Editörler : crops35

lilyones
Şef
13 Haziran 2012 13:09

burcu başak

tşkler 981 sıralamam da 300 kişi gelse gidersin diyolarda ben çok ümitsizim çok zor günler geçirdim nişanlım atamam olmuyo diye çok küçük bahane bulup terk etti beni anlayacağın bu aralar çok karamsarım tabi herşey nasip tercihler için söyleyeceğin tiyolar varmı nasıl tercih yaptın sen biraz aydınlatırmısın beni

tgbmaliye
Kapalı
13 Haziran 2012 15:13

merhaba arkadaşlar:) muhasebeci iyi alıyormuşsun mesai ücretini. biz de 50 saate kadar mesai veriliebiliyor en fazla. sizde 75 saate kadar sanırım.pc işletmenisin galiba 40 lira fazla aldığına göre :)

13 Haziran 2012 15:19

evet :) allah bereket verin işte bizde de en az 80 saat mesai.. :)

tgbmaliye
Kapalı
13 Haziran 2012 15:21

peki gerçekçi olalım kalıyor musun aylık 80 saat mesai :))

13 Haziran 2012 15:23

ben maaştayım başkan ne derse yapıom :)

tgbmaliye
Kapalı
13 Haziran 2012 15:27

yani anladım :) neyse ALLAH bin bereket versin.

13 Haziran 2012 15:53

:))

cihan135
Aday Memur
18 Haziran 2012 12:33

tgb malıye merhba

sımdı mesala a unıwerısteısne atandım benı ogrencı ıslerıne mı wercekler yoksa hastanade bı yere mı atıyorlar?

tgbmaliye
Kapalı
18 Haziran 2012 12:41

hastane ne alaka anlamadım.. üni.hastaneleri sağlıktan alır bildiğim kadarıyla. memur,pc işletmeni,kaloriferci, hizmetli şeklinde ünvanlarla alınanlar eğitim-öğretim yapan üni.ler de göreve başlarlar.

garip_yolcu51
Aday Memur
18 Haziran 2012 22:24

tgbmaliye bende niğde'liyim nikimden belliidir :).Geçen temmuzda yazmamıştım üniv falan.Puanım 88. Niğde Üniv yazmayı düşünüyorum.Memur ile bilg işl-vhki arasında maaş farkı 40 mı?Bide ben bir ay içerisinde y.lisans mezunu olacağım bu kurumda benim durumumu nasıl etkiler?İlçelere verme durumu oluyor mu?Aslında niğde içişleri vhki, niğde üniv memur, tüik (ank ve nevşehir) ekonomist kadroları arasında kararsızım.Şuan ankarada bir kamu bankasında çalışyorum anlayacağın tercihimi dikkatli yapmam lazım pişman olmamam için.Aklıma bişey geldikçe sorarım yine :)

pınar222
Şef
18 Haziran 2012 23:14

muhasebeci 33 sana bi sorum olacaktı hatta bikaç tane :)

bende kocaeli üniversitesini tercih edicem bakarsın gelir :) sen umuttepede misin yoksa yoksa myo falan mı? bu servis işi nasıl oluyor kocaeli üniversitesinin myo larda dahil her kurumunda var mıdır servis,evli olunca maaş fark ediyor mu ha bir de bu yıl lisans işletmeden mezun olucam inşallah diplomamı beyan etsem kademe yada maaş olarak bi katkısı oluyor mu,son olarakta bu 10/2 9/1 gibi dereceler ne işe yarar nasıl hesaplanır neye göre hesaplanır kafam basmadı bi türlü,yardımcı olsan çok minnettar olurum :)

tşkler.

Şimdiden çok tşkler

engnsr
Memur
19 Haziran 2012 04:24

Arkadaslar bir sorum olacak . Dielim ki atandik universiteye memur olarak belli bir sure sonra unvan degisikligi ile tekniker olabilme sansimiz varmi kurum icinde? Vercginiz cvplar icin simdiden tesekkurler.

tgbmaliye
Kapalı
19 Haziran 2012 08:04

garip; maaş farkı pc işletmeni ile memur aasındaki fark 40 lira ewet.durumunu bizim üni için yükselmen açısından çok büyük bir avantaj olur. bnm yüksekokul sekreterim müdürmden fazla alıyor ::)) avantaj tabiki ama zamana ihtiyacın olur. kendini geliştirmiş birine benziyorsunü niden uzak dur bence çünkü yüksek lisans yapmış biri isen yükselmesi daha kolay yerleri tercih etmelisin diye düşünüyorum.içişleri ve üni.nin maaş farkı yok ama tüiki bilmiyorum bi araştırmak lazım.. ben de kurum değiştircem eşim ankarada tüik hakkında bilgi alabilirsen bana da yaz :))

19 Haziran 2012 09:59

"pınar222" evet ben umuttepedeyim,myo'lar da dahil her okula servis var.evliysen ve eşin çalışmıyosa :))) aile yardımı alıyon. çocuk varsa çocuk yardımı alıyon taaki 7 yaşına kadar; ama şöle 0-7 yaş arası mesela 40 lira çocuk yardımı alıyon, 7 yaşından sonra 20 lira alırsın...ben de bu sene lisans işletme bitiriyom ama 7 ve 4. dereceye kadar pek fark olmuyo, sadece kıdemin artıyo her yıl onlara yapılan farkları alıyon. önlisan olarak atanacaksın o zaman 10/2 oluyon lisans dip. verirsen 9/1 düşüyon bu emeklilik için önemli yani 10/2 sonra 10/3 sonra 9/1 normalden 2 yıl daha önceye atıyo seni.bu dereceler de her yıl böle gider işte ...

pınar222
Şef
19 Haziran 2012 15:11

muhasebeci yanıtladığın için teşekkürler,bende büyük ihtimal aof 4.sınıf işletmeyi bitirdim(büte bırakmadıysam inş.) bu yıl kpss lisansada başvurdum diyelim ki iyi bir puan aldım ve tercih sonrası atandım,üniversite beni gönderir mi yoksa zorluk çıkartıyolar mı 2 yıldır bekliyorum bu son şansım lisansta ne olacağı belli değil evli ve çocuklu olmak verimli çalışmamı engelliyor,bu konuda da aydınlatırsan memnun olurum.

engnsr
Memur
20 Haziran 2012 00:36

Tgbmaliye- muhasebeci bir sorum olacak . Dielim ki atandik universiteye memur olarak belli bir sure sonra unvan degisikligi ile tekniker olabilme sansimiz varmi kurum icinde? Vercginiz cvplar icin simdiden tesekkurler.

tgbmaliye
Kapalı
20 Haziran 2012 08:22

bizim üni.de varmış diye duyum aldık ama her yerde olabilir mi bilmiyorum. bizim teknisyenlerimiz çoğunlukla özelleştirmeden gelen kişiler, sanırım kurum içi bir sınavla oluyormuş. emin değilim yinede araştırayım.

ufukk_2007
Şube Müdürü
20 Haziran 2012 08:56

arkadaşlar bende üniversitede çalıyorum.2009 yılından beri tgbmaliye arkadaş biraz yeni ve myo da çalıştığı için üniversitelerde işler nasıl dönüyor pek anlamamış. Üniversitelerin şöyle bir özelliği var. Yönetimi çalışma ortamı üniversiteden üiversiteye değişir. sonuçta yönetime bakar. Şunu asla unutmayın iki tane personel var bunlardan 1. akademik 2.idari personel. bilirsiniz iki çeşit bulunduğu ortamda her zaman çekişme olur. Görevde yükselme sınavına gelince ben 4 yıldır üniversitedeyim daha hakkıyla görevde yükselme sınavıyla yükseleni görmedim. Hepsi rektörün adamıdır. maaşlar konusunda tatmin olursunuz . tayin konusunda rektörden rektöre değişir bu durum. Ama önceliğiniz diğer kurumlar olsun. En son ünivesiteleri yazın. Allah hepinizin yardımcısı olsun...

kimyalı
Şef
20 Haziran 2012 09:06

Günaydın.

üniversitelerde servis ve kreş var mı?

ufukk_2007
Şube Müdürü
20 Haziran 2012 09:17

üniversitelerin bazılarında idari personel yararlanır bazılarında sadsece akademik personel yararlanır. Kreş hemen her üniversitede vardır.

Toplam 118 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi