Editörler : crops35
07 Temmuz 2012 02:01

Lütfen yardım edin arkadaşlar kayseri-nevşehir arası ulaşım...

arkadaşlar ben konyada yım nişanlım erciyes üniversitesinde çalışıyor bende son atamada nevşehir üniversitesine atandım yardım edin kyseri de evim olursa günlük gidiş gelişim nasıl olur lütfen yardım ALLAH RIZASI İÇİN mesafe 80 km gidip gelenler varmıdır yardım lütfen.kayserli nevşehirli arkadaşlar yadım lütfen.

the1nferno
Aday Memur
07 Temmuz 2012 02:32

Kayseri'den Nevşehir'e direk şehirlerarası otobüsler kalkar otogardan, onun haricinde, ilçeye verirlerse ayrı küçük midibüsler gidiyor, o da sanırım sadece Ürgüp'e var

07 Temmuz 2012 02:49

arkadaşım çok mu zor ulaşım ne yapacağımı bilemedim.

the1nferno
Aday Memur
07 Temmuz 2012 02:49

şehirlerarası otobüsler de hemen hemen her saat başı var, ama seni mesaiye yetiştirebilecek şekilde erken kalkan otobüs var mı bilmiyorum

07 Temmuz 2012 02:53

kardeş sağ olasın 10 lira mış nevşehir aylık 450 lira yol parası tutuyor mesai yetişme çok tedirgin ediyor. birde memur başka ilde ikamet edebilir gidiş geliş için çok kafam karışık bir yardım.

the1nferno
Aday Memur
07 Temmuz 2012 02:57

mesaiye yetişme sıkıntı yaratabilir. ikamet için de bu yazıyı okuyabilirsin, farklı ilde ikamet edebiliyorsun http://sorucevap.memurlar.net/soru/1646/

07 Temmuz 2012 03:12

kardeş çok sağol çok karışık olacak ulaşım mesai yetişme.masıl yapacam bilemiyorum gidip gelmek araştırmak lazım iyice bi.

07 Temmuz 2012 10:51

arkadaşlar nevşehir kayseri günlük gidip gelen var mı bildiğiniz.

07 Temmuz 2012 12:15

gncl

berrakmavi
Memur
07 Temmuz 2012 12:30

günlük araban varsa yarım satte gidersin. yarım satte geliş sıkıntı olmaz bence. ben istanbula atandım ve kayseriliyim ve burda oturuyorum. inan benin için ulaşım senden daha zor olacaktır

linko
Aday Memur
09 Nisan 2024 22:40

Merhaba kayseriden nevsehire dolmuş kalkıyor mu bilginiz var mi

Fatoş3838
Aday Memur
10 Nisan 2024 00:17

Hocam bende Nevşehir'e atandım araştırıyorum servisler varmış galiba sade memurlar için falan eğer doğruysa onu bulup o şekilde gidiş geliş yapacam yoksada Kayseri'den Nevşehir'e giden memur arkadaşlar varsa toplanıp bi servis ayarlanabilir bence

kısasakısas
Aday Memur
21 Nisan 2025 21:55

Bulabildiniz mi Kayseri Nevşehir arası servis ben de Nevşehir'e atandım
Fatoş3838, 1 yıl önce

Hocam bende Nevşehir'e atandım araştırıyorum servisler varmış galiba sade memurlar için falan eğer doğruysa onu bulup o şekilde gidiş geliş yapacam yoksada Kayseri'den Nevşehir'e giden memur arkadaşlar varsa toplanıp bi servis ayarlanabilir bence

Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi