Editörler : oto-danisman-expert
29 Nisan 2012 14:31

Dublex evde oturanlar

bir kaç gün içinde karar vericez ev konusunda dublex hiç düşünmüyorduk ama dublex bir ev beğendik 150 m2 altta salon mutfak banyo üstte çocuk odası oturma odası yatak odası.teras yok.

1 yaşında bebeğimiz var merdivenler beni düşündürüyor.gerçi dönemeçli bir merdiven değil.

yorumlarınızı bekliyorum


*armina**
Kapalı
30 Nisan 2012 10:12

teras olmayan dublex evi ne yapacaksın?

02 Mayıs 2012 14:56

temizlik ve ısınma başlı başına bir problem dublekste

aynı büyüklükte ev alsan rahat ederdin


smiles_esra
Müsteşar Yardımcısı
03 Mayıs 2012 11:17

aynen.. temizlik ve ısınma gerçekten problem.. ama dublex ev keyifli oluor. biz de bu yıl geçtik.. terasının da manzarası güzelse, yazlarınız gerçekten harika geçer, ayrıca küçük bi sera, bahçe de yapabilirsiniz terasta, ama terasın olmaması bence dezavantaj.. terassız bi dublex in tatmin edeceğini sanmam. çünkü teras çok keyifli oluyor.. merdiven olayı büyük insanlar için de sorun o size kalmış birşey.. başa gelecek olan zaten her şekilde olur..


scedcedu
Daire Başkanı
06 Mayıs 2012 01:26

4 yıldır dublex evde oturuyorum ama bir daha mı asla diyorum. çocuk için merdivenlere önlem alırsınız zor değil ama salon ve mutfak aşağıdaysa üst kattaki oturma odasını unutun salonda oturmaya başlıyorsunuz bu da evin heryerinin dağılması ve temizliğin zorlaşması analmına geliyor hele ki çocuk olunca çat kapı gelecek misafir için evin sürekli müsait olmuyor. benim evimde tüm temizlik malzemeleri ikişer tane(elektrik süpürgesi, vileda, deterjanlar vs) çünkü sürekli yukarı aşağı taşımak çok yorucu oluyor eee hepsinden iki tane olundca hem ev gereksiz eşyayla doluyor hem de masraf.. kısaca ben tavsiye etmiyorum


Muhtar Dayı
Genel Müdür
06 Mayıs 2012 18:58

sakın alma..6*7 yıldır dubleks evde oturuyoruz satıp biraz daha dar fakat normal bir eve geçmeyi düşünüyoruz. terası var ama in çık in çık kullanamıyorsun bir süre sonra da çöplüğe dönüyor.dubleks evi de temizlemesi ayrı bir dert.insan temizle temizle yılıyor vallahi.scedcedu doğru söylemiş bir süre sonra üst katı kullanmayıp alltaki salonda yaşamaya başlıyorsun karşı apartmanda balkonda oturanlarada imreniyorsun teras balkonun yerini tutmuyor..evde telefon çalar duymazsın zil çalar geç haberin olur.İlk başta bize de bu yazdıklarımızı söylediler ama hadi canım dedik abartı dedik dubleks evin fiyatı da uygun geldi aldık ama hepsi de tek tek çıktı..sende öyle yaparsın hele fiyat da uygunsa alırsın sonra bu yazılanları yaşamaya başlarsın..


esk-karakum
Şube Müdürü
07 Mayıs 2012 22:59

13 yıldır oturuyoruz fakat artık annem ve babam icin zor olmaya başladı yaşları ilerlediği icin surekli in çık zor oluyor.Evin yapısı da onemli tabi mutfak ve salon aşağı katta oturma ve yatak odası yukarıda bu yuzden artık oturma odası kullanılmıyor yatmak için sadece yukarı cıkılıyor.Gençken neyse de ilerisi için hiç tavsiye etmem bazen bana bile çok zor geliyor


özence
Şef
08 Mayıs 2012 11:14

bende yeni ev aldım ama dubleks kullanan çok arkadaşım vardı.onlardan sıkıntılarını fazlasıyla duymuştum.dubleks önermem

09 Mayıs 2012 00:45

terası olmayan dubleks evi alıp da ne yapacaksınız.günde kaçkez inip çıktığımız merdivenlerin tek katlanılır yanı terası. hele küçük bebeği olan için çok daha zor olur diye düşünüyorum. üstelik salon bile mutfakla aynı katta değilmiş..

ısınma açısından biz bir sorun yaşamdık..3.4 kat bizimki.. izolasyonu iyiyiyse üşümezsiniz. ama illa dubleks alacaksanız teraslı alın. çiçek, bahçe hevesi, çocuğa oyun alanı vs..o zaman güzel olur


oksijengül32
Aday Memur
16 Mayıs 2012 10:01

en iyisi geniş ferah güney cephe orta kat bi daire bence . çevresinde iyi bir okul olmasına da dikkat edin . ilerde çocuklar için gerekecek. dubleks düşünmeyin derim. allah gönlünüze göre versin.


ece_kimya
Başbakan Müsteşarı
16 Mayıs 2012 10:49

bazı yapı marketlerde kapı var,yarım kapı,hem metali hemde tahta,hem herkes yukarı çıkamıyor hemde bebekler için ideal.ayrıca istanbulda teras olsada görülecek en güzel manzara çatılardır:)

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi