Editörler : crops35

Luii
Yasaklı
07 Haziran 2012 20:03

Servisi bende sorucaktır? :))) Ne gibi imkanlar sunuluyor üniversite personeline?? :))

tgbmaliye
Kapalı
08 Haziran 2012 08:10

servis imkanı var. yemekte bizim üni. için 2,5 daha uygun üni.lerde varmış diye duyum aldım. sekreterlerin iş yoğunluğu değişir. bürocusun diye sekreter yapacaklar diye bi kaide yok:) yani sekreter diye atanırsın öğrenci işlerinde çalışırsın. tamamen rektörün insiyatifinde bir de açık kadroya göre değişir. bnm okulda iki bölüm 3 program var sekreterlik bnm üstümde aynı zamanda özlük aynı zamanda yazı :) 3 ağır işi birlikte götürüyorum diceksiniz ki başka memur yok mu orada :) memur var istek yok burada :) yani az bi iş yapsan bile çok iş yapıyorsun gibi görünüyor :) ve sürekli övgü alıyorum amirlerimden.zaten iş yapmayı sewdiğim için tayin konusunda yardımcı olacaklarını söyledi müdürüm ve müdür yardımcım :) demek istediğim şu ki inş. küçük bir kuruma denk gelirsiniz bir de işini sewmeyen iş arkadaşlarına :)

esat çoruk
Aday Memur
08 Haziran 2012 16:32

tgbmaliye hocam sana maliye bölümüyle ilgili bir sorum var maliye kasımda 85te kaldı acaba maliyede ne kadar bir yığılma vardır bi tahminin var mı 83-85 puan arası ne kadar maliyeci vardır.?

kırkbeş
Aday Memur
09 Haziran 2012 11:55

@tgbmaliye..benim de bi sorum olcaktı cvplarsan sevinirim..bu ayki alımlarda üniersite memurluğunu tercih etmeyi düşünüyorum..aslında a kadrolara hazırlanıyorum fakat şu aralalar pek sınav açılmıyor..eğer üniversite de memur olarak atanırsan a kadroya geçişte muvafakat almakta zorlanır mıyım?..ya da genel olarak muvafakat almak gerçekten söylenenler kadar sorun oluyor mu üniversitelerde?..

asigenc24
Aday Memur
09 Haziran 2012 12:56

Her uzman çavuş ek ödeme ve uçuş parası almaz.Hatta neredeyse hiçbir uzman çavuş uçuş parası almaz.Benim söylediğim ortalama maaştır.Görev yapılan il birm vs göre

10 Haziran 2012 19:47

yok ondan deil ben de ünide çalışıyom bil. işletmeniyim ondan sordum neden düşük die...

tgbmaliye
Kapalı
11 Haziran 2012 08:12

muhasebeci hangi ünidesin ben düz memurum 1540 alıyorum yeni zamlar hariç.+ 160 da mesai. sen pc işletmeni isen 40 lira fazla alıyorsundur 1580 yanılıyor muyum ?? bizim bekar ve pc işletmeni memurlarımız öyle alıyor çünkü.

tgbmaliye
Kapalı
11 Haziran 2012 08:17

esat çoruk : maliye üni. kasımdan önceki atama bile 85 e hatta 84.99 bişeye düşmüştü. alıma göre değişir mutlaka ama mutlaka 84-83 atanacaktır bu alımda diye düşünüyorum çünkü ben 86,712 ile 80. sıradayım maliyeciler arasında.

kırkbeş; 47 kişi atandık biz mat.öğretmenimizde var mühendisimizde iki yıllık okuyanda lise bitirende. yani millet açıkta kalmiim mantığı. yükselerek gidişlerde çok sorun olmuyormuş bizim ünide. yani uzmanlığa falan yükselirsen gidebilirsin yani muvafakat alabilirsin düşüncesindeyim. inş.

novaLgin34
Kapalı
11 Haziran 2012 09:21

eğitim özründen ve eş durumundan tayin veriliyor arkadaşlar sıkmayın canınızı.her kurumun insiyatifinde gibi görülür fakat hakkımız olduğunu da unutmayın.tayinin en zor olduğu kurumlardır üniversiteler ama imkansız değildir.biraz sancılı geçer o dönemler.

burcubaşak
Aday Memur
11 Haziran 2012 15:46

merhaba arkadaşlar bende geçen sene büro yönetiminden büyük bir üniversiteye atandım. yaklaşık 9 aydır çalışıyorum. En başta söyleyeyim büyük üni ile yeni üni arasında çok fark oluyor. Yeni ünilerde fazla personel olmadığından birden fazla işi üstleniyorsunuz. Tayin olayı elbette hakkınız ama diğer kurumlara göre daha zor. amirinizin onay vermesi zor oluyor. illa başka bir üniye tayin olmak zorunda değilsiniz. Büro yönetimi mezunu olanlar sekreter olmuyor mutlaka. artık nereye verirlerse şansınıza orda çalışıyorsunuz.kıyafet zorunluluğu yok ünilerde(çoğunda)en güzelide bu zaten. neresi olursa olsun Allah iyi bir amire çattırsın asıl önemli olan bu. ben çok rahatım fakat diğer şubelerde amirlerinden çok çekenler var.herkesin hakkında hayırlısı. umarım emekleriniz boşa çıkmaz.

lilyones
Şef
12 Haziran 2012 11:11

burcu başak

bende büro mezunuyum puanım 81.347 atama bekliyorum kafayı yemek üzereyim atancakmıyım diye yoksa ders çalışmalımıyım diye beklemekten boş yaşıyorum herşeyi çok kötüyüm sen kaç puanla atandın bana yorum yaparmısın son atamadan bu puanla atanırmıyım sence sadece santral memurluğu yazcam bide tercih sayısı 30 oldu bu bizim gibi sınırda olanlar puanlar için iyimi

13 Haziran 2012 09:34

kocaeli ünideyim 1582,46 + 270 mesai alıyom

13 Haziran 2012 09:37

Muhasebeci 4+4 zamlı maaş mı bu.. Evli flanmısın yoksa

13 Haziran 2012 09:52

Hayır 4+4 hariç, bekarım

13 Haziran 2012 10:05

Derece kaç 2 . öğretımsın o zaman gayet sağlam maaş

13 Haziran 2012 10:09

önlisans olarak atandım 10/2 yim bu sene lisans bitiyo 9/1 olacam her sene de 1 derece veriyolar ocakta 9/2 olacam... 2.öğretim var tabi..yalnız bu dediğim mesai ücretini okul açıkken alıyom.. 3 ay tatil var o zaman alamıyon zaten..

burcubaşak
Aday Memur
13 Haziran 2012 10:16

Lilyones seni çok iyi anlıyorum bende stres altındaydım atanmadan önce.acaba olacakmı ya olmazsa diye kendimi yiyip duruyordum. ama inanki benim aklıma gelmicek bir şekilde sonuçlandı benim işim. ben 85,7 puanla izmirde işe başladım hemde ikinci atamada. bana hiç mümkün görünmüyordu bu ama oldu. herşey olabilir karamsarlığa kapılma.kısaca puanın bence fena değil kaçıncı sıradasın kaç kişi gitti kaça düştün bunları bi araştır daha açık birşeyler görürsün ozman. diğer siteleride takip et. sıralama yapan siteler var. bak bakalım kaçıncısın. hakkında hayırlısı olsun.

13 Haziran 2012 10:23

Muhasebeci Lisans bitiryorum bende bu sene 4 bıtıyo en geç eylülde biter dplomayı versek 10/2 9/1 e mı duser

13 Haziran 2012 10:25

evet 9/1 olursun lisansı da saydırırsın...

13 Haziran 2012 10:29

sağolasın hocam

Toplam 118 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi