çalışan katiplerde icra da çalışmaya devam etmek isterlerse eğer bu sınava girmek zorundalar artık komisyonlar görevlendirme yapmayacak o yüzden onlarında harıl harıl bu sınav eğer açılırsa diye hazırlandıklarını ve bu sınavın açılmasını istemediklerini biliyorum sizinde bu yüzden kaygılı olabileceğinizi düşündüm ikincisi biz sahte beyanlarla burada yorum atmıyoruz ki neden böyle bir şeye ihtiyaç duyalım ben tbmm meclisinin ve adalet bakanlığının sitesinden takip ediyorum üçüncüsü hiç kimseye saygısızlık yapmam sizede yapmıyorum üçüncüsü bende avukat katipliği yapıyorum ve avukatın icradaki dosyalarının takibini yapıyorum beni 2 yle çarpıp 4 bölecek insan göremedim daha çünkü bende sizin yaptığınız işleri yapıyorum dördüncüsü de neden böyle bir kaygıya düşelim ki diyorsun acaba adliyedeki diğer mercilerde icrada çalışanlar kadar para kazanılmıyor olaması olabilir mi ayrıca olabilmesi mümkün değil deyip kestirip atıyorsun seni biraz araştırma yapmaya davet ediyorum biz olmayacak bir konudan değil olabilme ihtimali olan bir konudan bahsediyoruz saygılar...


ABBAS KILKUYRUK
Yasaklı
10 Nisan 2012 08:56

Saygı hakeden kişiye yapılır kardeşim benden de sana saygısızlıklar...


nazli_oguz
Aday Memur
10 Nisan 2012 20:28

bu da senin kaliteni gösterir kardeşim


ah memur olsm_sevinç
Genel Müdür
10 Nisan 2012 23:21

çok ayıp çok ayıp,tüm tartışmalarınız bir yana ,ister hem fikir olun ister olmayın ama nazlı_oğuz sana saygılar diyor sende "benden de sana saygısızlıklar " diyorsun.

bence bu sözün her şeyin açıklamasına yetiyor. neyse

hayırlı geceler...

Toplam 87 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi