Editörler : crops35

tgbmaliye
Kapalı
20 Haziran 2012 10:45

neden myo da olunca ezik sınıf mı oluyoruz hiç bir şeyi bilmeyen?? rektörlükte çalışmayıda biliyorum siz merak etmeyin, her yerde çekişme wardır ama kendinizde biter, siz rekabet ortamı yaratırsanız huzursuz olursunuz tabiki. hem üni.den üniye değişir demişsiniz hem de hakkıyla yükselen görmedim demişsiniz. bizim üni.yi nerden biliyorsunuz peki, mutlaka vardır tanıdık eş dost yardımı, günümüzün neresinde var ki adalet :) sırf bozmak adına yazmışsınız diye düşünüyorum. siz de işini sewmeyen sürekli şikayet eden azımsayan bir kişiliksiniz sanırım.

servisimiz var ücretsiz. kreşte var.

ufukk_2007
Şube Müdürü
20 Haziran 2012 10:50

tgbmaliye;

ben üniversitenin kritik biriminde çalışıyorum. Strateji Geliştirme daire başkanlığında çalışıyorum. ben ezik değilim olamam da mesleğimde oldukça deneyimli ve donanımlı personelim. İnsanları yanlış yönlendirmeyin benim demek istediğim bu. türkiye de bir tek sizin çalıştığınız üniversite yok. ben bugüne kadar adaletli birsey görmedim. sonuçta üniversitenin beyni rektörlüktür. Bunu da unutmayın. Tabi ki myo da çalışmak kolayı. gel de rektörlülte çalış. Sen tek bir birimle uğraşırken ben 22 birimle uğraşıyorum. acaba hangimiz ezik oluyoruz

tgbmaliye
Kapalı
20 Haziran 2012 11:04

ne yazdığımı bi daha okuyun lütfen.. hala myo ları ezmeye çalışıyorsunuz. ben kendi kurumum kendi birimim için yardımcı olduğumu düşünüyorum tutup strateji geliştirme hakkında yazmadım. ama yapmayın abartmayın çalışmayı bu kadar !! sonuçta ekmek yiyoruz. 22 birimin hepsine siz bakıyormuşsunuz gibi izlenimide vermeyin ALLAH aşkına. yoğunsanız elemanınızda ona göre fazladır. şimdi iş kapıştırması yapmayacağım sizinle. adalet konusunda katılıyorum size, ama şu da bir gerçek hakkıyla gelenlerde var.

20 Haziran 2012 11:08

"pınar222" bizim sekreter 5 yıl dolmadan muvafakat vermem dedi. 5 yıl boyunca bir yere gidemiyoruz asaletin onanır ama bir yere bırakmazlar onlar da haklı çünkün elemanlar 5 yıl içinde giderse bir sonraki personel alımında yarısı kadar personel talep edebiliyolarmış.ama 5 yılı doldurunca öle zorluk çıkarmıyolar sekreter bırakın gitsin diyo...üni yazacaksan da eski ünileri tercih et,yeni kurulan 5-6 yıllık ünileri yazma...

tgbmaliye
Kapalı
20 Haziran 2012 11:09

ufuk bey; neden myo da olunca ezik sınıf mı oluyoruz hiç bir şeyi bilmeyen?? bu cümleyle sizin değil sizin gözünüzden myoları ezik gördüğünüzü anlatmak istedim. lütfen siz tecrübenizi bilgilerinizi deneyimlerinizi bir başka başlık altında yaparsanız sizden strateji gel. daire başkanlığını benden de myo lar hakkında bilgiyi alırlar olur biter. tşkler seviyeniz için.

pınar222
Şef
20 Haziran 2012 11:11

tşkler "muhasebeci 33"

yani oldu da atamam kocaeliye çıkarsa lisansta bi yer tuttursamda gidemeyeceğimi biliyorum artık,hayırlısı olsun artık..

bu arada kreşten bahsetmiş bazı arkadaşlar,kocaeli üniversitesinde de var mı bu kreş imkanı tabi myolar da dahil soruyorum ve tüm personel yararlanabiliyor mu?

ozo21
Müsteşar Yardımcısı
20 Haziran 2012 11:13

Bu atışma neydi şimdi kurumunuzdaki rekabeti buraya bile taşıdınız. Ama ufuk hoca sizde bi kibir seziyorum bunun nedeni acaba akademik personelin sizi ezmesi olabilir mi sizde hıncınızı tugba arkadaştan alıyorsunuz doganın kanunu bu büyük balık küçük balığı hep yutmaya çalışır.

64ali64
Aday Memur
20 Haziran 2012 11:18

ün iversiteye gidecek varsa özel kalem olsun.hava 1500 herkese tepeden bakıyolar. hele bide güneş gözlüğünü tepelerine koydular mı? ufffff.

tgbmaliye
Kapalı
20 Haziran 2012 11:18

ya benim müdürüm doç. arkadaşları gelir prof,doç. vs ya azcık bir kibir olmaz mı ?? yok yani çok şükür ben görmedim. ama saygılıyımdır haddimi konumumu bilirim. en başta onlar öğretmen onu saygısı vardır üzerimde ve onlarda bana karşı aynı saygıda sevgide davranırlar. ben kesinlikle ama kesinlikle hiyerarşi hissetmedim. ya kurum deiğştiricem yardımcı olacak olanlar akademikler. en iyi en samimi arkadaşalrım yeni gelen öğretim görevlileri. kişilik meselesi bence..

musti0003
Şube Müdürü
20 Haziran 2012 11:22

Ama özel kalem olmanında özel şartları var.

Bayan Adaylar İçin:

1)Gözlüğün olacak.

2)Gözlüğünü gözüne değil tepene takacaksın

3)Havalı olacaksın.

4)Özel kalem dışında kimse ile konuşmayacaksın

ERKEK Adaylar için:

TEK ŞART CEMAATÇİ OLACAKSIN..

tgbmaliye
Kapalı
20 Haziran 2012 11:24

bizim özel kalem 55 yaşında :)

64ali64
Aday Memur
20 Haziran 2012 11:29

üniversiteyi yazacak arkadaşlar 1-2 sene sonra gitmeyi düşünüyorsanız hiç yazmayın.Tek yol var oda kpss ye yeniden girmek ancak bu seferde başkasının hakkını yemiş oluyorsunuz.Tercihlerinizi sırf bi yere atanayımda neresi olursa olsun mantığından ziyade bilinçli yapın böylece herkes mutlu olur.bizim burdada var bazı arkadaşlar gitmek için çırpınıyo.

tgbmaliye
Kapalı
20 Haziran 2012 11:32

1 ay sonra 1 yılım dolacak kısmetse.ben gitmeyi düşünüyorum, eşimin bulunduğum ile gelmesinin imkansız olduğunu belgeleyip eş durumundan tayin isticem

20 Haziran 2012 11:51

"pınar222" MYO'larda kreş yok die biliyorum ama merkez kampüste var ve herkes yayarlanıyor..

büro.s
Kapalı
09 Temmuz 2012 17:56

buraya yazdğmda ne idim şimdi ne oldum.. nasip oldu çok şükür üniversite memurluğu.

s.eylemmm
Aday Memur
09 Temmuz 2012 19:27

yol harcırahı verıyorlarmı bırde ben bursa dayım edırne ye atandım ne kadar surer goreve baslamam hemen evı toplamaya baslayayım mı.son olarakta 2 aylık maas verıyorlarmıs baslangıcta dogrumu tesekkurler

büro.s
Kapalı
09 Temmuz 2012 19:31

wermiyorlar. bnm üniversitem ewrakları 15 gün içerisinde istiyor. 15 günden sonra rektör çağrcak ve toplantı sonucunda belli olcak başlama süreçi. yani nerden baksan en az 3 hafta sürer işe başlaman acele etme..

09 Temmuz 2012 19:55

bağzı üniversitelerde 8,30 5,30 çalışılıyor memur normalde 9-17 çalışıyor bu fazla mesaiye para veriliyrmu acaba yoksa ünilere has bir durummu? hani kanunları faklı ya ondan soruyorum

berraksuuu
Şef
09 Temmuz 2012 23:56

Slm bende yıldız tekniğe atandım ıstanbul hakkında hiç bir fikrim yok küçük bir ilden gidecem eşim öğretmen babası hasta gelme ihtimali yok ona bakmakla mükellef bende hamileyim ne yapacam yanlızim kalacak yer olur mu tayin olur mu eşimden uzak bu zor yılları atlatırmiyim sende evliymissin ama küçük yer sizinki ben çok korkuyorum ama gitmeyi çok istiyorum bu bebeğinim kısmeti çok çalıştım olmadı puanım yanacak ken umutsuz bir şekilde atandım 3001 den başka kurumlar gelmedi allahım bana ve benim gibi olanlara yardım etsin iyi insanlarla karşılaştirsin hayat yeni başlıyor benim ve bebeğim için siz bu zorlu yolculuğu nasıl atlattiniz...

serbest-deli
Müsteşar Yardımcısı
10 Temmuz 2012 01:14

Arkadaslar es durumundan nakillerde eşi asker polis olanlara eşi merkez uzmani Yada rotasına tabi denetmen müdür yardımcısı müdür olana diğer eşi uymak durumundadır devlet memurları atama ve yer değiştirme yönetmeliği böyle emreder ortada bir genel yönetmelik varken kürüm bu nakli uygulamak durumundadır çünkü yönetmelik kurumlar gerekli koordinasyonu saglar diye hükmeder yönetmelik yani rektörün şahsına münhasir bir mevzu değildir yukarıda saydığım meslek personelinin memur esleri, ayrıca Tuğba hanım biraz mübala etmiş anlattıklarına bakılırsa başbakanın bas danışmanı zannedeceğiz neredeyse hepsi hepsi bir üniversitenin bir memurlugu bu bahse konu olan çok fazla abartmamak lazım çok daha prestijli ünvanlarda olup(vergi müfettişi, kontrolör)tekrar KPSS ye giren bizzat arkadaslarım var gemde günde 8-10 saat çalışarak lütfen abartmayalım insanları hayal aleminde gezdirmeyelim.

Toplam 118 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi