Editörler : crops35
06 Haziran 2012 01:02

her üniversite de aynı maaş veriliyor mu tgbmaliye. bir de bu kurumda ilerleme şansı var mı. yani bunun ilerisi ne oluyor.


gurser
Şef
06 Haziran 2012 08:18

bende 2. alımda yıldırım beyazıt ünv. yazmaktan son anda vazgeçmiştim..sonuçlar açıklanınca çok üzüldüm.. ama işte insanla ünv. hayat zor deyince yazmadım..yani evlendim ve eşim hava assubayı..


tgbmaliye
Kapalı
06 Haziran 2012 08:22

bgapa; ben niğdedeyim. adanalıyım yakın olsun istedim.ev tuttum evde kalıyorum 280 lira kirası. niğde küçük ve uygun bir yer. sadece sosyal aktivite sorunu var. iki tane orta büyüklükte avm gibi bişe var ezberledik artık :)) tek sıkıntısı bu buranın..

muhasebeci;ünvanım memur bnm maaşıma takılmışsın ne anlamda bu kadar alıyorsun az anlamında dedin sanırım. ilk başladığımızda 1375 alıyorduk 3-4 ay çalıştık eşit işe eşit ücretle 1540 oldu. artı 4+4 zam geldi işte onlarla 1700 e yakın olur. biz birde 150-160 lira falan eğitim öğretim döneminde mesai alıyorduk.maaş çok şükür yetiyor ya eşim 3bine yakın alıyor bazen o bile yetmiyor. hani ne kadargelirin varsa o kadar giderin oluyor. öğrenciyken 300-400 lirayla bile geçiniyorduk :))

gibson; her üni. aynı maaşı veriyor bnm bildiğim kadarı ile. pc işletmenleri bizden 40 lira falan fazla alıyor.kurumda ilerleme şansın inan her kurumda var belli bir hizmet sürenden sonra şeflik sınavlarına giriyorsun.. sonrasıda geliyormuş zaten. şuan idari amirim 3000 alıyor :)) okul müdürümüzden bile çok yani düşünün...


bgapa
Memur
06 Haziran 2012 09:17

teşekkür ederim tgbmaliye bu arada günaydın evde tek mi kalıyorsun ?

tek kalmak zor geliyor bana


tgbmaliye
Kapalı
06 Haziran 2012 09:26

bi süre tek kaldım arada ailem geldi gitti şimdi görümcemle birlikte kalıyoruz. o da lys den sonra gidicek yine bir süre tek kalıcam. alışıyorsun zamanla.alışılıyor yani...


lilyones
Şef
06 Haziran 2012 12:26

tgb maliye

arkadaşım sana konu dışı bir soru sormak istiyorum bir arkaşım hava kuvvetlerinde sözleşmeli uzman çavuş maaşının 1.700 oyakla beraber 2000 lira olduğunu söyledi de bize pek inandırıcı gelmedi de yazılarını görünce eşinde havacı heralde bilgin varsa yada eşinden bilgi alırsan çok memnun olurum ne kadar doğru merak ettik de arkadaşım herşey gönlünce olsun

06 Haziran 2012 12:54

acaba ön lisans mezunları ile k yıllık mezunlar arasındaki maaş farkı nedir.

06 Haziran 2012 12:58

acaba ön lisans mezunları ile 4 yıllık mezunlar arasındaki maaş farkı nedir.


tgbmaliye
Kapalı
06 Haziran 2012 13:12

lilyones eşim kara-hava astsubayı oyak+bir bankaya daha kesiliyor.2700 eline geçen.(zamsız)artı uçuş parası oluyor yıllık.göreve giderse onlar oluyor. sözleşmeli uzman çavuşuda sorarım biliyorsa sizide bilgilendiririm.


tgbmaliye
Kapalı
06 Haziran 2012 13:14

maaş farkımız yok önlisansla lisans fark etmiyor yani. ama pc işletmeni vs. ünvanlarda farklılık varsa değişiklik olabiliyor.


Luii
Yasaklı
06 Haziran 2012 18:24

Üniversitede İşletme mezunu memurlukla, Bilgisayar işletmeni olan memur arasındaki çalışma ve özlük hakları arasında ne tür farkları vardır? İkisi arasındaki görev farklılıkları nelerdir.


asigenc24
Aday Memur
06 Haziran 2012 19:33

Uzman çvş maaşı 2350 -2400 civarındadır.Bu paraya yapılır mı dersin bence yapılacak iş değil.


Luii
Yasaklı
06 Haziran 2012 20:33

Ayrıca Mesai durumları nedir? Yaz aylarında izin durumları nedir? vb vb aklınıza gelebilecek tüm konuları siz detaylandırın bizi yormayın.. :)))

06 Haziran 2012 22:29

acaba tatil durumu nasıl. yaz tatilinde falan yada ünv kapalıyken tatil yaptırıyorlar mı memurlara da.


tgbmaliye
Kapalı
07 Haziran 2012 08:26

Luii; son sormaya üşeniyorsun ya ne diyim sana :)) şimdi 4 yıllık işletme mezunu ile pc işletmeni arasında 40 liralık fark var yani ünvan geçerli pc işletmeni 40 lira fazla alır.çalışma hakkı derken pc işletmeni olarak atanan kişilerin görev yönünden farkı yoktur yani. nereye ve hangi işe verirlerse o şekilde dewam ediyor. maliye mezunuyum ayniyat saymanı olarak görevlendirilmeme ragmen yazı işlerindeyim. yani eksiğe göre dağıtılırsınız.mesai durumu esnektir. işi olan gidiyor bizde ama hak edeyim diyorsanız ki bnm gibi 2 güne bir 3 güne bir 2-3 saat mesaimiz var tabi eğitim öğretim döneminde. şuan bitti bizim.sade maaşımızı alacağız.bizim iznimiz 20 gün ilk on yıla kadar sonra 30 gün. zaten okul bomboş oluyor şuan olduğu gibi. yaz aylarında biraz bnm birimim iş yapıyor işte izinlerin hazırlanması falan.(küçük okul olduğu için o bile çok az) sonra rahatız.

asi genç: askerlerin bikaç ek gelirleri var şimdi aklıma gelmesede bi kaç yerden görevdi şuydu buydu 300-400 fazla alıyorlar eşimden biliyorum görev ve uçuş parasını ayrı alıyor aylığını ayrı.. yani ben de sana katılıyorumm uzman çavuş yerine göre de değişir tabide alıyordur 2000 küsür.

gibson; okul tatilken hakkın kadar kullanırsın nitekim akademiklerde öyle ama. (akademikler için esnektir bu konularda okullar)biz memurlar hakkımız olan 20 günü kullanırız 10 gün mazaret alırsan rapor. zaten okullun en sakin olduğu dönemlerdir yaz tatili.


lilyones
Şef
07 Haziran 2012 15:48

tgbmaliye

tşk ler yalnız benim dediğim 3yıldır çalışıyor uzmanların uçuş falan yok yani sadece maaşları var vanda görev yapıyor şimdi tayin ankara etimesguta çıktı çok iyi yer değilmiş çok yoğunmuş diyolar tabi yapılacak iş değil paralı asker ama subay ve astsubaylar öyle değil onların şartları daha iyi


lilyones
Şef
07 Haziran 2012 16:06

sivil memur

nerelerdesin sanki sen terk edince buraları herşey susuyor gibi

igola

sen nerelerdesin ya yorumlarınız göremeyince daha da karamsar oluyorum sanki yaa


büro.s
Kapalı
07 Haziran 2012 16:19

üniversitede sekreterin yoğunlu nasıldır. ben bürocuyum. allahın izniyle atanıcam gbi duruyor. ama bnm de derdim tayin olayı. nişanlım polis. şimdi senin amirin esnek davranabilirim demiş. bu her üniversitede aynı olmuyor. çakılı kalırsam çok zor olcak. acaba üniversitede başlasam başka bi şehre başka bi görevde gönderme ihtimalleri oluyor mu ki. bide nişanlımın bana tabii olması gbi bi durum olur mu acaba?


tgbmaliye
Kapalı
07 Haziran 2012 17:04

mutlaka kurumdan kuruma değişiyor sonuçta özerk yerler üni.ler ama bildiğim tanıdığım biz yeni atananlar hariç hep buralı. yani geln gitmiş bir şekilde. çokta etkilemek istemem ama durum böyle bir şekilde gidebilirsiniz diye umuyorum.


büro.s
Kapalı
07 Haziran 2012 17:33

teşekkür ederim. peki bulunduğun üniversitede veya geneli için sorayım bi fikrin vardır belki. servis imkanınız varmı acaba? birde sekreterlerin işi nasıl yoğunmudur.

Toplam 118 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi