Editörler : crops35

tgbmaliye
Kapalı
10 Temmuz 2012 12:07

yol harcırahı yok en azından bize vermediler ilk atama olduğu için yok diye biliyorum. ew tutmada acale etmeyin merkez yazsa bile ilçeler gönderilme durumunuz olabilir. ben 7 temmuzda atandım 4 ağustosta işe başladım.ama kurumdan kuruma değişir.2 aylık maaşı oraya gidince çözersin.ilk ayın 15 inde tüm maaş veriliyor ikinci kısım ise çalıştığın gün kadar yani ben 4 ağustosta başladım 11 günlük kadar aldım yanılmıyorsam.

simmsiyah
Aday Memur
11 Temmuz 2012 00:16

tuğba üniversitenizin lojmanları var mı ve varsa kimler yaralanabiliyor?

tgbmaliye
Kapalı
11 Temmuz 2012 08:34

lojmanlar var ewet. yılın belirli dönemlerinde başvuru yapabiliyorsun. ama sanırım çalışmışlık yılına göre alınıyor. çünkü formundaki sorularda ünvanı çalışmışlık yılı kişi sayısı vs gibi sorular mevcut zaten lojmanla uğraşmak istemezsiniz çünkü niğdede evler çok pahalı değil. bir de üni.nin lojmanı çok ücra bi yerde bir kasabanın içerisinde. servisi var fakat yine de normal bir ew tavsiye ederim

elif_gd
Memur
11 Temmuz 2012 08:51

bişey sormak istiyorum bende üniversite memurluğuna atandım tercih yaparken derece kısmı var o neyi ifade ediyor kaçıncı dereceyle başlyoruz..

11 Temmuz 2012 08:55

o işgal ettiğin kadro bir şey ifade etmiyo kafana takma onu. önlisanslılar direkt 10/2 den başlar....

13 Temmuz 2012 11:41

tgbmaliye

alınan zamla beraber maaşın ne kadar ek mesai hariç .

sedef_akarsu
Aday Memur
13 Temmuz 2012 14:14

Ben Kocaeli üni. atandım 9.dereceden.bi kaç önceki yorumda hangi dereceyle atandığın farketmez önlisanslar 10/2 ile başlar yazılmış.

Bu böyle midir?

büro.s
Kapalı
13 Temmuz 2012 14:18

öyleymiş.

13 Temmuz 2012 14:35

Ben de 8. Dereceden geldim sedef ama 10/2 den başladım lisans diploman varsa evrakları teslim ettiğinde ver o zaman 9/1 den başlarsın

13 Temmuz 2012 15:11

lisans diplomasıyla 8. dereceden başlanıyor biliyorum ben

13 Temmuz 2012 15:33

Asaleti almak için 1 yıl geçmesi gerekir 1 derece oradan ole gelir, lisansı o zaman verirsen (1 yılı doldurduktan sonra) 2 dik, 2 yan düşersin işte o zaman 8'e düşersin.

13 Temmuz 2012 15:37

MEMURİYETE GİRİŞ VE YÜKSELİNEBİLECEK DERECE VE KADEMELER

Öğrenim durumu ---- Giriş Derecesi Kademe ---Yükselinebilecek Derece Kademe

Ortaokul dengi mesleki veya teknik öğrenimi bitirenler 14/3 --5/Son

Ortaokul üstü 1 yıl mesleki veya teknik öğrenimi bitirenler 13/1-- 4/Son

Ortaokul üstü 2 yıl mesleki veya teknik öğrenimi bitirenler 13/2- -4/Son

Liseyi bitirenler 13/3 --3/Son

Lise dengi mesleki veya teknik öğrenimi bitirenler 12/2 --3/Son

Lise veya dengi okullar üstü 1 yıllık mesleki veya teknik öğrenimi bitirenler 11/1 --2/Son

Lise veya dengi okullar üstü 2 yıl veya Ortaokul üstü en az 5 yıllık mesleki veya teknik öğrenimi bitirenler 10/1 --2/Son

Lise veya dengi okullar üstü 3 yıl teknik veya mesleki öğrenimi bitirenler 10/2--2/Son

2 yıl süreli yüksek öğrenimi bitirenler 10/2 --1/Son

3 yıl süreli yüksek öğrenimi bitirenler 10/3--1/Son

4 yıl süreli yüksek öğrenimi bitirenler 9/1--1/Son

5 yıl süreli yüksek öğrenimi bitirenler 9/2--1/Son

6 yıl süreli yüksek öğrenimi bitirenler 9/3--1/Son al burdan bak olmadı linki vereyim http://www.memurlar.net/haber/201388/

14 Temmuz 2012 01:09

muhasebeci-33

teşekkürler gayet açıklayıcı olmuş.

vektöruzayı
Aday Memur
26 Haziran 2013 13:07

mrb ben matematikçiyim 88puanım var başarı sıram 12000 üniversite memurluğunda şansım var mı sizce?

qwertyupi
Memur
26 Haziran 2013 13:20

Gene ikilem :)
teknikerlerin maaşları normalden biraz fazla , üniversitelerinden verdiği maaşlar diğer kurumlardan biraz az ... Peki üniversitede görevli teknikerin maaşı nasıl ? Böyle bakınca felsefe sınavı mantık sorusu gibi durdu :)

gnutella
Memur
26 Haziran 2013 13:22

üniversiteye atandık diyelim maaş promosyonu alacaz mı? önceden dağıtıldıysa bizde hak iddia edebilirmiyiz

burdurspor
Memur
16 Mart 2023 16:36

ast üst ilişkisi zaten işler kötüye gittiğinde ortaya çıkar. işler tıkırındayken herkes canım cicimli konuşur. kötüye gitti mi birden xx hanım olursun :D

tgbmaliye, 11 yıl önce

ayşe; tayin olayı imkansız gibi gösterilse de bazı durumlarda oluyormuş.mesela bizim rektör hoca polis ve asker eşlerine biraz daha imtiyazlı davranabiliyormuş diye duydum.tayin olayına eylülden sonra daha net bi cevap verebilirim çünük eşim asker ve yılım dolunca tayin isticem. bakalım kısmet.ben üni. seçtiğim için asla pişmanlık duymadım. çok rahat ve güzel bir yerdeyim. şehrin merkezinde küçük bir myo burası. 1540 maaş alıyoruz+160 falan mesai. şimdi %4+%4 falanda gelince 1700 e yakın olur temmuzda kısmetse.

sadece bursa ; üni. memuru birimine göre değişir. ben özlük&yazı işlerindeyim. çok yoğunluk olmaz ara ara o da sevdiğin amirinle çalışıyorsan eğlence içinde geçer. ast üst ilişkisi küçük bir myo da olduğum için müdürüm ve idari amirim var. idari amirim bayan ve kafa dengi asla büyüklenmez. müdürm ise dünya iyisi bir insan :) ast üst asla yok kurumumuzda tabi işini iyi yaparsan. en iyi arkadaşlarım akademik personelden buldum ben. inş. yazıpta gideceğiniz yerlerde bnm gibi iyi insanlarla karşılaşırsınız.

Ferhatkara
Aday Memur
18 Mart 2023 17:24

üniye başvurdum cıktı peki ya başka yer daha geldi ama ünidebaşladım işe sözleşmli 4/b çıkmak sorunm

Toplam 118 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi