Editörler : crops35

06 Nisan 2012 19:45

Akp İst. millet vekili Bülent TURAN 'dan Kamu Avukatları yasa teklifi

Ak Partiden İstanbul Miletvekili Bülent TURAN Bizim hakkımızda (vekalet ücreti için 50.000 ek gösterge; makam tazminatı, 3600 ek göstegeyi, %195 özel hizmet tazminatı içeren ve diğer hakları) yasa teklifi meclise sunmuş; Bşabakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'dan Maliye Bkanlından görüş sormuştur. Bütçe ilk defa, (hükemet aracılığı ile olduğu için) olumlu sinyal vermiş anca bir tırpanlama işi olabilir.ŞİMDİ MALİYE BAKANLIĞINI FAKS ÇEKELİM, Şimdi tam zamanı bir daha böyle fırsat yakalanmayabilir...

Bazı gelir Uzmanlarının tırpalama girişimleri var. Lütfen meydanı boş bırakmayalım Akp genel merkezinde de Mayıs ayında Kmau Avukatları hakkında toplantı olucak . Lütfen bu kadar yol almışken pes etmeyelim. Yüzdük yüzdük kuyruğuan geldik.

Gazete ilanı konusunda bunun gereksiz olduğunu söyleyen meslektaşalrımızın canımı sıkan konuşmaları sebebiyle işten el çekmiş bulunmaktayım.


yldzersoy
Şef
06 Nisan 2012 20:26

ilk defa iktidardan ses geldi son zamanlarda aldığımız en iyi haberlerden biri bu


konya desek
Kapalı
06 Nisan 2012 20:56

Çok daha iyisi de olucaktı. Gazete ilanı konusunda bireysel başarım olarak görülmesinden rahatsızlık duyan meslektaşlarımızın buişten beni soğutmasalardı. Fax ve mail etkinliğine tam gaz devam etmeliyiz. Kütahya akp il yönetiminin haberi bile yok Kamda avukat çalıştığından İnanın sesimizi duyan çok az kişi var bizim varlığımızdan bile haberi yok. Vurucu darbe olan gazetede tam gaz ilandan ben el çekmiş olabilirim. Am lütfen sizler bu etkinliği devam ettirin. En iyi bu şekilde sesimizi duyurabiliriz.


-keskinbalta-
Şube Müdürü
06 Nisan 2012 20:56

moral verici


deniz canik
Kapalı
06 Nisan 2012 21:56

@konya desek

Çalışmalarını destekliyor ve yerel gazetelerde ve İnternet gazetelerinde yayınladıgın yazıları okudum. İnan çok memnun oldum. Fax kampanyasını başlatan ilk kamu avukatlarından olman sebebiyle ayrıca destekliyorum. Gazete ilanı konusunda sakın vazgeçme ulusal 3 büyük gazetede ilan vermeden sesimizi istedigimiz gibi duyuramayız.

Ulusal gazetede ilan şart ve sen bunu yapabilirsin. Bazı kendini bilmez sözüm ona meslektaşalrımızın olumsuz görüşlerine değer verme. Bu çağrımıza kulak ver.


konya desek
Kapalı
06 Nisan 2012 22:12

En etkili mail Ak parti iletişim merkezine yapılan e-postalar olduğunu bu yüzden ak parti iletişim merkezi başta olmak üzere 3 büyük gazetenin basın bürolarına fax çekmenizi öneriyorum. Çok etkili olacak


deniz canik
Kapalı
06 Nisan 2012 22:39

Mesleğe yeni başlayan arkadaşlarımızın daha iyi anlaması amacıyla 13.500 vekalet ücreti maaş da 450 lira zam demek oluyor. Yeternce açık anlatabildim sanırım :D


nstrdms
Memur
07 Nisan 2012 08:58

Çok sevindirici,ciddiye alınması ve peşinden gidilmesi gereken bir gelişme!!

Ayrıca lütfen olumsuz yorumlara kulak asmayalım..Gazete ilanı, iyi bir fikir bence.

07 Nisan 2012 18:10

sevgili konya desek

oldu mu şimdi?

bizi yarı yolda bıraktın,bence ilanın tam sırası

şimdi yapmazsak bişey elde edemeyiz


himmetoğlu37
Aday Memur
07 Nisan 2012 18:31

tbmm.gov.tr'de baktım gelen kagğıtlar bölümünde ve kanun tasarı teklifleri bölümünde Bülent Turan beyin teklmifini göremedim. Teklif hangi aşamada bilen varmı?


no leaf clover
Aday Memur
07 Nisan 2012 19:25

ak parti milletvekilinin teklifi reelde ne anlama geliyor?

bir de gazete ilanı için de elimizi cebimize atarız.


munis
Aday Memur
07 Nisan 2012 20:13

Konya desek arkadaşımıza tam destek devam ediyor.bir kısım kendini bilmezler güruhu olsa da sakın vazgeçmeyiniz


ist_hukuk
Şef
08 Nisan 2012 13:21

Meclise sunulan teklifler sayı numarası altında TBMM sitesinde görünüyor.

Gürkan Beyin göründü. Ama bu bahsettiğiniz zannediyorum , verilsede bekletiliyordur zira daha kaydı yapılmamış.

Bu arada gazete ilanı için hesap numarası paylaşalım . yaklaşık maaliyeti hesaplatılsın, 3 büyük gazetede verilecek ilan için masraf şu kadardır desteklerinizi bekliyoreuz diye diğer kamu avukatlarına da mail faks v.s. göndeririz.

Herkes gönlünden kopanı gönderir.

Hep destek Tam destek ...


woswos07
Memur
08 Nisan 2012 13:37

son derece öenmli bir adım. Tesekkürler sayın Bülent Turan. Kabinenin teklife desteğinin sağlanması için bakanlıkları bakanları maille faksla bilgilendirmeye devam edelim.


av.ege
Memur
08 Nisan 2012 15:03

Konya destek, gazete ilanı işinden vazgeçtiğini görünce moralim çok bozuldu. Maddi imkansızlıktan yapamadım deseydim kabul ederdim ancak vazgeçme sebebin bence geçerli bir sebep değil. Ben şahsen e-posta adreslerine bir kaç kez mail attım. Hala faks çekemedim ama mutlaka ilgili yerlere faks çekeceğim. Tüm kurum vekili arkadaşlarıma hatta duruşmalarda gördüğüm ama tanımadığım kurum vekillerine kampanyamızdan bahsettim. Hatta gazete ilanına destek vermesi için önümüzdeki hafta Adana Barosu ile görüşmeyi düşünüyordum.

Evet gazete ilanı fikri senin ve bunun için emek sarfediyorsun. ,gazete ilanı yapılırsa büyük oranda senin başarın olacak ama ilan ile kamuoyuna duyuracağımız şey tüm kamu avukatlarının sorunları olacak. Ayrıca ilanı kendi adına vermeyeceksin, tüm kamu avukatları adına vereceksin. İlanda ilana destek veren baroların ve derneklerin de isimleri geçer. Böylece ilan bireysellikten çıkar. Tek başına yapmış olsan bile kim bilecek tek başına yaptığını. Önemli olan varlığımızdan ve sorunlarımızdan kamu oyunu ve sorunlarımızın çözümünde etkili olabilecekleri haberdar etmek.

Diğer meslektaşlarımızın da söylediği gibi şimdi gazete ilanının tam zamanı diye düşünüyorum..


Keyfiyet
Memur
08 Nisan 2012 17:18

Arkadaşlar, yarın (09-04-2012) ilk iş , kayıtlı olduğumuz baroya gidip baro başkanımıza Mvekili Bülent Turan Bey'in yasa teklifinden bahsedelim. B olarak bu teklif dile getirilerek bütün parti gruplarına fax çektirelim.

80 küsür baro 3 siyasi parti gruplarına bu faksı çekerse mutabakat sağlanır kanaatindeyim.Chp zaten teklif vermişti.Akp de şimdi vermiş, mhp de hayır demez, bastıralım.


memav
Aday Memur
09 Nisan 2012 09:25

Merhaba..AKP milletvekili Bülent TURAN'ın teklif metnine ulaşan var mı arkadaşlar?Ben bulamadım...Eğer metne ulaşan varsa bu metin ile ilgili yerleri bilgilendirsek daha iyi olur!


nstrdms
Memur
09 Nisan 2012 09:32

Asıl şimdi bişeyler yapmanın tam zamanı!daha önce e-posta ve faks gönderdiğim yerlere aynı veya benzer bir metni tekrar tekrar göndermeyi düşünüyorum ben..

09 Nisan 2012 11:07

ben AKP milletvekili Bülent TURAN'ın teklif metnine destek olunması için arkadaşların verdiği 0-312-4250443 no ya maliye bakanlığına sabah tekrar faks çektim


hukukherdaim
Memur
09 Nisan 2012 11:58

Söz edilen böyle bir metin var mı arakadaşlar?


safoli
Memur
09 Nisan 2012 12:31

Konya desek arkadaşım, çabaların takdire şayan ...yarı yoldan dönmemek lazım..Bu tür işlerde herkes bir şey söyleyebilir...Olumlu olanları dikkate almak gerisini önemsememek lazım... Gazete ilanı işi çok önemli mutlaka yapmak gerek...Çok pahalıya mal olmayacağını düşünüyorum. Kamu avukatlarının etkin olduğu baroların bile destek olacağını düşünüyorum..Olmasa bile bu mesele bizim meselemiz...Müfettişler çok iyi organize olarak alacaklarını almıştı..aslında cep telefonlarımızı bilsek de doğrudan görüşebilsek..

Toplam 36 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi